Változatos wok

Ínycsiklandó fogások minden napra

Változatos wok  
Változatos wok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 62
ISBN: 963-684-209-4
A wok, a távol-keleti konyhák zseniális találmánya fényes karriert futott be Nyugaton is. Mert: könnyedén megsüti a kedvelt ázsiai specialitásokat, például a chop suey-t vagy a nasi gorenget, a tésztatáskáknak és a puha halnak kíméletes gőzt fejleszt, és ha levest vagy pörköltet szeretnénk főzni, természetesen abban is partner.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Elmélet

Divatban a wok: a különböző anyagok

4

Tartozékok és eszközök
5

Ázsiai fűszernövények és zöldségek

6

Alaprecept: tésztatáska
8

Főzési eljárások

9

Receptek

Klasszikus wokételek - Nagy lángon kevés zsiradékkal pár perc alatt megsül a sok zöldség, hús és hal

10

Rizses és tésztás fogások - Teljes értékű egytálételek a wokból

24

Levesek és párolt ételek - Levesek, curryk, hal- és húsételek sok mártással

34

Gőzben készült ázsiai specialitások - Kíméletesen elkészítve és mennyei ízekkel

44

Ropogósra sütve - Klasszikus fogások és különlegességek

50

Extra

Kislexikon

58

Mutató
60
Impresszium
62

A 10 biztos tipp, hogy sikerüljenek a wokban készült ételek

64


Kinyit
most van szezonja