Csirkevarázslatok
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás éve: 1998
Oldalszám: 64
ISBN: 963-9069-91-4
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Rias-Bucher, Barbara
Kiadó: Pesti Szalon Kiadó (1992)
Így igazán ízletes a szárnyasétel! Ezek az eredeti receptek vonzóak, bárki könnyen elkészítheti őket....

Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)
Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Az indiai konyha jóval több, mint curry és rizs, sőt az egységes tájegységek között érzékelhető...

Szerkesztők: Eperjessy László, F. Nagy Angéla, Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)
A zamatos páclével és különleges töltelékkel gazdagított egybesült húsok az ünnepi ebéd vagy vacsora...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Az olasz konyhát nem csak a mediterrán partok mentén kedvelik - sok olasz fogás méltán került be a nemzetközi...

Szerző: Bellefontaine, Jacqueline
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
A hagyományos barbecue-ételek receptgyűjteménye, lépésről lépésre. Ez az ötletekkel teli szakácskönyv 120...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Nagyon meglepődik, aki azt képzeli, hogy a mexikói konyha nem más, mint chili con carne, guacamole és taco. A...

Szerző: Hargitai György
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2006)
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A csirkehús kiváló fehérje-, B-vitamin-, és ásványianyag-forrás. Alacsony zsírtartalma miatt ideális étel...

Szerző: Bridge, Tom
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120, nagyobbrészt olasz eredetű tésztareceptet tartalmaz. Mindegyiket...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A vibrálóan eleven és izgalmas mexikói konyhát különféle kultúrák sok évszázados konyhaművészeti...

Szerző: Bozsik Valéria
Kiadó: Minerva Kiadó (1969)
A baromfi a magyar konyha kedvelt étele, de igen sok háztartásban csak rántva, pörkölten, paprikásan, valamint...

Szerkesztő: Biró Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék...

Szerző: Bridge, Tom
Kiadó: Vince Kiadó (2004)
A csirkehús nemcsak egészséges, hanem rendkívül sokféleképpen lehet feldolgozni, és ezért kiválóan...

Szerzők: Clark, Pamela, Patniotis, Louise
Kiadó: Aréna 2000 Kiadó (2007)
Egy fárasztó nap után a legjobb ételeket csirkefiléből készíthetjük el. Nincs benne csont, nincs rajta bőr,...

Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)
A vágott vagy darált hús a világ számos konyhájának elengedhetetlen alapanyaga. Rendkívül sokoldalú -...

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2009)
Csirke, jérce, tyúk, kakas, pulyka, kacsa, liba, gyöngyös - megannyi remek fogás alapanyagát adják. Nem csak a...

Szerző: Kowalski, Robert E.
Kiadó: Láng Kiadó (1990)
A 8 hetes koleszterinkúra biztonságos, hatékony és forradalmian új lehetőség a vér koleszterinszintjének...