Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)
Hogyan nem szárad ki a piskóta? Mivel tölthetők a tejszínes torták? Hogyan kell könnyű túrótortát sütni?...

Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)
Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2009)
A sütés öröme alapszakácskönyv mindazok számára, akik szeretnek sütni, és azoknak is, akik még csak most...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Ez a könyvecske válogatás több nemzet hagyományos vidéki ételeinek legjobb receptjeiből. Találhatnak benne...

Szerző: Róka Ildikó
Kiadó: Duna International (2013)
Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt...

Szerző: Patmore, Emma
Kiadó: Vince Kiadó (2004)
Ez a kis kézikönyv 120 különleges, mégis egyszerű édes és sós sütemény receptjét tartalmazza. Már akkor...

Szerző: Bellefontaine, Jacqueline
Kiadó: Alexandra Kiadó (2005)
A házi kenyérsütő gépek megjelenésével a frissen sült kenyér imádóinak sokkal könnyebb dolga lett. A...

Szerzők: Cadiou, Yvan, Le Hingrat, Cécile, Cousin, Christel, de Marin, Sandra
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)
Íme egy 300 receptet és ugyanannyi ételfotót tartalmazó könyv, amely sós és édes kenyerek, édes kelt...

Kiadó: Vince Kiadó (2006)
A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt....

Kiadó: Alexandra Kiadó (2013)
Bevásárlólistánk állandó szereplője, naponta fogyasztjuk sósan vagy édesen, hidegen vagy melegen,...

Szerző: Agrech, Martine
Kiadó: Officina '96 Kiadó (2009)
A frissen sült kenyér illatára ébredni fantasztikus érzés, és immár nem megvalósíthatatlan álom. Csupán...

Szerző: Hadjiandreou, Emanuel
Kiadó: Sanoma Kiadó (2014)
A hobbiszakácsok az utóbbi években világszerte újra felfedezik az otthoni kenyérsütés örömeit. A kézműves...

Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)
A könyv elkalauzol a tésztakészítési és sütési technikák, illetve a finomabbnál finomabb töltelékek...

Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2004)
Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben...

Szerző: Eisenstock Ildikó
Kiadó: Cser Kiadó (2010)
A kötetben a dió leírásán, termesztésén, betakarításán kívül sokféle receptet is találhatunk. Többek...

Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2004)
Jamie Olivernek, Anglia szakácskedvencének első, magyarul megjelent könyvével beköltöznek konyhánkba a The...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2012)
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2008)
A kemencében sütött-főzött ételeknek különösen jó ízük van, a zárt forró levegőben az étel...

Szerző: Koronczai Magdolna
Kiadó: Aranyhal Kiadó (2001)
A mai gyerekek talán nem is nagyon hallottak róla, hiszen a kenyérsütés fáradságos munkáját ma már kevesen...