Változatosan készített szárnyasok

Változatosan készített szárnyasok  
Változatosan készített szárnyasok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Minerva Kiadó
Kiadás éve: 1969
Oldalszám: 32
A baromfi a magyar konyha kedvelt étele, de igen sok háztartásban csak rántva, pörkölten, paprikásan, valamint töltve és sütve fogyasztják. Ezt is eléggé egyhangúan, valamennyi baromfit azonosan fűszerezve. Kis szakácskönyvünk célja a baromfiak változatosabb készítése. Természetesen, az itt közölt receptek nem merítik ki az összes lehetőséget. Az ismétlések elkerülése végett az egyes ételeket csak egy-egy baromfival kapcsolatban közöltük, noha például a pecsenyekacsából készülő ételeket elkészíthetjük pecsenyelibából is vagy fordítva. A fűszereket használhatjuk saját ízlésünk szerint változatosabban is... A közölt recepteket iránymutatóként, keverési arányként fogjuk fel, és alakítsuk a saját családunk ízléséhez annak érdekében, hogy étkezésünk változatos, étvágygerjesztően ízletes legyen.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Csirke  3.
Tyúk  11.
Kakas  13.
Kacsa  19.
Liba  22.
Pulyka  26.
Gyöngyös  29.
Belsőrész, kocsonya  30.



 


Kinyit
most van szezonja