Borok könyve
Könyvek | Borok , Borászatról
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 1997
Oldalszám: 198
ISBN: 963-09-4065-5
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerzők: Kriesi, Rolf, Osterwalder, Peter
Kiadó: Kossuth Kiadó (2001)
Ez a könyv csevegni, és egyúttal csábítani szeretne. Csevegni szeretne a bor mélységeiről, a bor...

Szerző: Haraszti Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2002)
A Villány-Siklósi borvidék a kiváló vörösborok tárházaként ma már turisztikai állomássá vált a...

Szerző: Callec, Christian
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Miként a bor az ízlelőszerveknek, úgy ez a kézikönyv a szemnek jelent ünnepet, hiszen több mint nyolcszáz...

Szerző: Dominé, André
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A bor életérzés: az ízletes szőlőlé évszázadok óta az öröm és az élvezet jelképe. Ízbeli...

Szerzők: Kamp, David, Lynch, David
Kiadó: Athenaeum 2000 Kiadó (2010)
"Borsznob." Már maga az elnevezés is különcködő. Ha ezzel a végletesen sznob sznobériával találkozik az...

Szerző: Johnson, Hugh
Kiadó: Alexandra Kiadó (2003)
A 2000-es és 2001-es évjárat átfogó elemzése. Minden ország legértékesebb borainak felsorolása. Avatott...

Szerző: Exley, Helen
Kiadó: Alexandra Kiadó (2015)
Pompás festmények és a legjobb, borral kapcsolatos idézetek gyűjteménye nem csak borkedvelőknek - a...

Szerző: Haraszti Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2002)
Tokaji aszút minden borkedvelő ember ivott már, mégis bizonyára sokan vannak, akik nem tudják, miért csak...

Szerző: Haraszti Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2003)
Eger és a bor már évszázadok óta elválaszthatatlanok. A bortermő táj világhírű bora az egri bikavér, mely...

Szerző: Csizmadia András
Kiadó: Borscola Kft. (2006)
Kézikönyv ínyencségre törekvőknek és haladó ínyenceknek! Jóllehet a jó bor magában is élvezetes dolog,...

Szerzők: Szabó Péter, Hoitsy György
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)
A "Halak és halételek" nem csupán egy könyv a sok közül. Rendkívüli élmény, amely teljesen új...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Officina Nova Kiadó (1994)
Annak, hogy barátainkkal vagy családtagjainkkal időnként kellemes, pihentető órákat töltsünk együtt, sok...

Szerző: Bede Béla
Kiadó: Corvina Kiadó (2013)
A Corvina tematikus útikönyv-sorozatának második kötete a 22 magyar borvidéket mutatja be, kitérve azok...

Szerző: Boros Károly
Kiadó: Kossuth Kiadó (2003)
A Szekszárd környéki szép, lankás tájon jellegzetes présházak, ún. tanyák őrzik a hordókat, s bennük a...

Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)
A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

Szerző: Fitos Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen...

Szerzők: Trutter, Marion, Smid, Gregor M
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki...

Szerző: Chartier, Francois
Kiadó: Alinea Kiadó (2011)
Milyen kapcsolat van az eper és az ananász között? A menta és a sauvignon blanc vagy a tölgyfa hordó és a...

Szerző: Herczeg Ágnes
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
"Rongyosra fogom használni ezt a könyvet! Saját szememmel néztem végig, amint Herczeg Ágnes és csapata heteken...