77 őszi menü

77 ínycsiklandó menüajánlat az őszi hónapokra

77 őszi menü  
77 őszi menü
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Szalay Kiadó
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 120
ISBN: 963-9450-22-7
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Alföldi rakottas

62

Almafelfújt

105

Almakosárkák

11

Almaleves

26

Almás pite

56

Almás rétes

40

Almatorta

80

American apple pie

116

Aszaltszilva-leves

93

Babéros burgonyafőzelék

112

Babgulyás

50

Bácskai lecsós rostélyos

76

Barackédesség

38

Barackos szelet

19

Birkapaprikás

102

Birsalmaleves

70

Borscs

57

Brassói aprópecsenye

35

Budai szelet

27

Bundás alma

73

Burgonyasaláta

14

Cukrozott narancshéj

96

Cukrozott szőlő

37

Császármorzsa

47

Csirkeaprólék-leves

67

Csontleves

6

Csúsztatott palacsinta

91

Daragaluska

79

Darált natúrszelet

45

Daramorzsa

46

Diókrém

90

Diós almák

101

Egérke

55

Egybesült sertéshús - ízesen

49

Egyszerű omlós tészta

56

Erdélyi rakott káposzta

103

Erőleves

34

Expressz leves

77

Farsangi fánk

57

Felvidéki bableves

114

Finom kukoricamálé

86

Fóliában sült csirke

72

Galuska készítése

29

Galuskaleves

28

Gesztenyés csemege

83

Gombaleves

14

Gombás sertéskaraj

79

Gombás zsemle

27

Gulyáscsirke

64

Gyümölcshab

63

Gyümölcskocsonya

62

Gyümölcsös kocka

88

Gyümölcstorta

108

Habos túrós

110

Hagymás rostélyos

42

Halászlé

107

Halleves

3

Hamis gulyásleves

13

Hevesi gulyás

99

Hideg joghurtleves

46

Hortobágyi aprópecsenye

97

Húsgombócleves

12

Húsleves

60

Kacsa gyümölccsel

40

Kacsaaprólék-leves

39

Káposztaleves

58

Káposztás kocka

114

Káposztasaláta

86

Kapros tökfőzelék

23

Karfiolleves

18

Kávékrém

51

Kávépuding

50

Kelkáposztaleves virslivel

87

Képviselőfánk

44

Kókuszos kocka

21

Köményes, párolt malaccomb

78

Körteleves

48

Krumplinudli

104

Krumplis tészta

71

Kuglóf

84

Lebbencsleves

5

Lecsós virsli

47

Lekváros derelye

106

Lencseleves

22

Lencseleves virslivel

63

Liba vadasan

89

Libaaprólék-leves

82

Lucskos káposzta

48

Magyaros húsleves

106

Májas töltött pulykamell

94

Majoránnás burgonyafőzelék

12

Majoránnás marhasült

43

Májpüréleves

43

Makaróni milánói módra

9

Makaróni vadász módra

95

Malakoff-torta

95

Meggyes piskóta

4

Mézes süti

98

Minestra

24

Nagyi sütije

70

Narancsos tromamártás

92

Nyers céklasaláta

54

Őszibaracktorta

20

Őzpörkölt

115

Pacalpörkölt

33

Palacsintatészta

4

Paprikás ponty

53

Paradicsomleves

32

Paradicsomsaláta

68

Parajfőzelék

109

Párizsi sertészelet

23

Párolt káposzta

101

Párolt libamell

82

Pasztasuta

37

Pirított máj

97

Piskótatekercs

104

Pudingos rakott meggy

59

Rácponty

5

Rákóczi túrós lepény

9

Rakott karfiol

26

Rakott paradicsom

19

Rakott tarhonya

87

Rántott patisszon

13

Rántott sonka

109

Részeges süllő

116

Reszelt süllő

116

Reszelt linzer

93

Rétestészta

41

Rizses libaaprólék

84

Roston sült csirke

25

Sajtleves

111

Sajtmártás

28

Sajtos burgonyagombóc

30

Sajtos debreceni kolbász

92

Sajtos galuska

63

Sajtos pogácsa

102

Sajtos rúd

76

Sárgaborsóleves

72

Sertésborda parasztosan

74

Sólet

7

Somlói galuska

75

Sonkapuding sajtmártással

66

Sonkás palacsinta

3

Sonkával rakott burgonya

54

Stíriai metélt

59

Sült cseresznye

52

Sült tök

66

Sült töltött káposzta

55

Szalonnás csirkesült

10

Szegedi diós béles

32

Szegedi halászlé

31

Székelygulyás

21

Szerb rostélyos

81

Szilvaleves

69

Szilvásgombóc

15

Szőlős lepény

17

Sztrapacska

111

Tarhonyás káposzta

51

Tejfölös gyöngyösleves

65

Tejfölös harcsa

61

Tejfölös paprikás burgonya

91

Tejszínhabos gyümölcs

25

Tejszínhabos gyümölcssaláta

15

Tepertős pogácsa

62

Tepsis burgonya

113

Tojásos lecsó

18

Tökpuffancs

36

Töltött alma

7

Töltött burgonya

16

Töltött csirke

68

Töltött libanyak

85

Töltött ostya

99

Töltött ponty

38

Töltött tojás

75

Túrópuding

78

Túrópuffancs

36

Túrós csusza

108

Túrós rétes

53

Újházy-tyúkleves

73

