Fiatalok főzőiskolája

Fiatalok főzőiskolája
Fiatalok főzőiskolája
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Előjegyzés, megrendelés
Szerző:
Kiadó: Sík Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 147
ISBN: 9639270164
A Főzőiskola azoknak a kezdő háziasszonyoknak segít, akik még nem járatosak a háztartási munkákban, nem ismerik az alapvető háztartási műveleteket, a sütés-főzés tudományát. Nem recepteket tartalmazó szakácskönyv, hanem a háztartás szervezésével, a konyhai alapműveletekkel, a főzés módszereivel foglalkozik. A szerző részletes útmutatást ad a háztartás összes feladatáról.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Mi kell a konyhában?

9

Hogyan rendezzük be a konyhát?

20

Vásárlás

22

Tárolás

28

Előkészítés

31

Fűszerezés

40

Ami a legegyszerűbb

47

Főzés

52

Párolás

55

Mikrohullám

57

Sűrítés

61

Pecsenyesütés

65

Szárnyasok

73

Halak

79

Vadpecsenyék

82

Sütés, főzés a szabadban

84

Köretek

88

Saláták

92

Pizzák, szendvicsek

98

Felfújtak

102

Meleg tészták

104

Sütemények

118

Krémek, fagylaltok, hűsítők

125

Eltevés

130

Elrontottuk? - Helyrehozzuk!

137

Tárgymutató

139


Kinyit
vegetáriánus ételek

Kapcsolódó könyvek

350 világhírű recept 350 világhírű recept
Szerző: Halász Zoltán
Kiadó: Lucullus 2000 Kiadó (2000)

Hazánkban beszerezhető hozzávalókból elkészíthető fogások a világ minden tájáról. A könyvben a magyar...

Új idők régi receptjei Új idők régi receptjei
Szerkesztő: Horváth Ágnes
Kiadó: Glória Kiadó (2007)

Szakácskönyvünk azt kívánja bemutatni, hogy a főzésben, konyhaművészetben mindenki egyenlő lehet. A kötet...

Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
Szerző: Kádas Lajos
Kiadó: Kossuth Kiadó (2015)

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve...

Jól enni, jól lenni Jól enni, jól lenni
Szerző: Perry, Neil
Kiadó: T.bálint Kiadó (2013)

Neil Perry, a televíziós műsoraiból a magyar közönség számára is jól ismert, ausztrál sztárséf. Új...

Nagy séfkönyv Nagy séfkönyv
Szerző: Szabó Edit
Kiadó: Corvina Kiadó (2014)

Egy igazi szakácskönyv! Azaz: egy könyv, amely a szakácsról is szól, nem csak a főztjéről. Ráadásul nem...

A Palócföldtől a Tiszáig A Palócföldtől a Tiszáig
Szerkesztő: Kaposi Levente
Kiadó: Pallas Lap- és Könyvkiadó (0)

Különleges látogatásra invitáljuk Heves megyébe az olvasót, hogy betekintést nyerjen e táj ételeibe és...

Dr. Oetker főzőiskolája Dr. Oetker főzőiskolája
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)

Dr. Oetker szakácskönyveiből Európa-szerte a legtöbb kiadást ez a könyv érte meg. Nem is csoda: alapfogások...

Ízletes fogások Ízletes fogások
Szerző: Horváth Ilona
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2010)

Horváth Ilona szakácskönyve generációk óta megőrizte népszerűségét a háziasszonyok és a sütni-főzni...

Főzőkanállal hazán kívül Főzőkanállal hazán kívül
Szerzők: Lénárt Vera, Pákozdi Judit
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V. (1985)

Sokat hallunk, olvasunk arról, hogy miként is alakul a 20. század második felében a messzi földön nevezetes...

Minden asszony szakácskönyve Minden asszony szakácskönyve
Kiadó: Kódexfestő kiadó (2012)

Levesek, levesbetétek, mártások, előételek, szendvicsek, hidegtálak, halak, szárnyasok, vadhúsból...

Edit néni szakácskönyve Edit néni szakácskönyve
Szerző: Gergelyné Varga Edit
Kiadó: Novella Kiadó (2006)

Az utóbbi 10-15 évben sokat változtak étkezési szokásaink. Nyitottabbá váltunk, megismertük más népek...

Ezeregy + recept Ezeregy + recept
Szerző: Váncsa István
Kiadó: Libri kiadó (2016)

Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló...

Fortélyok főzőkanállal Fortélyok főzőkanállal
Szerkesztő: Pákozdi Judit
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V. (1983)

Amikor megkértük a Magyar Konyha régi, hűséges olvasóit - nemcsak háziasszonyokat, de főzni szerető...

Móra Ferencné szakácskönyve Móra Ferencné szakácskönyve
Szerző: Móra Ferencné
Kiadó: Holnap Kiadó (1996)

Móra Ferencné ismert és elismert háziasszony hírében állott. Nemcsak tudott, szeretett is főzni. Főzési,...

Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
Szerzők: Trutter, Marion, Smid, Gregor M
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki...

Főzzünk magyarul Főzzünk magyarul
Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)

A szerző - aki amatőr ételfotós is - valamennyi ételről színes felvételt készített, hogy ezzel is...

Szakácskönyv Szakácskönyv
Szerző: Horváth Ilona
Kiadó: Kossuth Kiadó (1984)
Fortélyok a konyhában Fortélyok a konyhában
Szerző: Tölli László
Kiadó: Presztízs Kiadó (1991)

Aki kézbe veszi ezt a szakácskönyvet többszáz recept között válogathat. A receptek széles skálája a...

Nagy főzőiskola Nagy főzőiskola
Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Art Nouveau Kiadó (2010)

Főzni mindenki meg tud tanulni! Ezt bizonyítja ez az áttekinthető és könnyen nyomon követhető főzőiskola...

Kapcsolódó cikkek