1 tészta - 50 pizza

A klasszikus pizzakenyértől az ananászos pizzáig

1 tészta - 50 pizza  
1 tészta - 50 pizza
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Oldalszám: 62
ISBN: 963-684-192-6
Több mint száz évvel ezelőtt indult világhódító útjára a pizza. Ebből a közkedvelt és laktató ételből ma már sokféle változat kapható bármerre járunk. A könyv segítségével magunk is könnyedén elkészíthetjük az ízlésünknek megfelelőt a klasszikus pizzakenyértől az ananászos pizzáig. A tészta ugyanaz,csak a feltétek változnak attól függően, hogy az amerikai stílusú barbecue pizzát szeretnénk kipróbálni, vagy az egyszerű spárgás és zöldfűszeres pizza keltette fel az érdeklődésünket.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Elmélet

 

Alaprecept: pizzatészta

4

Tippek és trükkök

5

A hozzávalók: nélkülük nem megy
6
Kelt tészta helyett...
7

Finomságok alulra... és felülre

8

Receptek

 

A legkedveltebb pizzák, mindenki kedvencei. Itt találjuk az igazi klasszikusokat, melyeket az üdülésből vagy a sarki olasz étteremből ismerünk

10

Divatos pizzák - az idő forgatagában. Egy képzeletbeli utazás a legnépszerűbb pizzákat a mai ízlésvilágba

26

Újdonságok, melyek meghódítják a világot. Ezek a titkos ötletek mindenkit elkápráztatnak

46

Extra

 

Tárgymutató

60

Impresszum

62

10 biztos tipp a pizza sikeréhez

64


Kinyit
facebook