A főzés alapanyagai
Étkezési alapanyagok összefoglaló kézikönyve
Kiadó: Novotrade Kiadó
Kiadás éve: 1991
Oldalszám: 240
ISBN: 963-585-136-7
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Ridgway, Judy
Kiadó: Glória Kiadó (2004)
Az egészséges élet szempontjainak figyelembevétele egybeesett azzal, hogy feléledt az érdeklődés a kisebb...

Szerzők: Teubner, Christian, Dr. Mair-Waldburg, Heinrich, Ehlert, Friedrich-Wilhelm
Kiadó: Aréna 2000 Kiadó (2007)
Egy értékes kalauz a sajtok világába, segítség az ízlésnek, az alkalomnak megfelelő sajtok megfelelő...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1999)
Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világába kalauzol el a könyv. A makaróni vagy a spagetti...

Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: T.bálint Kiadó (2010)
Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf a különlegesen könnyű, mégis intenzív ízvilágú...

Szerzők: Waltman, Gerhard, Sieck, Annerose
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)
Egy biblia a sajtimádók számára. Hisz megtalálhatják benne a legismertebb sajtokat a-tól z-ig; alapvető...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2004)
A legtöbb ember sok más ételféleségnél többre tart egy tál finom tésztát. Az olaszok például el sem...

Szerző: Scholz, Wolfgang
Kiadó: Mezőgazda Kiadó (2011)
Aki juhot, kecskét vagy tehenet tart, előbb-utóbb kerülhet abba a helyzetbe, hogy a fölös mennyiségű friss...

Szerző: Kazuko, Emi
Kiadó: Corvina Kiadó (2009)
Tiszta, friss ízeinek és látványos külsejének köszönhetően a sushi szerte a világon hatalmas...

Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)
A sajtok íz- és aromavilága lenyűgözően gazdag. Ez az átfogó kézikönyv több mint száz népszerű...

Szerkesztő: Tóth Emese
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve...

Szerkesztő: Dr. Pesthy Gábor
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1991)
Nem túl hízelgő, ha egy ételről azt mondjuk: nincs sava-borsa. Ezt a kis könyvet azoknak ajánljuk, akik...

Szerzők: Günther, Sigrid, Lipp, Eva Maria
Kiadó: Cser Kiadó (2008)
A táplálkozástudomány mai korszerű ismeretei szerint a szárítás és aszalás -csakúgy, mint korábban- a...

Szerző: Fletcher, Nichola
Kiadó: Central Médiacsoport (2014)
Tudd meg, milyen a kiváló minőségi hús. Ismerd meg a szakértők vágási technikáit, tanuld meg, hogyan kell...

Szerző: Pedrotti, Walter
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
A méhtermékek a természet csodái. Különleges táplálékok, kiemelkedő szerepet játszanak az egészség...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
Mivé is lenne az életünk az ízletes, olcsó, tápláló, könnyen elkészíthető és sokoldalú tésztaételek...

Szerző: Pedrotti, Walter
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)
A könyv a gabonafélék sokoldalú, gazdag tápanyagtartalmú világába kalauzolja el az olvasót. Mindent...

Szerzők: Cuthbert, Robert, Eastham, Jake, Parle, Andy
Kiadó: Scolar Kiadó (2011)
A vadászat élvezete és a sikeres vadászat felett érzett öröm a legősibb emberi tapasztalatok közé...

Szerző: Romváry Vilmos
Kiadó: Food Time Kiadó (2003)
Mintegy hatvanféle fűszer bemutatásán túl több száz finom étel receptjét is tartalmazza a téma...