33 szárnyas finomság

33 szárnyas finomság
33 szárnyas finomság
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Totem Plusz Kiadó
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 64
ISBN: 9789635902606
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsainkat, hogy Ön lépésről lépésre, velük együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is. Reméljük, hogy a színpompás képek meghozzák kedvüket a könyvünkben található finomságok elkészítéséhez. Az ételek leírását több hasznos információval egészítettük ki, így biztosan nem marad megválaszolatlan kérdés, melyiket válasszuk.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Almás pulykamell

4

Aszalt szilvával töltött pulykamell

6

Bakonyi pulykaragu túrós galuskával

8

Baranyai zölbabos csirke

10

Barbecue csirkecomb

12

Boglári csirkegulyás

13

Brassói pulykapecsenye

14

Csirkepörkölt galuskával

16

Fokhagymás csirkecomb

18

Gong-bao

20

Hortobágyi húsos palacsinta

22

Ínyenc pulykaragu

23

Ínyes libamell

24

Kijevi csirkemell

26

Lecsós csirke túrós csuszával

28

Libamell velesült burgonyával

30

Ludaskása

32

Mogyoróbundás csirke

34

Pulykagombóc paradicsommártás

36

Pulykamell Gellért módra

38

Pulykamell komáromi módra

40

Pulykamell sajtmártással

42

Pulykarizottó

44

Pulykavagdalt Stefánia módra

46

Pulykás lasagne

48

Rakott csirkemell öcsém kedvére

50

Rántott csirkecomb

52

Szezámmagos pulykamell

53

Tarhonyás kacsa

54

Texasi mézes csirke

56

Töltött csirke

58

Töltött csirke hamisan

60

Vecsési kacsa

62


Kinyit
könyvek