Csemegék
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 1993
Oldalszám: 110
ISBN: 963-09-3640-2
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Hachet, Sophie
Kiadó: Delta 2000 Kiadó (1994)
A 100 recept segítségével ízletes, eredeti ételeket készíthetünk.

Szerző: Móra Ferencné
Kiadó: Holnap Kiadó (2005)
Ez egy irodalmi szakácskönyv. De ne tessék megijedni, ettől még meg lehet sütni a recepteket. Móra Ferenc meg...

Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: Alexandra Kiadó (2008)
Gordon Ramsay saját magáról elnevezett étterme már évek óta kiérdemli a minden szakács által hőn áhított...

Szerkesztők: Deák Balázs, Eperjessy Magdolna, Kovács Ágnes, Szily Pál
Kiadó: LSI Alkalmazástechnikai Tanácsadó Szolgálat (1989)

Szerzők: Pigozzi, Paolo, Pedrotti, Walter
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
Friss zöldségek, gyümölcsök, gabonafélék és hüvelyesek - egytől egyig a jövő konyhájának alapanyagai. A...

Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2004)
Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben...

Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2003)
Tortát enni mindig gyönyörűséges. Se szeri, se száma a krémes, karamellás, tejszínes, gyümölcsös,...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Thaiföld konyhája a különféle ázsiai főzési stílusok legérdekesebb elemeinek kiváló ötvözete. Az...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2008)
A kötetben mintegy száz finomságot, pontosabban gyümölcsös nyalakodni valót talál a kedves Olvasó,...

Szerző: Lajos Mari
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)
"Régi adósságunk ez a könyv. Sokak-sokunk számára a karácsony a legfontosabb ünnep az esztendőben, ezért...

Szerzők: Moore, Brenda, Rella, Palma, Egan, Pamela
Kiadó: Kossuth Kiadó (2005)
Ez a gyönyörűen illusztrált könyv 1001 ínycsiklandozó sütemény receptjét tartalmazza a világ minden...

Kiadó: Elektra Kiadóház (2010)
Könyvünk 22 előételt, 22 főételt és 22 desszertet tartalmaz, amelyekből bármilyen menüt könnyedén...

Szerző: Tószegi Judit
Kiadó: Cser Kiadó (2015)
A mézeskalács az ízek, illatok, formák különleges találkozása. A könyvben szereplő darabokat úgy...

Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Kossuth Kiadó (1991)
Az édes ízről nem szívesen mond le az ember. A mesterséges édesítőszerek abban segítenek, hogy olyan...

Szerzők: Pavlowitch, Annie, Pavlowitch, Anna
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
A kötet több mint 50 mesébe illő és könnyen elkészíthető receptet tartalmaz. A legízletesebb és...

Szerkesztő: Koronczai Magdolna
Kiadó: Kossuth Kiadó (1996)
A friss zöldségfélék és gyümölcsök rendszeres fogyasztása alapvetően fontos, mivel a vízben oldható...

Szerkesztők: F. Nagy Angéla, Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1998)
Fantasztikus látvány és ínycsiklandó ízek együtteséhez kínál e kötet számos ötletet. Túrótorták...

Szerző: Sandklef, Viveka
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
Szeretjük a főzésben a merészséget? Kipróbálnánk szokatlan ízeket vagy esetleg szeretnénk megtanulni,...