Fiatalok főzőiskolája

Fiatalok főzőiskolája
Fiatalok főzőiskolája
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Előjegyzés, megrendelés
Szerző:
Kiadó: Sík Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 147
ISBN: 9639270164
A Főzőiskola azoknak a kezdő háziasszonyoknak segít, akik még nem járatosak a háztartási munkákban, nem ismerik az alapvető háztartási műveleteket, a sütés-főzés tudományát. Nem recepteket tartalmazó szakácskönyv, hanem a háztartás szervezésével, a konyhai alapműveletekkel, a főzés módszereivel foglalkozik. A szerző részletes útmutatást ad a háztartás összes feladatáról.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Mi kell a konyhában?

9

Hogyan rendezzük be a konyhát?

20

Vásárlás

22

Tárolás

28

Előkészítés

31

Fűszerezés

40

Ami a legegyszerűbb

47

Főzés

52

Párolás

55

Mikrohullám

57

Sűrítés

61

Pecsenyesütés

65

Szárnyasok

73

Halak

79

Vadpecsenyék

82

Sütés, főzés a szabadban

84

Köretek

88

Saláták

92

Pizzák, szendvicsek

98

Felfújtak

102

Meleg tészták

104

Sütemények

118

Krémek, fagylaltok, hűsítők

125

Eltevés

130

Elrontottuk? - Helyrehozzuk!

137

Tárgymutató

139


Kinyit
szólj hozzá, értékelj

Kapcsolódó könyvek

Dr. Oetker főzőiskolája Dr. Oetker főzőiskolája
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)

Dr. Oetker szakácskönyveiből Európa-szerte a legtöbb kiadást ez a könyv érte meg. Nem is csoda: alapfogások...

Csak könnyedén Csak könnyedén
Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: Alexandra Kiadó (2009)

Gordon Ramsay híres könnyed stílusáról, Michelin-csillagos éttermeiről és remek könyveiről, melyekben...

Szakácskönyv Szakácskönyv
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok,...

Az én alapszakácskönyvem Az én alapszakácskönyvem
Szerző: Hargitai György
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)

Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejtette, hogy...

Szakácskönyv Szakácskönyv
Szerző: Horváth Ilona
Kiadó: Kossuth Kiadó (1984)
Főzzünk magyarul Főzzünk magyarul
Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)

A szerző - aki amatőr ételfotós is - valamennyi ételről színes felvételt készített, hogy ezzel is...

Gundel szakácskönyv Gundel szakácskönyv
Szerkesztő: Merczi Gábor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)

A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével....

Világkonyha Világkonyha
Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne...

38 recept 38 recept
Szerkesztők: Hegyi Pálné, Oláh Géza
Kiadó: Magánkiadás (0)
A család kedvencei A család kedvencei
Szerző: Allen, Rachel
Kiadó: T.bálint Kiadó (2012)

A TV Paprika nézői már jól ismerik Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan...

Sok vagyok Sok vagyok
Szerző: Bíró Lajos
Kiadó: T.bálint Kiadó (2010)

Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi...

Évszakok szakácskönyve Évszakok szakácskönyve
Szerző: Fitos Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen...

A pucér szakács visszatér A pucér szakács visszatér
Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2014)

Nem kétséges, hogy Jamie Oliver belopta magát szívünkbe az egyszerű, ízletes házi koszt iránti...

Szakácskönyv kezdőknek és haladóknak Szakácskönyv kezdőknek és haladóknak
Szerző: Brindzik Józsefné
Kiadó: Underground Kiadó (2013)

Légy önmagad! A konyhában is, főleg, ha szereted a családod. Süssél, főzzél mindnyájatok örömére, mert...

Nagy főzőiskola Nagy főzőiskola
Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Art Nouveau Kiadó (2010)

Főzni mindenki meg tud tanulni! Ezt bizonyítja ez az áttekinthető és könnyen nyomon követhető főzőiskola...

Urmánczy Nándorné szakácskönyve Urmánczy Nándorné szakácskönyve
Szerző: Urmánczy Nándorné
Kiadó: Nemzeti Örökség Kiadó (2016)

A Nemzeti Örökség kiadó tervei között szerepel az összes régi szakácskönyv megjelentetése. Urmánczy...

Új idők régi receptjei Új idők régi receptjei
Szerkesztő: Horváth Ágnes
Kiadó: Glória Kiadó (2007)

Szakácskönyvünk azt kívánja bemutatni, hogy a főzésben, konyhaművészetben mindenki egyenlő lehet. A kötet...

Főzés lépésről lépésre Főzés lépésről lépésre
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)

E könyv Dr. Oetker legújabb alapszakácskönyve. Főzőiskola, de nem csak kezdőknek. A könyv tartalma könnyen...

Kapcsolódó cikkek