Farsangi falatok

Farsangi falatok  
Farsangi falatok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerkesztő: Szabó Magdolna
Kiadó: Officina Nyomdaipari Oktató és és Termelő Kft
Oldalszám: 48
ISBN: 963-8459-04-2
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Invitáló

7

Előételek

9

Sajtfánk

9

Nyúlpástétom

9

Kelvirágfánk - hússal

9

Levesek

11

Bab - füstölt tyúkkal

11

Sárgaborsó - oldalassal

11

Csipetkés

12

Kolbászleves

12

Tyúkhúsleves - mással

12

Vadhúsleves

13

Főzelékfélék

15

Babpörkölt

15

Savanyúkáposzta főzelék

15

Lencsefőzelék

16

Székelykáposzta

16

Sárgaborsó

17

Húsételek

19

Kenyérben sült sonka

19

Tyúkpecsenye - levesből

19

Serpenyős libacomb

19

Rizses libaaprólék

20

Savanyú libamell

20

Orjával sült

21

Kolozsvári káposzta

22

Kocsonya magyarosan

22

Natúr kacsasült

22

Fácánsült

23

Fogolybecsinált

23

Gesztenyés fácán

24

Nyúlpaprikás

24

Babéros nyúl

24

Mártások, saláták

27

Almás tormamártás

27

Céklamártás

27

Tárkonyos lencse

27

Boros hagymasaláta

28

Leveszöldség saláta

28

Tészták, csemegék

29

Tarkedli

29

Pampuska

29

Fonatos fánk

30

Farsangi fánk

30

Forgácsfánk

31

Herőce

31

Kitoló

32

Cicege

32

Görhe

33

Káposztás pogácsa

33

Babtorta

33

Diós aszalt szilva

34

Túróhab

34

Italok

35

Ürmös

35

Narancsbor

35

Mancipanci

36

Mézes csipke

36

Csipkés almalé

36

Gyümölcsös tej

37

"Farsangfarka"

38


Kinyit
szótár