816 ízletes étel

Hagyományos és új ízek a konyhában

816 ízletes étel  
816 ízletes étel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 384
ISBN: 9789632510323
Napjaink rohanó, túlterhelt világában egyre gyakrabban előfordul, hogy nincs időnk a konyhai munkára, és egy-egy ebédre, vacsorára mirelit, félkész termékeket, "10 perces" leveseket vásárolunk. Pedig mindannyian tudjuk, hogy a házilag készített pizza finomabb, ízletesebb "fagyasztott" társánál, hogy a házi tyúkhúslevest össze sem lehet hasonlítani a "gyors" levesekkel. Ha ezt Ön is így gondolja, szánjon több időt sütés-főzésre, mely nem csak kellemes időtöltést és kikapcsolódást, de sikerélményt, elismerést is jelent az Ön számára. Kívánjuk, hogy e könyv legyen ebben segítőtársa.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előételek

3

Levesek

36

Levesbetétek

76

Húsételek

81

Mártások

302

Főzelékek

317

Köretek

333

Saláták

346

Tésztafélék

372


Kinyit
cikkek

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Fortélyok főzőkanállal Fortélyok főzőkanállal
Szerkesztő: Pákozdi Judit
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V. (1983)

Amikor megkértük a Magyar Konyha régi, hűséges olvasóit - nemcsak háziasszonyokat, de főzni szerető...

Jól enni, jól lenni Jól enni, jól lenni
Szerző: Perry, Neil
Kiadó: T.bálint Kiadó (2013)

Neil Perry, a televíziós műsoraiból a magyar közönség számára is jól ismert, ausztrál sztárséf. Új...

Alkalomadtán Alkalomadtán
Szerző: Hegyi Barbara
Kiadó: Park Kiadó (2014)

Szeretném, ha ez a – most még igazán szép – szakácskönyv hamarosan szamárfülesen, zsírtól, olajtól...

A Palócföldtől a Tiszáig A Palócföldtől a Tiszáig
Szerkesztő: Kaposi Levente
Kiadó: Pallas Lap- és Könyvkiadó (0)

Különleges látogatásra invitáljuk Heves megyébe az olvasót, hogy betekintést nyerjen e táj ételeibe és...

Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2005)

Négyezer megfőzött és kipróbált receptet, valamint megszámlálhatatlan főzési és háztartásvezetési...

Gyurcsány a konyhában Gyurcsány a konyhában
Szerző: Gyurcsány Ferenc
Kiadó: Novotrade Kiadó (2013)

Hallott Ön már Gyurcsány Ferencről? Ugye, a szerző neve Ön előtt sem ismeretlen? Csak mintha eddig nem...

Rosenstein szakácskönyv Rosenstein szakácskönyv
Szerző: Rosenstein Tibor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)

„Ez a szakácskönyv három generáció receptjeit tartalmazza. Magam a hagyományos vendéglátásban érzem...

Móra Ferencné szakácskönyve Móra Ferencné szakácskönyve
Szerző: Móra Ferencné
Kiadó: Holnap Kiadó (1996)

Móra Ferencné ismert és elismert háziasszony hírében állott. Nemcsak tudott, szeretett is főzni. Főzési,...

Klasszikus vegetáriánus konyha Klasszikus vegetáriánus konyha
Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)

Szervezzen a családjának, barátainak egy kellemes és pazar vegetáriánus partit. Ebben a könyvben mindent...

Ízletes fogások Ízletes fogások
Szerző: Horváth Ilona
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2010)

Horváth Ilona szakácskönyve generációk óta megőrizte népszerűségét a háziasszonyok és a sütni-főzni...

500 házias recept 500 házias recept
Szerző: Zsombok Józsefné Nagyfejtő Ilona
Kiadó: Novella Kiadó (2006)

Kezdő és gyakorlott háziasszonyok egyaránt vágynak arra, hogy sütés-főzésükkel kivívják családtagjaik,...

Szakácskönyv Szakácskönyv
Szerző: Horváth Ilona
Kiadó: Kossuth Kiadó (1984)
Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában Nélkülözhetetlen italok a gasztronómiában
Szerző: Kádas Lajos
Kiadó: Kossuth Kiadó (2015)

A nagy sikerű 60 híres ember, 60 híres étel c. kötet, valamint a Déligyümölcsök a konyhában című műve...

Mediterrán konyha Mediterrán konyha
Szerkesztő: Nagy Mézes Rita
Kiadó: Kossuth Kiadó (2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára...

A pucér szakács visszatér A pucér szakács visszatér
Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2014)

Nem kétséges, hogy Jamie Oliver belopta magát szívünkbe az egyszerű, ízletes házi koszt iránti...

Főzőkanállal hazán kívül Főzőkanállal hazán kívül
Szerzők: Lénárt Vera, Pákozdi Judit
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V. (1985)

Sokat hallunk, olvasunk arról, hogy miként is alakul a 20. század második felében a messzi földön nevezetes...

Portugál ételek Portugál ételek
Szerzők: Felde Csilla, Székely Ervin
Kiadó: Új Palatinus Könyvesház (2003)

Szakácskönyv, amiből egy ország gasztronómiai kultúráját is megismerhetjük. Receptek, amelyek érdekesek,...