550 remek recept

550 remek recept
550 remek recept
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Food Time Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 422
ISBN: 963-8624-74-4
Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben szereplő ételeket egytől egyig elkészítették, lefényképezték, majd jóízűen elfogyasztották.A receptek összeállításakor igyekeztek mindenféle fogásból válogatni: a levesektől az ünnepi finomságokon, a kolbászételeken, az édességeken, a reformételeken át a reneszánszát élő kalács- és kenyérfélék sütéséig az összes témakörben találhatunk hasznos ötleteket.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

55 kalács- és kenyérféle

5

55 remek házileves

47

55 ízletes reformétel

89

55 könnyed egytálétel

131

55 fogás krumpliból

173

55 jóféle kolbászétel

215

55 magyaros ételrecept

257

55 ínyencség ünnepekre

299

55 finom sütemény

341

55 pompás tortaféle

383

Tartalom

424

Ételek névjegyzéke

425


Kinyit
van itthon

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz 1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz
Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

Húsz ország konyhája Húsz ország konyhája
Szerző: Horváth Boldizsárné
Kiadó: Európa Könyvkiadó (1985)

Húsz évig élt távol Európától a szerző, és húsz év alatt három világrész húsz országának több ezer...

Edit néni szakácskönyve Edit néni szakácskönyve
Szerző: Gergelyné Varga Edit
Kiadó: Novella Kiadó (2006)

Az utóbbi 10-15 évben sokat változtak étkezési szokásaink. Nyitottabbá váltunk, megismertük más népek...

Új szakácskönyv Új szakácskönyv
Szerző: Turós Emil
Kiadó: Betűmetsző Könyvkereskedés (2006)

Turós Emil, a neves mesterszakács "Új szakácskönyv" című könyve elsősorban olyan háziasszonyok számára...

Mediterrán konyha Mediterrán konyha
Szerkesztő: Nagy Mézes Rita
Kiadó: Kossuth Kiadó (2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára...

Minden asszony szakácskönyve Minden asszony szakácskönyve
Kiadó: Kódexfestő kiadó (2012)

Levesek, levesbetétek, mártások, előételek, szendvicsek, hidegtálak, halak, szárnyasok, vadhúsból...

Ínyencek üstje Ínyencek üstje
Szerző: Tolnai Kálmán
Kiadó: Népszava Kiadó (1986)

Az európai gasztronómiai irodalomban nincs még egy szerző, akink könyvei olyan magas példányszámban - több...

816 ízletes étel 816 ízletes étel
Szerző: Boda Zoltánné
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2006)

Napjaink rohanó, túlterhelt világában egyre gyakrabban előfordul, hogy nincs időnk a konyhai munkára, és...

691 recept jó étvággyal, egészségesen 691 recept jó étvággyal, egészségesen
Szerkesztő: Móza Katalin
Kiadó: Írisz 2003 Kiadó (2004)

Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hizlaló ételek elkészítéséhez.

Olasz konyha Olasz konyha
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)

Az olasz gasztronómia legjavából válogatva 222 gyorsan és könnyedén elkészíthető receptet gyűjtöttünk...

Szakácskönyv kezdőknek és haladóknak Szakácskönyv kezdőknek és haladóknak
Szerző: Brindzik Józsefné
Kiadó: Underground Kiadó (2013)

Légy önmagad! A konyhában is, főleg, ha szereted a családod. Süssél, főzzél mindnyájatok örömére, mert...

Mindennapi ínyencségek Mindennapi ínyencségek
Szerző: Adriá, Ferran
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)

A "Mindennapi ínyencségek" az első otthoni használatra szánt szakácskönyv Ferran Adriától, a legendás...

Kezdők és haladók mindentudó szakácskönyve Kezdők és haladók mindentudó szakácskönyve
Szerző: Domokos Lászlóné
Kiadó: JLX Kiadó (2009)

A közös étkezés minden család életében fontos szerepet játszik. Sok háziasszonyt visszariaszt azonban az...

Dr. Oetker főzőiskolája Dr. Oetker főzőiskolája
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2008)

Dr. Oetker szakácskönyveiből Európa-szerte a legtöbb kiadást ez a könyv érte meg. Nem is csoda: alapfogások...

Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak Óriás szakácskönyv kezdőknek és haladóknak
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2005)

Négyezer megfőzött és kipróbált receptet, valamint megszámlálhatatlan főzési és háztartásvezetési...

Ezeregy + recept Ezeregy + recept
Szerző: Váncsa István
Kiadó: Libri kiadó (2016)

Váncsa István szakácskönyvének új, bővített kiadásában negyven év munkáját gyűjti egybe. Egyedülálló...

A sűrűje 2. A sűrűje 2.
Szerző: Borbás Marcsi
Kiadó: StratComm Kft. (2015)

"Hiszem, hogy a magyar gasztronómiát alapvetően és meghatározóan azok a fogások alkotják, amelyek a házi...

Alkalomadtán Alkalomadtán
Szerző: Hegyi Barbara
Kiadó: Park Kiadó (2014)

Szeretném, ha ez a – most még igazán szép – szakácskönyv hamarosan szamárfülesen, zsírtól, olajtól...