77 őszi menü

77 ínycsiklandó menüajánlat az őszi hónapokra

77 őszi menü  
77 őszi menü
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Szalay Kiadó
Kiadás éve: 2003
Oldalszám: 120
ISBN: 963-9450-22-7
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Alföldi rakottas

62

Almafelfújt

105

Almakosárkák

11

Almaleves

26

Almás pite

56

Almás rétes

40

Almatorta

80

American apple pie

116

Aszaltszilva-leves

93

Babéros burgonyafőzelék

112

Babgulyás

50

Bácskai lecsós rostélyos

76

Barackédesség

38

Barackos szelet

19

Birkapaprikás

102

Birsalmaleves

70

Borscs

57

Brassói aprópecsenye

35

Budai szelet

27

Bundás alma

73

Burgonyasaláta

14

Cukrozott narancshéj

96

Cukrozott szőlő

37

Császármorzsa

47

Csirkeaprólék-leves

67

Csontleves

6

Csúsztatott palacsinta

91

Daragaluska

79

Darált natúrszelet

45

Daramorzsa

46

Diókrém

90

Diós almák

101

Egérke

55

Egybesült sertéshús - ízesen

49

Egyszerű omlós tészta

56

Erdélyi rakott káposzta

103

Erőleves

34

Expressz leves

77

Farsangi fánk

57

Felvidéki bableves

114

Finom kukoricamálé

86

Fóliában sült csirke

72

Galuska készítése

29

Galuskaleves

28

Gesztenyés csemege

83

Gombaleves

14

Gombás sertéskaraj

79

Gombás zsemle

27

Gulyáscsirke

64

Gyümölcshab

63

Gyümölcskocsonya

62

Gyümölcsös kocka

88

Gyümölcstorta

108

Habos túrós

110

Hagymás rostélyos

42

Halászlé

107

Halleves

3

Hamis gulyásleves

13

Hevesi gulyás

99

Hideg joghurtleves

46

Hortobágyi aprópecsenye

97

Húsgombócleves

12

Húsleves

60

Kacsa gyümölccsel

40

Kacsaaprólék-leves

39

Káposztaleves

58

Káposztás kocka

114

Káposztasaláta

86

Kapros tökfőzelék

23

Karfiolleves

18

Kávékrém

51

Kávépuding

50

Kelkáposztaleves virslivel

87

Képviselőfánk

44

Kókuszos kocka

21

Köményes, párolt malaccomb

78

Körteleves

48

Krumplinudli

104

Krumplis tészta

71

Kuglóf

84

Lebbencsleves

5

Lecsós virsli

47

Lekváros derelye

106

Lencseleves

22

Lencseleves virslivel

63

Liba vadasan

89

Libaaprólék-leves

82

Lucskos káposzta

48

Magyaros húsleves

106

Májas töltött pulykamell

94

Majoránnás burgonyafőzelék

12

Majoránnás marhasült

43

Májpüréleves

43

Makaróni milánói módra

9

Makaróni vadász módra

95

Malakoff-torta

95

Meggyes piskóta

4

Mézes süti

98

Minestra

24

Nagyi sütije

70

Narancsos tromamártás

92

Nyers céklasaláta

54

Őszibaracktorta

20

Őzpörkölt

115

Pacalpörkölt

33

Palacsintatészta

4

Paprikás ponty

53

Paradicsomleves

32

Paradicsomsaláta

68

Parajfőzelék

109

Párizsi sertészelet

23

Párolt káposzta

101

Párolt libamell

82

Pasztasuta

37

Pirított máj

97

Piskótatekercs

104

Pudingos rakott meggy

59

Rácponty

5

Rákóczi túrós lepény

9

Rakott karfiol

26

Rakott paradicsom

19

Rakott tarhonya

87

Rántott patisszon

13

Rántott sonka

109

Részeges süllő

116

Reszelt süllő

116

Reszelt linzer

93

Rétestészta

41

Rizses libaaprólék

84

Roston sült csirke

25

Sajtleves

111

Sajtmártás

28

Sajtos burgonyagombóc

30

Sajtos debreceni kolbász

92

Sajtos galuska

63

Sajtos pogácsa

102

Sajtos rúd

76

Sárgaborsóleves

72

Sertésborda parasztosan

74

Sólet

7

Somlói galuska

75

Sonkapuding sajtmártással

66

Sonkás palacsinta

3

Sonkával rakott burgonya

54

Stíriai metélt

59

Sült cseresznye

52

Sült tök

66

Sült töltött káposzta

55

Szalonnás csirkesült

10

Szegedi diós béles

32

Szegedi halászlé

31

Székelygulyás

21

Szerb rostélyos

81

Szilvaleves

69

Szilvásgombóc

15

Szőlős lepény

17

Sztrapacska

111

Tarhonyás káposzta

51

Tejfölös gyöngyösleves

65

Tejfölös harcsa

61

Tejfölös paprikás burgonya

91

Tejszínhabos gyümölcs

25

Tejszínhabos gyümölcssaláta

15

Tepertős pogácsa

62

Tepsis burgonya

113

Tojásos lecsó

18

Tökpuffancs

36

Töltött alma

7

Töltött burgonya

16

Töltött csirke

68

Töltött libanyak

85

Töltött ostya

99

Töltött ponty

38

Töltött tojás

75

Túrópuding

78

Túrópuffancs

36

Túrós csusza

108

Túrós rétes

53

Újházy-tyúkleves

73

Vadas marhafartő

29

Vagdalt libamell

100

Vaníliaparfé

34

Vaníliás koszorú

31

Vaníliás őszibarack

23

Vargabéles

112

Vese velővel

65

Zellerkrémleves

16

Zöldbableves

10

Zöldborsóleves

44

Zöldséges halleves

117

Zöldségleves

