Főzzünk okosan!

Főzzünk okosan!  
Főzzünk okosan!
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerkesztő: Kallós Ilona
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó
Kiadás éve: 1957
Oldalszám: 166
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

3

Az asszonyok birodalma

5

Ahol szakács a férj is, feleség is (Látogatás Örkény Istvánéknál)

13

Omlett - Karinthy Ferenc módra

16

Hal-kérdésben nyilatkozik a Mátyás-pince szakácsa

18

Palotai Boris alkotási módszerei a főzésben

23

Öt perc Gobbi Hildával - főzésről, háztartásról

26

A hidegtálak királya

28

A jó feketekávé-főzés titkai

33

Főzzünk olcsón - változatosan

37

Az ökörsütéstől a vargabélesig

123

A befőzés (Egy háziasszony jegyzeteiből)

127

Váratlan vendég

145

Mit igyunk?

152

Konzervek - készételek

156

Terítés, tálalás

159

Tárgymutató

161


Kinyit
vegetáriánus ételek