Finomságok nagymamáink konyhájából

A cakkumpak levestől a császármorzsókáig

Finomságok nagymamáink konyhájából  
Finomságok nagymamáink konyhájából
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerkesztők: Erdélyi Z. Ágnes, Rohrmann Katalin
Kiadó: Sanoma Kiadó
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 64
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Ünnepi asztal

4

Meleg előételek

6

Levesek

8

Káposztás és burgonyás egytálak

10

Böjtös halak

14

Csirkehúsos étkek

16

Libamell, kacsasült

20

Könnyű borjúhúsos étkek

24

Marhagulyás és társai

26

Sertéshús változatosan

28

Saláták, köretek

34

Édes tészták, rétesek

40

Palacsinták, torták, sütemények

48

Aprósütemények

54

Főzőiskola: Diós és mákos kürt

58

Nagymamáink hasznos fortélyai

59

Kislexikon

62


Kinyit
könyvek