155 húsos étel

Az almás-mézes sertéskarajtól a szőlőlében párolt vesepecsenyéig

155 húsos étel  
155 húsos étel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 120
ISBN: 963-684-431-8
A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen elkészíthető étel leírását válogattuk össze. A szükséges hozzávalók egytől-egyig beszerezhetők az üzletekben és a piacokon. Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a dupla bélszínjavát, fokhagymás-mézes sertéssültet, a hercegnő módra készített borjúbecsináltat, vagy a hagymás-gesztenyés csibét. Néhány vadhúsból készült - vaddisznó, szarvas, őz - étel receptje is bekerült válogatásunkba. Akár hagyományos, laktató, akár finom zöldség- vagy gyümölcsmártással körített könnyű ételről van szó, hetente kétszer-háromszor nyugodtan kerülhet sült hús, fasírozott vagy ízlésünk szerinti szárnyas vagy hal az asztalra.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Almás csirkemell nyárson

70

Almás tejben sült csirke

65

Almás-mézes sertéskaraj

62

Almával töltött tyúkpecsenye

71

Ananászos sertésbordák

16

Ánizsos-sajtkrémes pulykamell

11

Az új évezred szűzfiléje

14

Bakonyi sertésszelet

88

Bankár hátszín

52

Bárány agyagedényben

68

Bárány vagdalt

56

Báránykaraj burgonyatortával

81

Bazsalikomos húspástétom

46

Bélszín baromfi virslivel tűzdelve

36

Bérczesi sertéssült

89

Birkacomb sajttal-borral

4

Birsalmás marhahús

69

Bóbitás sertésborda

30

Borított sertésdió

86

Borjúbecsinált "Almakirály" kedvére

66

Borjúbecsinált hercegnő módra

26

Borjúcsülök konyakos almával

67

Borjújava edényben

40

Bőrös malackaraj aszalt almával

66

Bujtatott túrós sertésborda

26

Bundás kotlett áfonyamártással

45

Burgonyás-juhtúrós bárány

25

Csirkecomb narancsos mártással

20

Csirkemell vajasan

21

Csirkeragu sajttésztában

102

Csomagolt bárány kesudióval

100

Diós csirkemell csíkok

98

Dupla bélszínjava

48

Erdélyi báránypörkölt juhtúrós puliszkával

32

Erdélyi góbégombóc

39

Erdélyi kukoricás-gombás marharagu

104

Erdész szelet

114

Eredeti hamburger

62

Eredeti vágott tatár bifsztek

54

Eszterházy rostélyos

113

Fehérbabos egytál

73

Fokhagymás-mézes sertéssült

16

Fokhagymás sertéscsülök

104

Fokhagymás sertéskaraj zöldfűszer-mártással

101

Földimogyorós borjú szűzpecsenye

91

Földimogyorós csirkemell

92

Földimogyorós csirkepaprikás

96

Főtt marhahús tejszínes tormamártással

33

Fűszeres bárány sajtmártással

80

Fűszeres marhafartő

5

Gellért pulykamell

53

Gesztenyés csirkemell

97

Gesztenyés-csirkemájas tekercs

47

Gesztenyés-csirkemájas tekercs

94

Gombás tarja

107

Gombás vagdalt hús

58

Göngyölt báránynyak

79

Göngyölt hátszín gombával és túróval

24

Göngyölt marhacomb körtével

13

Gyors húsgombócok

77

Gyöngytyúk melle gazdagon

38

Hagymás borda tésztában

111

Hagymás-gesztenyés csibe

98

Hentes csemege

106

Húsgombóc

52

Húspuding

56

Hústekercs aszalt szilvával

109

Illatos báránycomb

75

Illatos töltött káposzta

61

Illatos túrós báránycomb

29

Illatos zöldfűszeres sonka

7

Ínyenc sertésérmék

78

Juhtúrós-padlizsános csirke

23

Kacsacombok gazdagon

43

Káposztás malac csomborral

38

Káposztás töltött dagadó

77

Kapros bárányragu tepsis burgonyával

82

Kapros csirkemell

35

Kapros-májas sertéskaraj

90

Kéregben sült vaddisznó

9

Kolbászhúsos sertéskaraj

115

Kolbászkák vegyes húsból

55

Kolbásszal töltött csülök

110

Kolozsvári pecsenye

107

Könnyű sertés babágyon

57

Lecsós rizses hús

74

Majorannás sertéstokány

116

Mandulás makaróni

99

Marhacomb kapribogyóval

6

Marhaszegy kaprosan

105

Márványsajttal töltött jércemell

10

Meggyes borjú szűzpecsenye

37

Mentás bárányborda

21

Mézes-paradicsomos sertésborda

15

Mézes sertéskaraj

15

Mogyorós csirkecombok fekete olajbogyóval

95

Monte Carlo bélszín

48

Mustáros pecsenye

108

Mustos bélszín

11

Narancslikőrös kacsa

19

Narancsos kacsa

51

Óvári sertésborda

111

Ököruszály krémmártással

44

Őzcsülök indiai mandulával

93

Padlizsános-cukkinis pulykamell

12

Paprikás sertésfrikandó

84

Paradicsomos frikandó

88

Pikáns-édes marhafelsál

18

Pityókások vagdaltja

17

Póréhagymás csirke kesudióval

94

Pulykamell gazdagon

41

Pulykamell mandulamártással

92

Rakott kelkáposzta

103

Részeges almás marhafelsál

64

Ricottás-kapros bárányragu

22

Rossini bélszín

49

Sajtos hús

87

Sajtos húspogácsa

54

Sajtos karaj

87

Sajtos-májas húspogácsa

60

Scsebabcsicsa

59

Sertésdagadó fokhagymával tekerve

76

Sertésdió sajtbundában

86

Sertésdió tekercsek

85

Sertéshálós sertéskaraj

34

Sertéshús mandulás zöldbabbal

90

Sertéskaraj kolbásszal töltve

79

Sertéspörkölt

109

Sonkás húsropogós

58

Stefánia vagdalt

64

Sült báránycsülök

85

Sült csirke mézes gombával

20

Szárnyas ragu Dédike gombóccal

40

Szarvascomb vargányával

33

Szarvaskrokett

60

Szepezdi sertésborda

108

Szőlőlében párolt vesepecsenye

4

Szőlőlevélbe töltött "tehénhús"

50

Szüreti marhafelsál

44

Szűzsült fehérboros mártásban

69

Szűzsült joghurtos fehérborban

36

Tepsis rizses csirke

100

Tésztarolád pörkölttel

72

Töltött jércemell hidegen

31

Töltött karaj

112

Töltött paprika

63

Túrós sertésfelsál

27

Ürügerinc

83

Vaddisznópörkölt

114

Vaddisznó úsztatva

8

Vagdalt kosárka

28

Vajas-sajtos sertéshús

13

Velős göngyölt hátszín

42

Vörösboros birkacomb

6

Zelleres sertéssült

18

Zöldborsós sertés szűzpecsenye

30


Kinyit
tippek, fortélyok