55 remek házi leves
Kiadó: Food Time Kiadó
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 44
ISBN: 963-9394-72-6
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2005)
A Jamie vacsorái minden szakácskönyvtől, sőt minden könyvtől különbözik. Vannak, akik azt állítják,...

Szerző: Komarovszkaja, Ljudmilla
Kiadó: Kossuth Kiadó (1989)
Akit életében akár csak egyetlenegyszer az a szerencse ért, hogy vendégként leülhetett egy orosz család...

Szerkesztők: Szabó Magda, Varga József
Kiadó: Officina Nyomdaipari Oktató és és Termelő Kft (0)
"Komatálat hoztam, Fel is aranyoztam, Koma küldi komának, Koma váltsa magának." Akár ezzel a...

Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2004)
Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben...

Szerző: A. Albrecht Éva
Kiadó: Gladiátor Kiadó (2002)
Ön egy olyan receptkönyvet tart a kezében, melyben egyszerű, hétköznapi ételek leírásai vannak. Nem...

Szerző: Fodor Erzsébet
Kiadó: Magánkiadás (2002)
"Gyógyíts magad tudatos táplálkozással!" "Segíts magadon, különben nem segít senki más!" "Az embernek...

Szerzők: Kozmér György, Tusor András
Kiadó: Kossuth Kiadó (1991)
A szerzőpáros az ismertebb és a már feledésbe merült, a magyar konyhára jellemző meleg és hideg halételek...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A csirkehús kiváló fehérje-, B-vitamin-, és ásványianyag-forrás. Alacsony zsírtartalma miatt ideális étel...

Szerző: Bodó Alpár
Kiadó: STB Könyvek Kiadó (2004)
Ropogós sült malac, rántott sertéskaraj, sült sertésborda, sertéspörkölt, főtt tarja, füstölt sonka,...

Szerző: Gaálné Póda Bernadette
Kiadó: Betűmetsző Könyvkereskedés (2007)
Ezt a könyvet azért veszi a kezébe, mert orvosa megállapította, hogy Önnek vagy hozzátartozójának...

Szerző: Anne, Wilson
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Tojás, chilipaprika, csicseriborsó, tengeri ételek, paprikafélék, rizs - a spanyol ételek igen színesek,...

Szerkesztő: Koronczai Magdolna
Kiadó: Kossuth Kiadó (1996)
A friss zöldségfélék és gyümölcsök rendszeres fogyasztása alapvetően fontos, mivel a vízben oldható...

Szerző: Pelle Józsefné
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2002)
Mit főzzek ma ebédre? Milyen desszert illik a főételhez? Szeretnénk megkönnyíteni a háziasszonyok dolgát,...

Szerző: Szoó Judit
Kiadó: Timp Kiadó (2010)
Kilófaló sütemények után finomságok? Bizony! Sütemények és édességek mellett egyre több étel, leves és...

Szerzők: Hemző Károly, Lajos Mari
Kiadó: Corvina Kiadó (1989)
A "fazék" szóhoz - amelyben több-kevesebb lével főzzük az ételt - a világ minden nyelvén, olykor régen...

Szerző: Lukács István
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1985)
Bizonyára mindenki talál kedvére valót az előételek, a levesek, a sültek, a halak, az egytál ételek, a...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A görög konyhaművészet éppen olyan, mint maga az ország: nyugodt, könnyed, társaságkedvelő és ragyogó. Az...

Szerzők: Lénárt Vera, Pákozdi Judit
Kiadó: Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó V. (1985)
Sokat hallunk, olvasunk arról, hogy miként is alakul a 20. század második felében a messzi földön nevezetes...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
Az izgalmas és sokoldalú mai spanyol konyha alapjában a századok során egymást követő hódítók öröksége....

Kiadó: Vince Kiadó (2006)
A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt....