A főzés alapanyagai
Étkezési alapanyagok összefoglaló kézikönyve
Kiadó: Novotrade Kiadó
Kiadás éve: 1991
Oldalszám: 240
ISBN: 963-585-136-7
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Zelenák János
Kiadó: Duna International (2009)
Hazánk egyik legkedveltebb, legismertebb étel specialitása, a halászlé hungarikumnak számít. A gyakran...

Kiadó: Art Nouveau Kiadó (2011)
Manapság rendkívül gazdag az élelmiszer-kínálat: a legkülönbözőbb nemzetközi és egzotikus...

Szerző: Bridge, Tom
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120, nagyobbrészt olasz eredetű tésztareceptet tartalmaz. Mindegyiket...

Szerzők: Waltman, Gerhard, Sieck, Annerose
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)
Egy biblia a sajtimádók számára. Hisz megtalálhatják benne a legismertebb sajtokat a-tól z-ig; alapvető...

Szerző: Frank, Renate
Kiadó: Cser Kiadó (2006)
A méz gyógyító hatását, finom ízét már az ókori kultúrák is ismerték. Napjainkban a tudomány újabb és...

Szerző: Lajos Mari
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)
Lajos Mari új szakácskönyvében megtalálhatóak a jó húsételek elkészítéséhez szükséges...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1998)
Miért lenne szükségszerű, hogy minden fogás nagyjából egyforma ízű legyen? A fűszerek friss íze, illata,...

Szerző: Jouanin, Francie
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
A napfényes Provence régóta kedvelt úticélnak számít. Számtalan örömteli meglepetést tartogat ez a Mont...

Szerző: Barta Miklós
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1987)
Hazánkban is mind jobban terjed a kiskert-mozgalom. Nincs annál nagyobb öröm, mintha a saját magunk termelt...

Szerzők: Dr. Százados Imre, Dr. Százados Miklós
Kiadó: Athenaeum Kiadó (2009)
Képzeletbeli utazásra invitáljuk az olvasót a táplálékok világába, átfogóan mutatjuk be a kultúránkban...

Szerző: Kerekes Sándor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)
A szürkemarhát mindenki ismeri, legalábbis, ha az impozáns külsejű állatról, a magyar táj egyik...

Szerző: Longworth, Robert
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
Ez a könyv rövid betekintést nyújt a tengeri étkek világába. Beszélünk a halevés jótékony hatásáról,...

Szerző: Tolnai Kálmán
Kiadó: Népszava Kiadó (1988)
Tolnai Kálmán gasztronómiai berkekben való jártasságát mi sem szemlélteti jobban, mint azok a terített...

Szerkesztő: Dr. Pesthy Gábor
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1991)
Nem túl hízelgő, ha egy ételről azt mondjuk: nincs sava-borsa. Ezt a kis könyvet azoknak ajánljuk, akik...

Szerzők: Cuthbert, Robert, Eastham, Jake, Parle, Andy
Kiadó: Scolar Kiadó (2011)
A vadászat élvezete és a sikeres vadászat felett érzett öröm a legősibb emberi tapasztalatok közé...

Szerzők: Oriskó Ferenc, Pár Gyula
Kiadó: Food Time Kiadó (2002)
A hal az egyik legősibb és egyben legegészségesebb táplálékforrásunk. Rostozata laza, jelentős mennyiségű...

Szerzők: Bowden, Jonny, Tannis, Allison
Kiadó: Kossuth Kiadó (2012)
A táplálkozás minősége a terhesség időszakában babának és mamának egyaránt létfontosságú. Sajnos a...

Szerző: Iburg, Anne
Kiadó: M-Érték Kiadó (2005)
A legjobb sajtféleségek: angol, dán, francia, görög, holland, német, norvég, olasz, osztrák, portugál,...

Szerző: Rimóczi Imre
Kiadó: Kossuth Kiadó (2004)
Praktikus segítség a Kárpát-medencében honos állat- és növényfajok pontos felismeréséhez: a kishatározók...