Fiatalok főzőiskolája

Fiatalok főzőiskolája
Fiatalok főzőiskolája
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Előjegyzés, megrendelés
Szerző:
Kiadó: Sík Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 147
ISBN: 9639270164
A Főzőiskola azoknak a kezdő háziasszonyoknak segít, akik még nem járatosak a háztartási munkákban, nem ismerik az alapvető háztartási műveleteket, a sütés-főzés tudományát. Nem recepteket tartalmazó szakácskönyv, hanem a háztartás szervezésével, a konyhai alapműveletekkel, a főzés módszereivel foglalkozik. A szerző részletes útmutatást ad a háztartás összes feladatáról.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Mi kell a konyhában?

9

Hogyan rendezzük be a konyhát?

20

Vásárlás

22

Tárolás

28

Előkészítés

31

Fűszerezés

40

Ami a legegyszerűbb

47

Főzés

52

Párolás

55

Mikrohullám

57

Sűrítés

61

Pecsenyesütés

65

Szárnyasok

73

Halak

79

Vadpecsenyék

82

Sütés, főzés a szabadban

84

Köretek

88

Saláták

92

Pizzák, szendvicsek

98

Felfújtak

102

Meleg tészták

104

Sütemények

118

Krémek, fagylaltok, hűsítők

125

Eltevés

130

Elrontottuk? - Helyrehozzuk!

137

Tárgymutató

139


Kinyit
most van szezonja

Kapcsolódó könyvek

Mediterrán konyha Mediterrán konyha
Szerkesztő: Nagy Mézes Rita
Kiadó: Kossuth Kiadó (2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára...

816 ízletes étel 816 ízletes étel
Szerző: Boda Zoltánné
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2006)

Napjaink rohanó, túlterhelt világában egyre gyakrabban előfordul, hogy nincs időnk a konyhai munkára, és...

Évszakok szakácskönyve Évszakok szakácskönyve
Szerző: Fitos Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen...

Glamour szakácskönyv Glamour szakácskönyv
Szerző: Leive, Cindi
Kiadó: Scolar Kiadó (2013)

A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út – tartja a régi mondás, s mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a...

Bogrács és kukta Bogrács és kukta
Szerzők: Balyó Mária, Pelle Józsefné
Kiadó: MRT-Minerva (1973)

A világszerte joggal híres magyar konyháról - itthon, magunk között - megállapíthatjuk, hogy hagyományos...

Ízletes fogások Ízletes fogások
Szerző: Horváth Ilona
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2010)

Horváth Ilona szakácskönyve generációk óta megőrizte népszerűségét a háziasszonyok és a sütni-főzni...

A család kedvencei A család kedvencei
Szerző: Allen, Rachel
Kiadó: T.bálint Kiadó (2012)

A TV Paprika nézői már jól ismerik Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan...

Két falánk olasz Két falánk olasz
Szerző: Carluccio, Antonio
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)

Antonio Carluccio és Gennaro Contaldo több mint 30 éve hagyták hátra hazájukat, Olaszországot, hogy új...

Portugál ételek Portugál ételek
Szerzők: Felde Csilla, Székely Ervin
Kiadó: Új Palatinus Könyvesház (2003)

Szakácskönyv, amiből egy ország gasztronómiai kultúráját is megismerhetjük. Receptek, amelyek érdekesek,...

Planétás különleges szakácskönyv Planétás különleges szakácskönyv
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1984)

Az egyes kártyákon pontokba szedve találja az ételek készítésének egymásutáni lépéseit. Ha ezeket...

Új szakácskönyv Új szakácskönyv
Szerző: Turós Emil
Kiadó: Betűmetsző Könyvkereskedés (2006)

Turós Emil, a neves mesterszakács "Új szakácskönyv" című könyve elsősorban olyan háziasszonyok számára...

Főzzünk magyarul Főzzünk magyarul
Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)

A szerző - aki amatőr ételfotós is - valamennyi ételről színes felvételt készített, hogy ezzel is...

Jól enni, jól lenni Jól enni, jól lenni
Szerző: Perry, Neil
Kiadó: T.bálint Kiadó (2013)

Neil Perry, a televíziós műsoraiból a magyar közönség számára is jól ismert, ausztrál sztárséf. Új...

Bécsi konyha Bécsi konyha
Szerző: Wagner-Wittula, Renate
Kiadó: Corvina Kiadó (2014)

A bécsi konyha legendás ételei egyetlen kis könyvben: tányérhús és Sacher-torta, császármorzsa és bécsi...

A sűrűje A sűrűje
Szerző: Borbás Marcsi
Kiadó: StratComm Kft. (2014)

“ Azt hiszem, hogy a boldogság megszerzésének titka nem más, mint gyakorlatszerűen felismerni a mindennapok...

Kapcsolódó cikkek