8

Zúzapörkölt

69

Zsemlegombóc

90


Kinyit
facebook

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Túrótorták, krémek Túrótorták, krémek
Szerkesztők: F. Nagy Angéla, Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1998)

Fantasztikus látvány és ínycsiklandó ízek együtteséhez kínál e kötet számos ötletet. Túrótorták...

Francia konyha Francia konyha
Kiadó: O-Press (2010)

Az étkezés rendkívül fontos szerepet játszik a francia emberek életében. Az étel minősége nagymértékben a...

Wok Wok
Wok Wok
Szerkesztő: Biró Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

A wokban sütés gyors, hatékony és nagyon egészséges módja annak, hogy az étel összetevői megőrizzék...

Étvágygerjesztő húsok Étvágygerjesztő húsok
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)

Hogyan pároljuk, süthetjük, főzhetjük vagy piríthatjuk a marha-, bárány-, sertés- és borjúhúst, ha biztos...

Halak és a tenger gyümölcsei Halak és a tenger gyümölcsei
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)

Tenger adta kulináris örömök! A halak és a tenger gyümölcsei nemcsak ízletesek, hanem könnyen emészthető...

A mi süteményes könyvünk A mi süteményes könyvünk
Szerző: Váncza József
Kiadó: Holnap Kiadó (2010)

1925-ben vették lajstromba a „Váncza sütő-krémpor” védjegyét, később pedig sokféle kitűnő magyar...

Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek
Szerző: Ducasse, Alain
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)

Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának "Desszertek és cukrászat" című kötete után most a "Húsételek"...

33 egytálétel 33 egytálétel
Szerző: Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2009)

Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...

A 100 legjobb pikáns étel A 100 legjobb pikáns étel
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

Ennek a ma általánosan elterjedt, világszerte kedvelt -- a közhit szerint olasz eredetű -- tésztaféle...

Mindennapi gyümölcseink ételben és italban Mindennapi gyümölcseink ételben és italban
Szerző: Barta Miklós
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1987)

Hazánkban is mind jobban terjed a kiskert-mozgalom. Nincs annál nagyobb öröm, mintha a saját magunk termelt...

Nélkülözhetetlen desszertek Nélkülözhetetlen desszertek
Szerkesztők: Stephen, Wendy , Price, Jane
Kiadó: Vince Kiadó (2007)

Étkezés után általában mindenki izgatottan várja, vajon mi lesz a desszert. Ha barátai elismerésére vágyik,...

Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
Szerzők: Trutter, Marion, Smid, Gregor M
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki...

Vasárnapi ebéd Vasárnapi ebéd
Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: Alexandra Kiadó (2008)

Gordon Ramsay saját magáról elnevezett étterme már évek óta kiérdemli a minden szakács által hőn áhított...

99 leves 33 színes ételfotóval 99 leves 33 színes ételfotóval
Szerzők: Hemző Károly, Lajos Mari
Kiadó: Corvina Kiadó (1989)

A "fazék" szóhoz - amelyben több-kevesebb lével főzzük az ételt - a világ minden nyelvén, olykor régen...

Csemegék Csemegék
Szerkesztő: Koronczai Magdolna
Kiadó: Kossuth Kiadó (1993)

Több,mint 250 csemege- kalács,rétes,béles,lepény, pite,krémes szelet, torta, puding, felfújt, sodó, krém,...

Reform desszertek Reform desszertek
Szerző: Varga Gábor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)

Egyre többen vannak azok, akik szeretnének egészséges hozzávalókból jó minőségű desszerteket sütni. Egy...

Görög konyha Görög konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2011)

A görög konyhaművészet éppen olyan, mint maga az ország: nyugodt, könnyed, társaságkedvelő és ragyogó. Az...

Francia konyha Francia konyha
Kiadó: Vince Kiadó (2011)

A franciák híresek a gasztronómia iránti kitüntetett figyelmükről, valamint választékosságukról az...

...de már ebből eszünk! ...de már ebből eszünk!
Szerzők: Rátz Zoltán, Pólya Zoltán
Kiadó: Írisz Kiadó (2003)

"Kedves Olvasó! Kötetünk nem hagyományos receptkönyv. Menüsorok gyűjteménye karácsonyra, húsvétra, jeles...

A halfőzés művészete A halfőzés művészete
Szerző: Tóth Erika Katalin
Kiadó: Vitalon Etalon Kiadó (0)

"200 év receptgyűjteményét tartja kezében a kedves olvasó, ugyan nem szokványos módon, mert megtalálhatja...