Fiatalok főzőiskolája

Fiatalok főzőiskolája
Fiatalok főzőiskolája
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Előjegyzés, megrendelés
Szerző:
Kiadó: Sík Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 147
ISBN: 9639270164
A Főzőiskola azoknak a kezdő háziasszonyoknak segít, akik még nem járatosak a háztartási munkákban, nem ismerik az alapvető háztartási műveleteket, a sütés-főzés tudományát. Nem recepteket tartalmazó szakácskönyv, hanem a háztartás szervezésével, a konyhai alapműveletekkel, a főzés módszereivel foglalkozik. A szerző részletes útmutatást ad a háztartás összes feladatáról.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Mi kell a konyhában?

9

Hogyan rendezzük be a konyhát?

20

Vásárlás

22

Tárolás

28

Előkészítés

31

Fűszerezés

40

Ami a legegyszerűbb

47

Főzés

52

Párolás

55

Mikrohullám

57

Sűrítés

61

Pecsenyesütés

65

Szárnyasok

73

Halak

79

Vadpecsenyék

82

Sütés, főzés a szabadban

84

Köretek

88

Saláták

92

Pizzák, szendvicsek

98

Felfújtak

102

Meleg tészták

104

Sütemények

118

Krémek, fagylaltok, hűsítők

125

Eltevés

130

Elrontottuk? - Helyrehozzuk!

137

Tárgymutató

139


Kinyit
recepttár

Kapcsolódó könyvek

Főzzünk a családnak Főzzünk a családnak
Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)

Rohanó világunkban egyre ritkábbak a családi étkezések. Jelen kötet ezt a tradíciót kívánja...

Kedvenc szakácskönyvem Kedvenc szakácskönyvem
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2006)

Mindenki tud főzni! A főzés alkotás, és örömet okoz. Főzni könnyebb, mint azt sokan gondolják. Dr. Oetker...

Főzzünk magyarul Főzzünk magyarul
Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)

A szerző - aki amatőr ételfotós is - valamennyi ételről színes felvételt készített, hogy ezzel is...

Minden asszony szakácskönyve Minden asszony szakácskönyve
Kiadó: Kódexfestő kiadó (2012)

Levesek, levesbetétek, mártások, előételek, szendvicsek, hidegtálak, halak, szárnyasok, vadhúsból...

Ezt jól kifőztük! Ezt jól kifőztük!
Szerzők: Csehák Judit, Békési László
Kiadó: Népszabadság Zrt. (2008)

Még mindig erősen tartja magát a tévhit, hogy ha egy nőnek hivatása van, fontos közéleti posztot tölt be,...

Bogrács és kukta Bogrács és kukta
Szerzők: Balyó Mária, Pelle Józsefné
Kiadó: MRT-Minerva (1973)

A világszerte joggal híres magyar konyháról - itthon, magunk között - megállapíthatjuk, hogy hagyományos...

A sűrűje 2. A sűrűje 2.
Szerző: Borbás Marcsi
Kiadó: StratComm Kft. (2015)

"Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi...

Főzőkanállal hazán kívül Főzőkanállal hazán kívül
Szerzők: Lénárt Vera, Pákozdi Judit
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V. (1985)

Sokat hallunk, olvasunk arról, hogy miként is alakul a 20. század második felében a messzi földön nevezetes...

Emma asszony szakácskönyve Emma asszony szakácskönyve
Kiadó: Vince Kiadó (2009)

A Vince kiadó által gondozott Emma asszony szakácskönyve egy száz évvel ezelőtti hetilap - a Hét - olvasói...

550 remek recept 550 remek recept
Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2004)

Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben...

Főzés lépésről lépésre Főzés lépésről lépésre
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)

E könyv Dr. Oetker legújabb alapszakácskönyve. Főzőiskola, de nem csak kezdőknek. A könyv tartalma könnyen...

A Magyar konyha örökzöld ízeivel A Magyar konyha örökzöld ízeivel
Szerzők: Kaposi Gyöngyi, Rosenthal Emília
Kiadó: Magánkiadás (2012)

A könyv több mint 400 népi tapasztalatokon nyugvó receptjeivel ismerteti meg az olvasót, közel 150 színes...

Sok vagyok Sok vagyok
Szerző: Bíró Lajos
Kiadó: T.bálint Kiadó (2010)

Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi...

500 kedvenc receptünk 500 kedvenc receptünk
Szerzők: Horváth Ildikó, Szabó Sándorné
Kiadó: Pro-Book Kiadó (2008)

Mindazok számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem...

Szakácskönyv Szakácskönyv
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok,...

Juli suli Juli suli
Szerző: Kudlik Júlia
Kiadó: Gladiátor Kiadó (1997)
38 recept 38 recept
Szerkesztők: Hegyi Pálné, Oláh Géza
Kiadó: Magánkiadás (0)

Kapcsolódó cikkek