55 kalács- és kenyérféle

55 kalács- és kenyérféle  
55 kalács- és kenyérféle
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Food Time Kiadó
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 44
ISBN: 963-9394-73-4
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Almás-zabpelyhes kenyér

20

Aszalt gyümölcsökkel teli kalács

38

Aszaltszilvás kenyér

36

Banános kalács

38

Burgonyapelyhes kenyér

22

Búzacsírás kenyér - élesztő nélkül

22

Búzapelyhes kenyér

41

Búzás reformkenyér

40

Csíkos kifli

26

Diós kalács

41

Fehér kovászos kenyér - élesztő nélkül

9

Fekete kenyér

18

Fokhagymás Graham-cipó

36

Füstölt sajtos kenyér

25

Fűszeres kalács

33

Gyömbéres-sárgarépás kenyér

14

Hagymás kenyér

25

Hajdinás cipó

9

Hárommagos zsömle

16

Hermina rizses kenyér

22

Juhtúrós fehér kenyér

28

Kakaós fonott kalács

32

Komlóskorpa kenyérsütéshez

12

Komlós-tönkölybúzás kenyér

28

Kovász fehérkenyérhez - élesztő nélkül

25

Köleskásás cipócska

34

Köményes karika

41

Krumplis kenyér - élesztő nélkül

20

Krumplis pogácsa

28

Kukoricás kenyér

36

Kukoricás lepény

12

Langalló

30

Lenmagpelyhes rozscipó

44

Mákos zsömle

17

Mandulás kalácska

33

Mazsolás fonott kalács

33

Napraforgómagos zsömle

38

Narancsos kalács

24

Paprikás stangli

6

Parmezános formakenyér

6

Pelyhes zsömle

17

Provánszi cipók cserépben sütve

44

Reggeli cukros kifli

44

Rozsos cipó - élesztő nélkül

30

Rozspelyhes kenyér

14

Sajtos zsömle

6

Sonkás kenyér

30

Sörös kenyér

14

Sütőtökös cipócska

8

Szezámmagos zsömle

17

Tönkölybúzás kenyér

20

Tönkölybúzás kenyér aszalt gyümölcsökkel (élesztő nélkül)

42

Zabkorpás rozscipó - élesztő nélkül

9

Zablisztes formakenyér

12

Zöldfűszeres kenyér

10


Kinyit
google+

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

550 remek recept 550 remek recept
Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2004)

Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben...

155 étel kemencében 155 étel kemencében
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2008)

A kemencében sütött-főzött ételeknek különösen jó ízük van, a zárt forró levegőben az étel...

Házi pékség Házi pékség
Szerző: Koronczai Magdolna
Kiadó: Aranyhal Kiadó (2001)

A mai gyerekek talán nem is nagyon hallottak róla, hiszen a kenyérsütés fáradságos munkáját ma már kevesen...

Világkonyha Világkonyha
Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne...

Sütés lépésről lépésre Sütés lépésről lépésre
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)

Hogyan nem szárad ki a piskóta? Mivel tölthetők a tejszínes torták? Hogyan kell könnyű túrótortát sütni?...

...és egyszerűen csak főzz! ...és egyszerűen csak főzz!
Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2004)

Jamie Olivernek, Anglia szakácskedvencének első, magyarul megjelent könyvével beköltöznek konyhánkba a The...

Sütemény Sütemény
Szerző: Patmore, Emma
Kiadó: Vince Kiadó (2004)

Ez a kis kézikönyv 120 különleges, mégis egyszerű édes és sós sütemény receptjét tartalmazza. Már akkor...

A sütés öröme A sütés öröme
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2009)

A sütés öröme alapszakácskönyv mindazok számára, akik szeretnek sütni, és azoknak is, akik még csak most...

Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv Nélkülözhetetlen vegetáriánus szakácskönyv
Kiadó: Vince Kiadó (2006)

A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt....

Mindennapi kincsünk, a kenyér Mindennapi kincsünk, a kenyér
Kiadó: Alexandra Kiadó (2013)

Bevásárlólistánk állandó szereplője, naponta fogyasztjuk sósan vagy édesen, hidegen vagy melegen,...

Kenyérsütés mesterfokon Kenyérsütés mesterfokon
Szerző: Glezer, Maggie
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)

Maggie Glezer okleveles pék és szakíró könyve hiánypótló mű azok számára, akik a kenyérsütést...

Hogyan süssünk kenyeret? Hogyan süssünk kenyeret?
Szerző: Hadjiandreou, Emanuel
Kiadó: Sanoma Kiadó (2014)

A hobbiszakácsok az utóbbi években világszerte újra felfedezik az otthoni kenyérsütés örömeit. A kézműves...

Modern mediterrán konyha Modern mediterrán konyha
Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)

Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Sütés kezdőknek és haladóknak Sütés kezdőknek és haladóknak
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)

A könyv elkalauzol a tésztakészítési és sütési technikák, illetve a finomabbnál finomabb töltelékek...

Édes kelt tészták, kalácsok Édes kelt tészták, kalácsok
Szerző: Róka Ildikó
Kiadó: Duna International (2013)

Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt...

300 recept kenyérsütő géphez 300 recept kenyérsütő géphez
Szerzők: Cadiou, Yvan, Le Hingrat, Cécile, Cousin, Christel, de Marin, Sandra
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)

Íme egy 300 receptet és ugyanannyi ételfotót tartalmazó könyv, amely sós és édes kenyerek, édes kelt...

A legfinomabb kenyerek, péksütemények és kelt tészták A legfinomabb kenyerek, péksütemények és kelt tészták
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2012)

A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Falusi ízek Falusi ízek
Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)

Ez a könyvecske válogatás több nemzet hagyományos vidéki ételeinek legjobb receptjeiből. Találhatnak benne...

A dió A dió
Szerző: Eisenstock Ildikó
Kiadó: Cser Kiadó (2010)

A kötetben a dió leírásán, termesztésén, betakarításán kívül sokféle receptet is találhatunk. Többek...

Kapcsolódó cikkek