Fenséges olasz ételek

Válogatott receptek lépésről lépésre

Fenséges olasz ételek  
Fenséges olasz ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás éve: 1994
Oldalszám: 192
ISBN: 963-367-050-0
Őszinte szívvel kívánhatunk jó étvágyat, hiszen ez a könyv kimeríthetetlen kincsesbánya a fenséges olasz konyhát kedvelők számára. Az elmaradhatatlan pizza és a pasta mellett természetesen számtalan olasz leves, előétel, hús-, szárnyas- és halétel található benne - hogy az édességekről ne is beszéljünk. A bevezető fejezetekben minden alapvető és említésre méltó tudnivalót megtalálhatunk a fűszerekről, fűszernövényekről, sajtokról, borokról és egyéb olasz specialitásokról. Ha lépésről lépésre követjük a kimerítő részletességgel és bőséges illusztrációval közzétett recepteket, az ételek elkészítése legalább annyi örömet jelent, mint elfogyasztásuk. Ez a remek szakácskönyv egyúttal az olasz életritmusból is ízelítőt ad.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Fűszerek és fűszernövények

6

Zöldségfélék

8

Húsok, sonkák, kolbászfélék

10

Halak

12

Tésztafélék

14

Sajtok

16

Borok

18

Pizzák

20

Tésztaételek

40

Levesek

60

Előételek

76

Húsok és szárnyasok

94

Halételek

132

Körítések

160

Édességek

174

Receptek jegyzéke

191


Kinyit
twitter