Pehelykönnyű ételek

Egészséges táplálkozás

Pehelykönnyű ételek  
Pehelykönnyű ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kiadó: Fortuna Kereskedelmi Kft.
Kiadás éve: 1991
Oldalszám: 83
ISBN: 963-400-402-4
Készült egy könyv az egészséges táplálkozás ígéretében és jegyében. A tervet a Gondolat Kiadó kiadásszervezésére létrejött társasága, munkaközössége a Ciceró Gmk dédelgette Frank Júlia gasztronómus szakíróval együtt. Másfelől egy kereskedelmi társaság, a kecskeméti Fortunate Kft. olyan ételrecepteket képzelt el, amelyek ízek formájában juttatják el termékeiket a fogyasztó asztalára. Nem is akármilyen termékeket, hanem a különböző gabonapelyheket. A vállalkozás korántsem kockázat nélküli. Mert hiába sorolják a nagyvilág és hazánk élelmezéskutatói az egészséges táplálkozás alapanyagai között előkelő helyre a zab-, árpa-, rozs- és búzapelyheket, szokásaink csak fokozatosan adnak zöld utat a másfélének. A szója megjelenése és térhódítása után újabb tájékozódási pont a gabonapelyhek ígéretes hazai kínálata.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Egészséges hozományok (dr. Sztrapák Ferenc)

7

Az egészséges táplálkozásról

11

A "pehelykönnyű", egészséges nyersanyagokról

14

Receptek

Meleg levesek

17

Hideg levesek

23

Zöldséges ételek

26

Halas ételek

42

Húsos ételek

48

Vacsorasaláták

55

Szendvicsrevalók

63

Tészták, kenyérfélék

68

Müzlikeverékek

73

Édességek, sütemények

76

Betűrendes tárgymutató

83


Kinyit
tippek, fortélyok