Burgonyából télen-nyáron
Szerző: Pákozdi Judit
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V.
Kiadás éve: 1986
Oldalszám: 131
ISBN: 963-316-294-7
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V.
Kiadás éve: 1986
Oldalszám: 131
ISBN: 963-316-294-7
A burgonya nap mint nap jelen van asztalunkon, hiszen nemcsak ízletes, de olcsó is. Leves, körítés, saláta, de számtalan egytálétel, tészta is készül belőle. Minden vidéknek, de minden háziasszonynak is megvan a maga "csalhatatlan" rakott burgonya vagy paprikás krumpli receptje, mindnyájan ragaszkodnak nemcsak a fűszerezéshez, hanem a készítésmódhoz, a speciális hozzávalókhoz is.... A receptek válogatásánál gondoltunk azokra, akik még nem egészen otthonosan mozognak a konyhában; számukra egy fazékkal jelöltük a recepteket. A két fazékkal jelzettek már bizonyos főzési alaptudást igényelnek. Akik pedig már mesterei a főzésnek vagy nem sajnálják rá az időt, bátran hozzáfoghatnak a három fazekas receptek elkészítéséhez.