Francia ízek
Kiadás éve: 2000
Oldalszám: 64
ISBN: 9639192481
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2011)
Az évek során egyvalamit biztosan megtanultam: hallgatnom kell a megérzéseimre. Hirtelen ötlettől vezérelve...

Szerző: Keller, Thomas
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Thomas Kellernek, a világhírű French Laundry tulajdonosának és séfjének a bisztrókonyha a szenvedélye,...

Szerkesztő: Dei, Serena
Kiadó: Alexandra Kiadó (2004)
Franciaországot mindig is a sajtok szülőhazájának tekintették, hiszen ízlésnek és ízlelésnek megfelelő...

Kiadó: Corvina Kiadó (2010)
Nyolc könyvecske tele bámulatos csokoládé-receptekkel, ámulatba ejtő színes fotókkal, különleges...

Szerkesztő: Nagy Mézes Rita
Kiadó: Kossuth Kiadó (2006)
Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára...

Szerző: Bichel, Rolf
Kiadó: Kossuth Kiadó (2001)
A pezsgők szerelmesei jól ismerik hazájuk pezsgőit, de a francia pezsgők között nem mindig ismerik ki magukat....

Szerkesztő: Dominé, André
Kiadó: Vince Kiadó (2010)
Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő...

Szerző: Duroy, Chantal
Kiadó: Alexandra Kiadó (2004)
Lepje meg barátait és családtagjait egy különleges étellel az A la carte sorozatból! Nem fognak csalódni,...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Amilyen sokszínű a francia táj, ugyanolyan a francia konyha is. A laktató elzászi specialitásoktól a...

Szerző: Jouanin, Francie
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
A napfényes Provence régóta kedvelt úticélnak számít. Számtalan örömteli meglepetést tartogat ez a Mont...

Szerző: Ducasse, Alain
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)
Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának "Desszertek és cukrászat" című kötete után most a "Húsételek"...

Szerzők: Ducasse, Alain, Robert, Frederic
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Cukrász- és péksütemények, cukorkák, csokoládédesszertek, fagylaltok, szorbetek, gyümölcsök és aromák -...

Szerzők: Warde, Fran, Harris, Joanne
Kiadó: Ulpius-ház Kiadó (2004)
"Legelső emlékeim ételekhez fűződnek. Sosem felejtem el, talán hároméves lehettem, amikor Mémée-vel, a...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Bármilyen tésztát szeretnénk is készíteni - vajas omlós tésztát, levegős leveles tésztát vagy sima,...

Szerző: R. Szepessy Ilona
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1986)
Könyvünk a francia étrend sorrendjében ismerteti a recepteket... Az olvasó a könyvben közreadott receptekben...

Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)
Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Szerző: Disdier, Guy
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1993)
Az édességeknek, e csodálatos szín, íz- és illatkompozícióknak kevesen tudnak ellenállni. A könyvünkben...

Kiadó: O-Press (2010)
Az étkezés rendkívül fontos szerepet játszik a francia emberek életében. Az étel minősége nagymértékben a...

Szerzők: Leuilly, Laurence, Márton Gyöngyvér
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1989)
Könnyedség, szellemesség és elegancia... ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban....