Burgonyából télen-nyáron

Burgonyából télen-nyáron  
Burgonyából télen-nyáron
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V.
Kiadás éve: 1986
Oldalszám: 131
ISBN: 963-316-294-7
A burgonya nap mint nap jelen van asztalunkon, hiszen nemcsak ízletes, de olcsó is. Leves, körítés, saláta, de számtalan egytálétel, tészta is készül belőle. Minden vidéknek, de minden háziasszonynak is megvan a maga "csalhatatlan" rakott burgonya vagy paprikás krumpli receptje, mindnyájan ragaszkodnak nemcsak a fűszerezéshez, hanem a készítésmódhoz, a speciális hozzávalókhoz is.... A receptek válogatásánál gondoltunk azokra, akik még nem egészen otthonosan mozognak a konyhában; számukra egy fazékkal jelöltük a recepteket. A két fazékkal jelzettek már bizonyos főzési alaptudást igényelnek. Akik pedig már mesterei a főzésnek vagy nem sajnálják rá az időt, bátran hozzáfoghatnak a három fazekas receptek elkészítéséhez.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

5

Levesek - Levesbetétek

7

Előételek, egytálételek

23

Rakott burgonyák

35

Töltött burgonyák

49

Főételek

55

Feltétek

63

Köretek

69

Főzelékek

83

Itt az újburgonya!

87

Saláták

91

Sós tészták

101

Édes tészták

107

Mikrohullámú készülékben

113


Kinyit
hírlevél