550 remek recept

550 remek recept
550 remek recept
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Food Time Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 422
ISBN: 963-8624-74-4
Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben szereplő ételeket egytől egyig elkészítették, lefényképezték, majd jóízűen elfogyasztották.A receptek összeállításakor igyekeztek mindenféle fogásból válogatni: a levesektől az ünnepi finomságokon, a kolbászételeken, az édességeken, a reformételeken át a reneszánszát élő kalács- és kenyérfélék sütéséig az összes témakörben találhatunk hasznos ötleteket.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

55 kalács- és kenyérféle

5

55 remek házileves

47

55 ízletes reformétel

89

55 könnyed egytálétel

131

55 fogás krumpliból

173

55 jóféle kolbászétel

215

55 magyaros ételrecept

257

55 ínyencség ünnepekre

299

55 finom sütemény

341

55 pompás tortaféle

383

Tartalom

424

Ételek névjegyzéke

425


Kinyit
ételfotó

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Alma a konyhában Alma a konyhában
Szerzők: Berman, Karen, Pettita, Melissa
Kiadó: Synergie Publishing (2014)

365 almás recept kreatív ötletekkel, érdekességekkel, köztük 12 ételkülönlegesség mesterszakácsok...

Bécsi konyha Bécsi konyha
Szerző: Wagner-Wittula, Renate
Kiadó: Corvina Kiadó (2014)

A bécsi konyha legendás ételei egyetlen kis könyvben: tányérhús és Sacher-torta, császármorzsa és bécsi...

38 recept 38 recept
Szerkesztők: Hegyi Pálné, Oláh Géza
Kiadó: Magánkiadás (0)
Olasz konyha Olasz konyha
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)

Az olasz gasztronómia legjavából válogatva 222 gyorsan és könnyedén elkészíthető receptet gyűjtöttünk...

Két falánk olasz Két falánk olasz
Szerző: Carluccio, Antonio
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)

Antonio Carluccio és Gennaro Contaldo több mint 30 éve hagyták hátra hazájukat, Olaszországot, hogy új...

Szakácskönyv Szakácskönyv
Szerző: Horváth Ilona
Kiadó: Kossuth Kiadó (1984)
Csak könnyedén Csak könnyedén
Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: Alexandra Kiadó (2009)

Gordon Ramsay híres könnyed stílusáról, Michelin-csillagos éttermeiről és remek könyveiről, melyekben...

Konyhaszótár Konyhaszótár
Szerző: Dumas, Alexandre
Kiadó: Corvina Kiadó (2014)

,,Fontos alapmunka, s nem mellesleg egy könnyen olvasható igazi Alexandre Dumas-könyv - ezúttal d'Artagnan...

Szakácskönyv Szakácskönyv
Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2004)

A konyhaművészet éppen olyan, mint a divat. Állandóan más és más. Ám a divatban is vannak örök darabok,...

Főzzünk a családnak Főzzünk a családnak
Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)

Rohanó világunkban egyre ritkábbak a családi étkezések. Jelen kötet ezt a tradíciót kívánja...

A Palócföldtől a Tiszáig A Palócföldtől a Tiszáig
Szerkesztő: Kaposi Levente
Kiadó: Pallas Lap- és Könyvkiadó (0)

Különleges látogatásra invitáljuk Heves megyébe az olvasót, hogy betekintést nyerjen e táj ételeibe és...

Emma asszony szakácskönyve Emma asszony szakácskönyve
Kiadó: Vince Kiadó (2009)

A Vince kiadó által gondozott Emma asszony szakácskönyve egy száz évvel ezelőtti hetilap - a Hét - olvasói...

Abrak a babra Abrak a babra
Szerző: Hegyi Barbara
Kiadó: Park Kiadó (2011)

A színésznőről barátai és színésztársai jól tudják, hogy remekül és szívesen főz a családnak és...

Ínyencek üstje Ínyencek üstje
Szerző: Tolnai Kálmán
Kiadó: Népszava Kiadó (1986)

Az európai gasztronómiai irodalomban nincs még egy szerző, akink könyvei olyan magas példányszámban - több...

Joshi Bharat világkonyhája Joshi Bharat világkonyhája
Szerzők: Joshi Bharat, Szabó Csilla
Kiadó: Scolar Kiadó (2012)

A népszerű celebházaspár, Joshi Bharat és Szabó Csilla fazekába kukkantunk be a látványos szakácskönyv...

Világkonyha Világkonyha
Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne...

1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz 1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz
Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

Modern mediterrán konyha Modern mediterrán konyha
Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...