77 őszi menü

77 ínycsiklandó menüajánlat az őszi hónapokra

77 őszi menü  
77 őszi menü
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Szalay Kiadó
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 120
ISBN: 963-9450-22-7
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Alföldi rakottas

62

Almafelfújt

105

Almakosárkák

11

Almaleves

26

Almás pite

56

Almás rétes

40

Almatorta

80

American apple pie

116

Aszaltszilva-leves

93

Babéros burgonyafőzelék

112

Babgulyás

50

Bácskai lecsós rostélyos

76

Barackédesség

38

Barackos szelet

19

Birkapaprikás

102

Birsalmaleves

70

Borscs

57

Brassói aprópecsenye

35

Budai szelet

27

Bundás alma

73

Burgonyasaláta

14

Cukrozott narancshéj

96

Cukrozott szőlő

37

Császármorzsa

47

Csirkeaprólék-leves

67

Csontleves

6

Csúsztatott palacsinta

91

Daragaluska

79

Darált natúrszelet

45

Daramorzsa

46

Diókrém

90

Diós almák

101

Egérke

55

Egybesült sertéshús - ízesen

49

Egyszerű omlós tészta

56

Erdélyi rakott káposzta

103

Erőleves

34

Expressz leves

77

Farsangi fánk

57

Felvidéki bableves

114

Finom kukoricamálé

86

Fóliában sült csirke

72

Galuska készítése

29

Galuskaleves

28

Gesztenyés csemege

83

Gombaleves

14

Gombás sertéskaraj

79

Gombás zsemle

27

Gulyáscsirke

64

Gyümölcshab

63

Gyümölcskocsonya

62

Gyümölcsös kocka

88

Gyümölcstorta

108

Habos túrós

110

Hagymás rostélyos

42

Halászlé

107

Halleves

3

Hamis gulyásleves

13

Hevesi gulyás

99

Hideg joghurtleves

46

Hortobágyi aprópecsenye

97

Húsgombócleves

12

Húsleves

60

Kacsa gyümölccsel

40

Kacsaaprólék-leves

39

Káposztaleves

58

Káposztás kocka

114

Káposztasaláta

86

Kapros tökfőzelék

23

Karfiolleves

18

Kávékrém

51

Kávépuding

50

Kelkáposztaleves virslivel

87

Képviselőfánk

44

Kókuszos kocka

21

Köményes, párolt malaccomb

78

Körteleves

48

Krumplinudli

104

Krumplis tészta

71

Kuglóf

84

Lebbencsleves

5

Lecsós virsli

47

Lekváros derelye

106

Lencseleves

22

Lencseleves virslivel

63

Liba vadasan

89

Libaaprólék-leves

82

Lucskos káposzta

48

Magyaros húsleves

106

Májas töltött pulykamell

94

Majoránnás burgonyafőzelék

12

Majoránnás marhasült

43

Májpüréleves

43

Makaróni milánói módra

9

Makaróni vadász módra

95

Malakoff-torta

95

Meggyes piskóta

4

Mézes süti

98

Minestra

24

Nagyi sütije

70

Narancsos tromamártás

92

Nyers céklasaláta

54

Őszibaracktorta

20

Őzpörkölt

115

Pacalpörkölt

33

Palacsintatészta

4

Paprikás ponty

53

Paradicsomleves

32

Paradicsomsaláta

68

Parajfőzelék

109

Párizsi sertészelet

23

Párolt káposzta

101

Párolt libamell

82

Pasztasuta

37

Pirított máj

97

Piskótatekercs

104

Pudingos rakott meggy

59

Rácponty

5

Rákóczi túrós lepény

9

Rakott karfiol

26

Rakott paradicsom

19

Rakott tarhonya

87

Rántott patisszon

13

Rántott sonka

109

Részeges süllő

116

Reszelt süllő

116

Reszelt linzer

93

Rétestészta

41

Rizses libaaprólék

84

Roston sült csirke

25

Sajtleves

111

Sajtmártás

28

Sajtos burgonyagombóc

30

Sajtos debreceni kolbász

92

Sajtos galuska

63

Sajtos pogácsa

102

Sajtos rúd

76

Sárgaborsóleves

72

Sertésborda parasztosan

74

Sólet

7

Somlói galuska

75

Sonkapuding sajtmártással

66

Sonkás palacsinta

3

Sonkával rakott burgonya

54

Stíriai metélt

59

Sült cseresznye

52

Sült tök

66

Sült töltött káposzta

55

Szalonnás csirkesült

10

Szegedi diós béles

32

Szegedi halászlé

31

Székelygulyás

21

Szerb rostélyos

81

Szilvaleves

69

Szilvásgombóc

15

Szőlős lepény

17

Sztrapacska

111

Tarhonyás káposzta

51

Tejfölös gyöngyösleves

65

Tejfölös harcsa

61

Tejfölös paprikás burgonya

91

Tejszínhabos gyümölcs

25

Tejszínhabos gyümölcssaláta

15

Tepertős pogácsa

62

Tepsis burgonya

113

Tojásos lecsó

18

Tökpuffancs

36

Töltött alma

7

Töltött burgonya

16

Töltött csirke

68

Töltött libanyak

85

Töltött ostya

99

Töltött ponty

38

Töltött tojás

75

Túrópuding

78

Túrópuffancs

36

Túrós csusza

108

Túrós rétes

53

Újházy-tyúkleves

73

Vadas marhafartő

29

Vagdalt libamell

100

Vaníliaparfé

34

Vaníliás koszorú

31

Vaníliás őszibarack

23

Vargabéles

112

Vese velővel

65

Zellerkrémleves

16

Zöldbableves

10

Zöldborsóleves

44

Zöldséges halleves

117

Zöldségleves

8

Zúzapörkölt

69

Zsemlegombóc

90


Kinyit
van itthon

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Eredeti receptek Svájcból - Nassoló Eredeti receptek Svájcból - Nassoló
Szerző: Blaser Zsuzsanna
Kiadó: Underground Kiadó (2014)

