15 perces ebédek és vacsorák

Gyorsan elkészíthető ételek hússal, hús nélkül, hidegen és melegen

15 perces ebédek és vacsorák
15 perces ebédek és vacsorák
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 64
ISBN: 963-684-515-5
De szép is lenne: esténként, amikor hazaérkezünk mindjárt valami finomat ehetünk... íme, tessék: keleties kuszkuszsaláta, egzotikus pulykacsíkok zöldcitromos chilimártással vagy medtiterrán babsaláta ricottával. Jól hangzik? Most jön a java: minden fogás elkészül röpke negyedóra alatt. Kezdődhet a pihenés!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Elmélet

A lényeg

4

Tippek és trükkök

5

A gyors konyha alapanyagai

6

Célszerű készlet

7

Rövid receptek: rafinált szendvicsek

8

Receptek

Hideg ételek - ezekkel a receptekkel nem csak a forró napokon tehetünk magunkért valami jót

10

Hal- és húsételek - finomságok, melyek pillanatok alatt elkészülnek. Minőségi gyors vacsorák!

22

Húsmentes élvezet - változatos fogások zöldséggel, tojással, burgonyával, rizzsel és tésztával. Igazán feledtetik a húst.

36

Gyors fogások a sütőből - ezek a frissen a forró sütőből tálalt finomságok nem csak csodás illatukkal csábítanak

50

Extra

Receptmutató

60

Impresszum

62

A 10 biztos tipp, hogy garantáltan sikerüljön a gyors vacsora

64


Kinyit
szótár