816 ízletes étel
Hagyományos és új ízek a konyhában
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 384
ISBN: 9789632510323
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Domokos Lászlóné
Kiadó: JLX Kiadó (2009)
A közös étkezés minden család életében fontos szerepet játszik. Sok háziasszonyt visszariaszt azonban az...

Szerző: Allen, Rachel
Kiadó: T.bálint Kiadó (2012)
A TV Paprika nézői már jól ismerik Rachel Allent, a kedves, szőke, ír fiatalasszonyt, aki fáradhatatlan...

Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2004)
Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben...

Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2012)
A szerző mesterszakács, odaadó híve és elkötelezett propagálója a magyar konyhának. "Főzzünk magyarul"...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)
E könyv Dr. Oetker legújabb alapszakácskönyve. Főzőiskola, de nem csak kezdőknek. A könyv tartalma könnyen...

Szerzők: Balyó Mária, Pelle Józsefné
Kiadó: MRT-Minerva (1973)
A világszerte joggal híres magyar konyháról - itthon, magunk között - megállapíthatjuk, hogy hagyományos...

Szerzők: Felde Csilla, Székely Ervin
Kiadó: Új Palatinus Könyvesház (2003)
Szakácskönyv, amiből egy ország gasztronómiai kultúráját is megismerhetjük. Receptek, amelyek érdekesek,...

Szerkesztő: Móza Katalin
Kiadó: Írisz 2003 Kiadó (2004)
Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hizlaló ételek elkészítéséhez.

Szerző: Tolnai Kálmán
Kiadó: Népszava Kiadó (1987)
"A terített asztal mindig olyan oltár, amelynél a legtöbb ember szívesen áldoz", olvasható egy ismeretlen...

Szerző: Móra Ferencné
Kiadó: Holnap Kiadó (1996)
Móra Ferencné ismert és elismert háziasszony hírében állott. Nemcsak tudott, szeretett is főzni. Főzési,...

Szerző: Szabó Edit
Kiadó: Corvina Kiadó (2014)
Egy igazi szakácskönyv! Azaz: egy könyv, amely a szakácsról is szól, nem csak a főztjéről. Ráadásul nem...

Szerkesztő: Horváth Ágnes
Kiadó: Glória Kiadó (2007)
Szakácskönyvünk azt kívánja bemutatni, hogy a főzésben, konyhaművészetben mindenki egyenlő lehet. A kötet...

Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)
Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

Szerző: Dumas, Alexandre
Kiadó: Corvina Kiadó (2014)
,,Fontos alapmunka, s nem mellesleg egy könnyen olvasható igazi Alexandre Dumas-könyv - ezúttal d'Artagnan...

Szerző: Gergelyné Varga Edit
Kiadó: Novella Kiadó (2006)
Az utóbbi 10-15 évben sokat változtak étkezési szokásaink. Nyitottabbá váltunk, megismertük más népek...

Szerző: Nagy Margit
Kiadó: Servier Hungária Kft. (0)
A szerző az ételek összeállításánál arra törekedett, hogy az átlag magyar kamrában többnyire...

Szerző: Turós Emil
Kiadó: Betűmetsző Könyvkereskedés (2006)
Turós Emil, a neves mesterszakács "Új szakácskönyv" című könyve elsősorban olyan háziasszonyok számára...

Szerzők: Csehák Judit, Békési László
Kiadó: Népszabadság Zrt. (2008)
Még mindig erősen tartja magát a tévhit, hogy ha egy nőnek hivatása van, fontos közéleti posztot tölt be,...