Kedves Olvasó! Ön egy olyan szakácskönyv harmadik fejezetét tartja a kezében, amely egyaránt ízletes...

99 új leves 99 új leves
Szerző: Lajos Mari
Kiadó: Sanoma Kiadó (2010)

Több mint 20 éve jelent meg 99 Leves című könyvünk, amelynek folytatását már régóta tervezzük, ugyanis...

Félkész falatok dicsérete, avagy hogyan főzzünk finomat konyhakész alapokból Félkész falatok dicsérete, avagy hogyan főzzünk finomat konyhakész alapokból
Szerző: Pavlowitch, Anna
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)

Könyvünk azoknak a dolgozó nőknek és férfiaknak szól, akik a munka és a gyereknevelés mellett sem akarják...

Csirke Csirke
Szerző: Bridge, Tom
Kiadó: Vince Kiadó (2004)

A csirkehús nemcsak egészséges, hanem rendkívül sokféleképpen lehet feldolgozni, és ezért kiválóan...

Déligyümölcsök a konyhában Déligyümölcsök a konyhában
Szerző: Kádas Lajos
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)

E látványos fotókkal kísért, különleges szakácskönyv déligyümölcsökből készített fogásokat mutat be....

150 hagymaétel 150 hagymaétel
Szerző: Pákozdi Judit
Kiadó: Magánkiadás (1987)

Valljuk be őszintén, hogy a hagymát, konyhánk e szerény szereplőjét nem nagyon becsüljük. Magától...

Kilófaló finomságok Kilófaló finomságok
Szerző: Szoó Judit
Kiadó: Timp Kiadó (2010)

Kilófaló sütemények után finomságok? Bizony! Sütemények és édességek mellett egyre több étel, leves és...

33 ünnepi étel 33 ünnepi étel
Szerző: Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2007)

A kötet munka közben leste meg a mesterszakácsot, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva...

101 hal- és tengeri étel 101 hal- és tengeri étel
Szerző: Wright, Jeni
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)

A halak és a tenger gyümölcsei egyre népszerűbbek, hiszen mind többen fedezik fel, milyen egészségesek,...

Kínai ízek Kínai ízek
Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1998)

Test és lélek harmóniája- ennek megteremtéséhez járul hozzá az évezredes hagyományokkal rendelkező kínai...

Régi magyar halételek Régi magyar halételek
Szerzők: Kozmér György, Tusor András
Kiadó: Kossuth Kiadó (1991)

A szerzőpáros az ismertebb és a már feledésbe merült, a magyar konyhára jellemző meleg és hideg halételek...

Barbecue Barbecue
Szerző: Feller, Thomas
Kiadó: Geopen Kiadó (2011)

A barbecue egyszerű, finom, és még elrontani sem lehet, mert mindenért kárpótol a sütögetéssel egybekötött...

Kínai konyha Kínai konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

Kínában hagyományosan rendkívül fontos a kapcsolat a táplálkozás és az egészség között. A kínaiak a...

77 karácsonyi menü 77 karácsonyi menü
Szerző: Boda Zoltánné
Kiadó: Szalay Kiadó (2004)

Az ünnepek alkalmával mindig szeretnénk igazán kitenni magunkért, s karácsonykor különösen igyekszünk, hogy...

155 bögrés sütemény 155 bögrés sütemény
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)

A finom sütemények mérleg nélkül és kevés, de jó minőségű hozzávalóval gyorsan...

Pompás pecsenyék Pompás pecsenyék
Szerkesztők: Eperjessy László, F. Nagy Angéla, Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)

A zamatos páclével és különleges töltelékkel gazdagított egybesült húsok az ünnepi ebéd vagy vacsora...

Székrekedés Székrekedés
Szerző: Gaálné Póda Bernadette
Kiadó: Betűmetsző Könyvkereskedés (2007)

Ezt a könyvet azért veszi a kezébe, mert orvosa megállapította, hogy Önnek vagy hozzátartozójának...

Ezerízű Kína Ezerízű Kína
Szerző: Terebess Gábor
Kiadó: Helikon Kiadó (1986)

"Ez a könyv - mondja érdekfeszítő művéről a szerző, aki maga is hosszabb ideig élt a Távol-Keleten -...

Spanyol ízek Spanyol ízek
Szerző: Anne, Wilson
Kiadó: Vince Kiadó (2000)

Tojás, chilipaprika, csicseriborsó, tengeri ételek, paprikafélék, rizs - a spanyol ételek igen színesek,...

Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek
Szerző: Ducasse, Alain
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)

Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának "Desszertek és cukrászat" című kötete után most a "Húsételek"...