550 remek recept

550 remek recept
550 remek recept
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Food Time Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 422
ISBN: 963-8624-74-4
Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben szereplő ételeket egytől egyig elkészítették, lefényképezték, majd jóízűen elfogyasztották.A receptek összeállításakor igyekeztek mindenféle fogásból válogatni: a levesektől az ünnepi finomságokon, a kolbászételeken, az édességeken, a reformételeken át a reneszánszát élő kalács- és kenyérfélék sütéséig az összes témakörben találhatunk hasznos ötleteket.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

55 kalács- és kenyérféle

5

55 remek házileves

47

55 ízletes reformétel

89

55 könnyed egytálétel

131

55 fogás krumpliból

173

55 jóféle kolbászétel

215

55 magyaros ételrecept

257

55 ínyencség ünnepekre

299

55 finom sütemény

341

55 pompás tortaféle

383

Tartalom

424

Ételek névjegyzéke

425


Kinyit
szólj hozzá, értékelj

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Fortélyok főzőkanállal Fortélyok főzőkanállal
Szerkesztő: Pákozdi Judit
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V. (1983)

Amikor megkértük a Magyar Konyha régi, hűséges olvasóit - nemcsak háziasszonyokat, de főzni szerető...

Régi idők receptjei Régi idők receptjei
Szerzők: Lejtényi Éva, Waldhauser György
Kiadó: Black & White Kiadó (2002)

A főzés művészet. A tudás semmit sem ér tehetség nélkül. Nem véletlen, hogy nagy színészek, sportolók...

Világkonyha Világkonyha
Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne...

Ízes élet Ízes élet
Szerző: Nádasdy Borbála
Kiadó: Méry Ratio (2012)

Édes-keserű, hazája iránti vágyakozással és szeretettel teli életrajzi naplói után Nádasdy grófnő újabb...

Alma a konyhában Alma a konyhában
Szerzők: Berman, Karen, Pettita, Melissa
Kiadó: Synergie Publishing (2014)

365 almás recept kreatív ötletekkel, érdekességekkel, köztük 12 ételkülönlegesség mesterszakácsok...

Sok vagyok Sok vagyok
Szerző: Bíró Lajos
Kiadó: T.bálint Kiadó (2010)

Bíró Lajos a magyar gasztronómia vérbeli fenegyereke, nagyszájú, okos és szórakoztató. Igazi...

Kezdők és haladók mindentudó szakácskönyve Kezdők és haladók mindentudó szakácskönyve
Szerző: Domokos Lászlóné
Kiadó: JLX Kiadó (2009)

A közös étkezés minden család életében fontos szerepet játszik. Sok háziasszonyt visszariaszt azonban az...

A sűrűje A sűrűje
Szerző: Borbás Marcsi
Kiadó: StratComm Kft. (2014)

“ Azt hiszem, hogy a boldogság megszerzésének titka nem más, mint gyakorlatszerűen felismerni a mindennapok...

Család, ízek, cha-cha-cha Család, ízek, cha-cha-cha
Szerző: Keleti Andrea
Kiadó: Just Creative (2010)

Keleti Andrea a mindig mosolygós táncművész, az ország kedvenc tánctanára. Ki ne ismerné a család...

Nagy séfkönyv Nagy séfkönyv
Szerző: Szabó Edit
Kiadó: Corvina Kiadó (2014)

Egy igazi szakácskönyv! Azaz: egy könyv, amely a szakácsról is szól, nem csak a főztjéről. Ráadásul nem...

Emma asszony szakácskönyve Emma asszony szakácskönyve
Kiadó: Vince Kiadó (2009)

A Vince kiadó által gondozott Emma asszony szakácskönyve egy száz évvel ezelőtti hetilap - a Hét - olvasói...

Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
Szerzők: Trutter, Marion, Smid, Gregor M
Kiadó: Vince Kiadó (2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki...

Évszakok szakácskönyve Évszakok szakácskönyve
Szerző: Fitos Gyula
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

Mi a titkuk a jó szakácsoknak? Titkos receptgyűjtemény vagy eltitkolt technológiák? Nem! Csak egyszerűen...

Móra Ferencné szakácskönyve Móra Ferencné szakácskönyve
Szerző: Móra Ferencné
Kiadó: Holnap Kiadó (1996)

Móra Ferencné ismert és elismert háziasszony hírében állott. Nemcsak tudott, szeretett is főzni. Főzési,...

Planétás különleges szakácskönyv Planétás különleges szakácskönyv
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1984)

Az egyes kártyákon pontokba szedve találja az ételek készítésének egymásutáni lépéseit. Ha ezeket...

Húsz ország konyhája Húsz ország konyhája
Szerző: Horváth Boldizsárné
Kiadó: Európa Könyvkiadó (1985)

Húsz évig élt távol Európától a szerző, és húsz év alatt három világrész húsz országának több ezer...

Kedvenc szakácskönyvem Kedvenc szakácskönyvem
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2006)

Mindenki tud főzni! A főzés alkotás, és örömet okoz. Főzni könnyebb, mint azt sokan gondolják. Dr. Oetker...

Könnyed magyar konyha Könnyed magyar konyha
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2006)

A színes fotókkal illusztrált szakácskönyvben Frank Júlia gasztronómus azt szeretné bemutatni a...

350 világhírű recept 350 világhírű recept
Szerző: Halász Zoltán
Kiadó: Lucullus 2000 Kiadó (2000)

Hazánkban beszerezhető hozzávalókból elkészíthető fogások a világ minden tájáról. A könyvben a magyar...