Az étel a legjobb orvosság

Az étel a legjobb orvosság  
Az étel a legjobb orvosság
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Gladiátor Kiadó
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 192
ISBN: 963-8043-51-2
Tudja-e, hogy az alma valóságos "gyógyszer", mert rendszeres fogyasztásakor várható a vérkoleszterinszint csökkenése, a vércukor stabilizálódása, az étvágy kisebb lesz..., hogy akik a brokkolit szeretik és gyakran élnek vele, azoknak kisebb a kockázatuk rákos betegségekre..., hogy a gyömbér segít a tengeribetegség megelőzésében..., hogy a földieperben van vírusellenes anyag és kedvező a szívérrendszeri megbetegedések megelőzésében... Ez a könyv a hagyományos táplálkozás forradalmi oldalán áll, melynek legfontosabb célja, hogy erősítse szervezetünket azáltal, hogy megfelelő étrenddel megelőzzük betegségeinket és ezzel hosszabbá tegyük egészséges életünket.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Tudja-e...

5

Alma

7

Áfonya

12

Árpa

14

Banán

18

Barna rizs (hántolatlan rizs)

20

Birsalma

23

Brokkoli

26

Búza

29

Cékla

35

Citrom

38

Cseresznye

42

Csicsóka

44

Dió, mogyoró

48

Eper

53

Erős paprika

55

Fejes káposzta

59

Fekete gyökér

63

Fekete ribiszke

65

Fokhagyma

68

Füge

73

Grépfrút

75

Gyömbér

79

Joghurt

83

Kagylók, rákok

87

Karalábé

91

Karfiol (kelvirág)

93

Kávé

96

Kelbimbó

99

Kelkáposzta

101

Kukorica

104

Méz

108

Narancs

112

Olívabogyó, olívaolaj

114

Padlizsán

118

Paraj

121

Petrezselyem

124

Sárgabarack

127

Sárgadinnye

130

Sárgarépa

132

Sütőtök

135

Szárazbab

138

Szilva

142

Szója

145

Szőlő

150

Tea

154

Tej

157

Tengeri halak

159

Tengeri moszatok

163

Tökmag

166

Vöröshagyma

170

Zab

175

Zöldborsó

180


Kinyit
tippek, fortélyok