A 100 legjobb pástétom és előétel

A 100 legjobb pástétom és előétel  
A 100 legjobb pástétom és előétel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 80
ISBN: 9639266620
Jelen kötetünk a különleges csemegék könyve. Ha igényes, nem mindennapi falatokkal akarjuk szeretteinket, vendégeinket megörvendeztetni, bátran ajánlom segítségül e válogatás böngészését. Hideg és meleg előételek, ebéd kiegészítők, koktélfalatok találhatók benne, amelyeknek főszereplője a pástétom. Igyekeztünk olyan recepteket összegyűjteni, amelyek a klasszikus konyhában és a kreatív konyhaművészetben is megállják helyüket, és bepillantást nyújtanak e különleges foglalatosság, a pástétomkészítés rejtelmeibe. Ám a pástétomok mellet rafinált krémek, habok, lepények, felfújtak, szuflék és galantinok csokrát is kínáljuk Önöknek, hogy könyvünket felütve sohase jöjjenek zavarba, ha vendégek érkeznek a házhoz. Nagy előnye e hideg és meleg étkeknek, hogy legtöbbjük napokkal előtte elkészíthető, sőt ízük annál finomabb, harmonikusabb, minél többet állnak.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

5

Pástétomok

Ananászos tyúkpástétom

10

Csukapástétom

15

Diós fácánpástétom

16

Disznótoros húspástétom

17

Fogaspástétom tésztában

18

Galambpástétom

20

Hercegné húspástétom

25

Húspástétom tésztában

30

Kacsamell pástétom

32

Kacsapástétom

36

Kacsapástétom tésztában

33

Lazacpástétom

39

Májpástétom ínyenceknek

38

Nyúlcomb tésztában

43

Pisztrángpástétom kagylóval

49

Sajtos fürjpástétom

52

Tőkehalpástétom gombával

57

Vaddisznópástétom

59

Vegyes kenőmájas

64

Zöldségpástétom

66

Zselés sonkapástétom

65

Galantinok

Csirkemell galantin

13

Fogas galantin

19

Gombás galantin

21

Húsvéti töltike

31

Jércegalantin

26

Malacgalantin

40

Mélytengeri tekercs

42

Mogyorós pulykatekercs

44

Pulykagalantin

50

Szusi tenger gyümölcseivel

53

Zöldséges galantin

62

Pecsenyék hidegen

Debreceni karaj

17

Gyümölcsös csirke

24

Hideg bélszín

26

Hideg hátszín

27

Hideg hátszín másképpen

28

Hideg Stefánia

28

Ördögpecsenye

44

Öreghegyi szűzpecsenye

46

Parajos sertéskaraj

47

Töltött csirkecomb

60

Wellington-bélszín

61

Zöldséges fasírozott

64

Felfújtak, csőben sültek

Almás cukkini felfújt

8

Almás palacsintafelfújt

9

Brokkoli csőben sütve

9

Burgonyafelfújt

12

Csőben sült burgonya

14

Darafelfújt

16

Fokhagymaszuflé

54

Füstölt pisztrángfelfújt

20

Körteszuflé

38

Lazacfelfújt

39

Rákpuding

48

Rizsfelfújt

51

Sajtos lasange

55

Sajtos libamájpuding

52

Sajtszuflé

55

Tésztafelfújt

56

Tökfelfújt

58

Lepények

Almás lepény

8

Cukkinitorta

13

Csípős csibelepény

11

Csukalepény

14

Gombás húslepény

22

Huncut pékné

29

Juhtúrós tésztában

32

Olaszos lepény

42

Parajtorta

48

Parasztlepény

45

Pulykacomb tésztában

50

Töltött bagett

58

Túrós lepény

59

Zöld lepény

62

Zöldséges pisztráng tésztában

63

Krémek, habok

Banánhab

10

Brokkolikrém

12

Eperhab

18

Feketekagyló hab

19

Gombakrém

22

Habkönnyű libamáj

24

Húsos gombapuding

30

Kacsamáj hab

31

Kapribogyós tonhalhab

33

Karfiolhab

37

Kelpástétom

35

Királyrák hab

35

Magyaros libamájhab

36

Olívakrém

40

Padlizsánkrém

46

Pisztránghab

47

Pulykahab gyümölcskocsonyával

51

Sajtkrém

54

Tatár bifsztek

56

Tojáskrém

57

Zellerhab

66

Kocsonyák

Halkocsonya

23

Kocsonya sertéscsülökből

34

Kocsonyás csibefalatok

34

Malackocsonya

41

Vegetáriánus kocsonya

60

A hidegkonyha kiegészítői

67

Békebeli receptek

71


Kinyit
bevásárlólista