124 recept tejtermékekből
Kiadó: Tejipari Vállalatok Trösztje
Oldalszám: 56
ISBN: 963-02-4212-5
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Oldalszám: 56
ISBN: 963-02-4212-5
Egészségesen, finomat tejtermékekből! Krónikások feljegyzéseiből maradtak ránk - már az ókorból - azok a tejfelhasználási és tejkészítési eljárások, amelyek bizonyítják, hogy a tej az emberiség egyik legősibb tápláléka. Azt, hogy sikerét értékeinek köszönheti, jelenleg a tudományos alaposságú vizsgálatok bizonyítják. Az emberi szervezet számára fontos A1-, B1-, B2-, D-vitaminokat, ásványi sókat, aminosavakat tartalmazó tejtermékeket azonban nemcsak táplálkozásbiológiai hasznuk, hanem élvezeti értékük és rendkívüli változatosságuk miatt is ajánlatos az étrendbe iktatni. Receptfüzetünk ételleírásait az egészségesen és ugyanakkor változatosan, jóízűen enni szeretők számára gyűjtöttük össze.