Vadas marhafartő

29

Vagdalt libamell

100

Vaníliaparfé

34

Vaníliás koszorú

31

Vaníliás őszibarack

23

Vargabéles

112

Vese velővel

65

Zellerkrémleves

16

Zöldbableves

10

Zöldborsóleves

44

Zöldséges halleves

117

Zöldségleves

8

Zúzapörkölt

69

Zsemlegombóc

90


Kinyit
cikkek

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Klasszikus curryételek Klasszikus curryételek
Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)

Ebben a kis receptkönyvben szinte az összes klasszikus curryétel megtalálható, Indiából, Thaiföldről,...

Levesek Levesek

A kötetben helyet kapnak a klasszikus levesek, a különlegességek, az ünnepiek, a hétköznapiak, az egzotikusak...

Mennyei halételek Mennyei halételek
Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: T.bálint Kiadó (2010)

Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf a különlegesen könnyű, mégis intenzív ízvilágú...

150 hagymaétel 150 hagymaétel
Szerző: Pákozdi Judit
Kiadó: Magánkiadás (1987)

Valljuk be őszintén, hogy a hagymát, konyhánk e szerény szereplőjét nem nagyon becsüljük. Magától...

500 kínai recept 500 kínai recept
Szerző: Szovátai Vass
Kiadó: Pro-Book Kiadó (2008)

Mindazok számára ajánljuk ezeket a recepteket, akik szeretik a megszokott ízeket, de a különleges ételeket sem...

Néhanapján kaviár.... Néhanapján kaviár....
Szerző: Simmel, Johannes Mario
Kiadó: Európa Könyvkiadó (1984)

Emlékeznek még a "Nem kell mindig kaviár..." című tévésorozatra? Amelyben egy Thomas Lieven nevű daliás...

Főzzünk magyarul Főzzünk magyarul
Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)

A szerző - aki amatőr ételfotós is - valamennyi ételről színes felvételt készített, hogy ezzel is...

55 pompás tortaféle 55 pompás tortaféle
Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2003)

Tortát enni mindig gyönyörűséges. Se szeri, se száma a krémes, karamellás, tejszínes, gyümölcsös,...

A főzés alapkönyve A főzés alapkönyve
Szerzők: Sälzer, Sabine, Dickhaut, Sebastian
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)

A fiatalos lendülettel megírt, 'formabontó' szakácskönyv két fő fejezetbe (Alapvető tudnivalók; Alapvető...

Olasz konyha Olasz konyha
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)

Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan...

Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek
Szerző: Ducasse, Alain
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)

Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának "Desszertek és cukrászat" című kötete után most a "Húsételek"...

816 ízletes étel 816 ízletes étel
Szerző: Boda Zoltánné
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2006)

Napjaink rohanó, túlterhelt világában egyre gyakrabban előfordul, hogy nincs időnk a konyhai munkára, és...

111 gombás étel 111 gombás étel
Szerző: Harasztosi Lujza
Kiadó: Helios Kiadó (1997)

Amikor kitaláltuk ezt a sorozatot, akkor csupán annyit tudtunk, hogy azt a gyűjteményt, amely ott van abban a...

33 cupcake 33 cupcake
Szerzők: Csigó László, Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2012)

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

55 jóféle kolbászétel 55 jóféle kolbászétel
Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2004)

A kolbászokat a sokféle íz teszi a konyhában oly gyakori vendéggé. Bár vannak, akik azt állítják, hogy...

A 100 legjobb gombás étel A 100 legjobb gombás étel
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: STB Könyvek Kiadó (2004)

A gomba szó hallatán alighanem a legtöbb ember valamiféle tönkös-kalapos növényre gondol. Holott valójában...

Szakácskönyv Szakácskönyv
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok,...

Édes békeidők Édes békeidők
Szerző: Borbás Marcsi
Kiadó: StratComm Kft. (2016)

"Ebben a könyvben csupa kipróbált, bárki által elkészíthető sütemény receptjét gyűjtöttük össze,...

66 karácsonyi édesség 66 karácsonyi édesség
Szerző: Lajos Mari
Kiadó: Aquila Kiadó (2006)

"Régi adósságunk ez a könyv. Sokak-sokunk számára a karácsony a legfontosabb ünnep az esztendőben, ezért...