66 húsétel
Kiadó: Aquila Kiadó
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 144
ISBN: 963-679-315-8
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2008)
Az egytálételeket szinte az egész világon mindenütt kedvelik, mert ízletesek és egyszerűen elkészíthetők....

Szerkesztők: Eperjessy László, F. Nagy Angéla, Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)
A zamatos páclével és különleges töltelékkel gazdagított egybesült húsok az ünnepi ebéd vagy vacsora...

Szerzők: Bardi, Carla, Makda, Hajda, Morris, Ting
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
Levesek, raguk, frissensültek… mind-mind egytálételek. Világszerte sokan ismerik és kedvelik őket. A...

Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2004)
Jamie Olivernek, Anglia szakácskedvencének első, magyarul megjelent könyvével beköltöznek konyhánkba a The...

Szerzők: de Turckheim, Stéphanie, Langrée, Aimée
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
Hat jó érv, amiért érdemes megvenned ezt a könyvet: 1. Te is anyuka vagy. Anyuka, aki dolgozik; akinek csak egy...

Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2008)
"Na végre, itt a nyár!" - a strandolás és a kerti partik ideje. Grillezni persze nemcsak nyáron és nemcsak a...

Szerző: Boda Zoltánné
Kiadó: Szalay Kiadó (1997)
Közel kétszáz húsétel elkészítéséhez nyújt ötleteket a szakácskönyv. A sertés egyes részeinek (karaj,...

Szerzők: Werle, Louke, Cox, Jill
Kiadó: Vince Kiadó (2006)
A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára,...

Szerző: Róka Ildikó
Kiadó: Duna International (2013)
A hetedik kötetben összegyűjtöttük a vadételek receptjeit. Igazán érdekes, izgalmas menüsort találnak itt a...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A thai ételek számos okból ajánlhatók – nemcsak ízletesek és gyorsan, könnyen elkészíthetők, hanem...

Szerző: Bodó Alpár
Kiadó: STB Könyvek Kiadó (2004)
Ropogós sült malac, rántott sertéskaraj, sült sertésborda, sertéspörkölt, főtt tarja, füstölt sonka,...

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2008)
A kemencében sütött-főzött ételeknek különösen jó ízük van, a zárt forró levegőben az étel...

Szerzők: Bardi, Carla, Vignozzi, Sarah, Gioffré, Rosalba
Kiadó: Kossuth Kiadó (2005)
Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még...

Szerző: Anne, Wilson
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Tojás, chilipaprika, csicseriborsó, tengeri ételek, paprikafélék, rizs - a spanyol ételek igen színesek,...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A mediterrán étrend számos pozitív vonása közismert, így az egészséges táplálkozás hívei is széles...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2011)
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Szerkesztő: Orlowska, Marta
Kiadó: O-Press (2010)
Asztalainkról nem hiányoznak az olasz ízek, de általában a közismert pizzát, spaghettit vagy tiramisut...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2001)
A főzést a wokban nálunk is mind többen kedvelik. Ez nem is csoda, hiszen egyetlen más főzőedényben sincs az...

Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (0)
A világ sokszínű konyhaművészetében fontos szerepet játszanak a tápláló és ízletes, de egyszerű...