Családi hidegkonyha

Családi hidegkonyha  
Családi hidegkonyha
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó
Kiadás éve: 1986
Oldalszám: 149
ISBN: 963-223-382-4
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

5

Konyhai eszközök és használatuk

7

Nyersanyagjaink előkészítése

11

Az ízek harmóniája

20

Adagolás és tálalás

23

Hideg mártások

31

Saláták

38

Salátaöntetek (dressingek)

61

Koktélok

66

Töltelékek, sós krémek

71

Töltött készítmények

76

Hús-, szárnyas- és halkészítmények

88

Aszpikos készítmények, kocsonyák

99

Szendvicsek

109

És ha mégis megmarad valami?

126

Vendégvárás

129

Amit a terítésről tudni kell

137

Betűrendes tartalommutató

145


Kinyit
twitter