Forró italok
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 1992
Oldalszám: 67
ISBN: 963-09-3543-0
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerzők: Antal B. Gábor, Hajós Katalin
Kiadó: Blenton Agency (1994)
Nemcsak az ízlések, a koktélok is különbözőek. Könyvünk is ezt példázza: az ismert keverési módok...

Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
A gondosan összeállított sörenciklopédia megismerteti az olvasót a világ minden táján méltán híres...

Szerző: Bálint György
Kiadó: Corvina Kiadó (1990)
Ha azt kérjük egy magyar gyerektől, hogy nevezzen meg egy gyümölcsöt, akkor szinte egész biztosan az almát...

Szerző: Pedrotti, Walter
Kiadó: Kossuth Kiadó (0)
E kis kézikönyvben mindenki ezerféle bajra talál magának gyógyteát: emésztési és menstruációs zavarokra,...

Szerzők: Szabó Péter, Hoitsy György
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)
A "Halak és halételek" nem csupán egy könyv a sok közül. Rendkívüli élmény, amely teljesen új...

Szerzők: Lutterbeck, Barbara, Dr. Strunz, Ulrich, Kittler, Martina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (0)
"Örök fiatalság" ez áll a szakácskönyv címében. Ki ne szeretne örökké fiatal maradni? Tudom, hogy ez...

Szerző: Tompa Imre
Kiadó: Jaffa Kiadó (2007)
A Hogyan legyünk alkoholisták? laza és csapongó antológia, az ezredforduló óta borújságírással foglalkozó...

Szerzők: Kamp, David, Lynch, David
Kiadó: Athenaeum 2000 Kiadó (2010)
"Borsznob." Már maga az elnevezés is különcködő. Ha ezzel a végletesen sznob sznobériával találkozik az...

Szerző: Haraszti Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2002)
Tokaji aszút minden borkedvelő ember ivott már, mégis bizonyára sokan vannak, akik nem tudják, miért csak...

Szerző: Chartier, Francois
Kiadó: Alinea Kiadó (2011)
Milyen kapcsolat van az eper és az ananász között? A menta és a sauvignon blanc vagy a tölgyfa hordó és a...

Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)
A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

Szerző: Herczeg Ágnes
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
"Rongyosra fogom használni ezt a könyvet! Saját szememmel néztem végig, amint Herczeg Ágnes és csapata heteken...

Szerkesztő: Szabó Magdolna
Kiadó: Officina Nyomdaipari Oktató és és Termelő Kft (0)
Vitathatatlan, hogy a magyar ember táplálkozása, s a hozzá fűződő szokásvilág a két karácsony...

Szerző: Rudnay János
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1976)
A kávé felfedezésének körülményeit a legkülönfélébb mesék és legendák, ellenőrizhetetlen hitelességű...

Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

Szerző: Komarovszkaja, Ljudmilla
Kiadó: Kossuth Kiadó (1989)
Akit életében akár csak egyetlenegyszer az a szerencse ért, hogy vendégként leülhetett egy orosz család...

Szerző: Vogel, Wolfgang
Kiadó: Mezőgazda Kiadó (2015)
Ez a könyv azoknak szolgál segítségül, akik kedvtelésből próbálnak sört készíteni. A teljesen kezdők...