A fenséges túró

Túrókészítmények a konyhaművészetben

A fenséges túró  
A fenséges túró
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: NOVORG-KERSZI Szervező és Kiadó Kft.
Kiadás éve: 1990
Oldalszám: 378
ISBN: 963-6162-30-1
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

9

Bevezető

12

Étkezési túró készítése

13

Házi túró készítése

13

Túró készítése ipari technológiával

14

A túró és túrókészítmények tárolása

15

Ízesítési és fűszerezési tanácsok

16

Hideg ételek túróból

19

Túróval készült levesek

49

Salátakészítmények túró felhasználásával

71

Mártások túróval

93

Túróval készült köretek

103

Halételek túróval

121

Túróval készült tojásételek

145

Húsételek túróval - túrós körettel

151

Túróval és túrókészítmények felhasználásával készült sütemények, desszertek

209

Gyúrt tészták, pogácsák, gombócok

215

Kevert tészták túróval

235

Réteslappal készült túrós készítmények

255

Pudingok, felfújtak, égetett tészták túróval

265

Omlós tészták túróval, túró töltelékkel

277

Vajas tészták túróval

295

Kelt tészták túróval készítve

305

Felvert tésztakészítmények túróval

321

Túróval készült desszertek, teasütemények

331

Krémek, habok, gyümölcskészítmények és fagylaltok túrófélék felhasználásával

343

A tésztafélékhez adható mártások, habok és öntetek

355

Tárgymutató

363

Felhasznált szakirodalom

375

Tartalomjegyzék

377


Kinyit
lexikon