400 kínai recept
Szerzők: Cseh Mária, Pirchala István
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve: 1984
Oldalszám: 154
ISBN: 963-231-710-6
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó
Kiadás éve: 1984
Oldalszám: 154
ISBN: 963-231-710-6
Tartalomjegyzék
Bevezető |
7 |
A kínai tájak konyhái |
8 |
Néhány étkezési tudnivaló |
9 |
A kínai konyha sütési-főzési eljárásai |
11 |
Keleti fűszerek és alapanyagok |
14 |
A mértékegységekről |
16 |
Rizsételek, receptek |
17 |
Tojásételek, receptek |
23 |
Zöldségételek, receptek |
29 |
Levesek, receptek |
45 |
Tésztafélék, receptek |
58 |
Saláták, receptek |
67 |
Mártások, pácok, dressingek és ízesítők |
73 |
Mártások |
73 |
Pácok |
79 |
Dressingek |
79 |
Ízesítők |
80 |
Szárnyasételek |
82 |
Csirke |
82 |
Kacsa |
92 |
Galamb és pulyka |
99 |
Sertéshúsok, receptek |
99 |
Marhahúsok, receptek |
115 |
Halak, rákok, békák, kagylók |
128 |
Halételek |
128 |
Rákkal készült ételek |
136 |
Ételek békacombból |
141 |
Ételek puhatestűek húsából |
142 |
Édességek, csemegék, receptek |
144 |
Betűrendes mutató |
150 |
Kinyit