A főzés tudománya

A főzés tudománya  
A főzés tudománya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Littoria Kiadó
Kiadás éve: 1992
Oldalszám: 90
ISBN: 963-7854-07-X
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

A bográcstól a mikrohullámú sütőig

6

Legfontosabb tápanyagaink

12

Általános ételkészítési ismeretek

21

Az ételkészítés műveletei

43

Ízesítés, fűszerezés, ízek

62

Fű-szer-tár

65

Ötletek, fortélyok, furfangok

78

A maradékok felhasználása

81

Miből mennyit és hogyan?

84

Házias mértékegységek

85

Táplálkozási tanácsok

86

Étrend összeállítás

88


Kinyit
bevásárlólista