A 100 legjobb pikáns étel









Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 80
ISBN: 963-926-658-2
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerzők: Fontányi Rita, Lieberman Klára
Kiadó: Publex Kiadó (1991)
Ez a könyv azoknak szól, akik szeretnek főzni. És azoknak, akik tudnak is. Ez a könyv azoknak szól, akik...

Szerző: Turós Emil
Kiadó: Betűmetsző Könyvkereskedés (2006)
Turós Emil, a neves mesterszakács "Új szakácskönyv" című könyve elsősorban olyan háziasszonyok számára...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2007)
A Rosenstein vendéglő voltaképpen egy nagy-nagy család konyhája-tűzhelye-ebédlője, ahol a betérőnek...

Szerkesztő: Jelinek Aliz
Kiadó: Pannonia Sz. V. V. (0)
A Pannónia 42 szállodájának és több száz különálló éttermének specialitásait és egyedi hangulatát nem...

Szerző: Kerekes Sándor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)
A szürkemarhát mindenki ismeri, legalábbis, ha az impozáns külsejű állatról, a magyar táj egyik...

Szerző: Segal Viktor
Kiadó: Book Kiadó (2010)
Segal Viktor e könyvében 15 kedvenc alapanyagát mutatja be 75 ínycsiklandó recept formájában - sőt, még...

Szerző: Nagy Juraj
Kiadó: Scolar Kiadó (2012)
A könyvesboltokban egyre több egzotikus szakácskönyvvel találkozunk, miközben olykor megfeledkezünk szűkebb...

Szerző: Segal Viktor
Kiadó: Libri kiadó (2013)
Magyarország egyik legismertebb és legelismertebb chefje és gasztronómiai tanácsadója ezúttal a...

Szerző: Rosenstein Tibor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)
„Ez a szakácskönyv három generáció receptjeit tartalmazza. Magam a hagyományos vendéglátásban érzem...

Szerkesztő: Merczi Gábor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)
A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével....

Szerző: Szabó Edit
Kiadó: Corvina Kiadó (2014)
Egy igazi szakácskönyv! Azaz: egy könyv, amely a szakácsról is szól, nem csak a főztjéről. Ráadásul nem...