Bogrács ételek

Bogrács ételek  
Bogrács ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Vianco Stúdió
Kiadás éve: 1986
Oldalszám: 20
A bográcsban főzés sajátos "zamattal", "magyaros ízzel" gazdagítja megszokott ételeinket, mert az alapanyagok nagy felületen érintkeznek a hővel, s így jobban megpirulnak-főnek, kellemes, füstölt ízeket kölcsönözve legegyszerűbb, hagyományos ételeinknek is. A bogrács alá gyújtott tűz hevességét mindig az ételek készítéséhez kell igazítanunk: a hőt a rárakott fa mennyiségével, a bogrács mozgatásával vagy a parázsra szórt hamuval szabályozhatjuk. A bográcsos étkezés, főzés, a tábortűz romantikáját, a szabad tűz varázsát a messze terjedő finom illatok élményét adja. A bogrács mint eszköz magyar specialitás; a legváltozatosabb ételek tartozéka.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
twitter