33 sajtos finomság

Lépésről lépésre

33 sajtos finomság
33 sajtos finomság
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Totem Plusz Kiadó
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 64
ISBN: 9789635902590
A szlovákok nemzeti eledele méltán népszerű nálunk is szaftos ételekhez, például paprikás csirkéhez, vadashoz vagy gombapörkölt mellé. Knédliporból percek alatt elkészül. Csak két dl vizet kell hozzákevernünk a 40 dkg előre elkészített sós knédliporhoz. Egy nagy lábast kibélelünk gézzel vagy tiszta konyharuhával, és a masszát beletesszük. Forrásban lévő sós vízben kb. 20 percig főzzük. Amikor megfőtt a knédli, gumikesztyűvel megfogjuk az anyag négy sarkát, lecsöpögtetjök a tésztát és deszkára borítjuk. Erős cérnával vagy tortaszeletelő húrral szeleteljük.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Almával töltött rántott sajt

4

Cordon rouge

6

Cukkinis, sonkás túrós rakottas

8

Csirkemell zsályás fetával töltve

10

Dupla sajtban sült halszeletek

12

Fokhagymás sajtleves

13

Fondü

14

Francia hagyma leves

16

Füstölt húsos rakott karfiol

18

Füstölt libamell pestós fetával

20

Füstölt sajtos tejfölös sárgarépaegytál

22

Fűszeres olívával pácolt feta sajt

24

Halas cukkini rolád

26

Juhtúróval töltött tök

28

Kecskesajt rokfortburokban

30

Körözött

32

Losticei tócsni

34

Olmützi Quargell téliszalámival kirántva

36

Rakott cukkinis palacsinta

38

Rokfortos harcsaburger

40

Rokfortos hátszín lángos

42

Rokfortos körte joghurtos öntettel

44

Sajtos csirkecsomagocskák

46

Sajtos kosárkák

47

Sajtttekercs

50

Sajtos töltött piskóta

48

Sonkás-kapros túrópuding

52

Stilton almás répasaláta

54

Sztrapacska

56

Szüreti torta

58

Tonhalas tagliatelle

60

Vendégváró Bryndza krém

61

Walesi pirítós

62


Kinyit
tippek, fortélyok