A büféasztalra

Zsúrszendvicsek, apró falatok, rágcsálnivalók minden alkalomra

A büféasztalra  
A büféasztalra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Officina Nova Kiadó
Kiadás éve: 1998
Oldalszám: 95
ISBN: 9635487533
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

7

Hogyan szervezzük meg a vendéglátást?

8

Hogyan készüljünk a koktélra vagy a löncsre?

Szendvicsek és apró falatok

10

Az italok, a bár és a poharak

12

Az ételek díszítése és szépítése

14

Piknik

16

Tavaszi svédasztal

18

Tavaszi svédasztal

20

Nyári svédasztal

22

Nyári svédasztal

24

Őszi svédasztal

26

Őszi svédasztal

28

Téli svédasztal

30

Étvágygerjesztő italok és előételek vacsorához

32

Olasz svédasztal

34

Spanyol svédasztal

36

Közel-keleti svédasztal

38

Távol-keleti svédasztal

40

Indiai svédasztal

42

Orosz svédasztal

44

Skandináv svédasztal

46

Észak-afrikai svédasztal

48

Svédasztal az Antillákról

52

Amerikai svédasztal

54

Mexikói svédasztal

56

Hagyományos koktélparti

58

Kerti parti

62

Babercue (grillparti)

64

Brunch (korai ebéd)

66

Halas ételek

68

30 percen belül elkészíthető ételek

70

Ételek tévézéshez

72

High tea

74

Római lakoma

76

Mediterrán svédasztal

78

Breton menü

80

Hagyományos karácsonyi svédasztal

82

Provencei-i karácsony

84

Újévi lakmározás

88

Még néhány recept

92

Mutató

94


Kinyit
most van szezonja