Magyar Könyvklub

Legnépszerűbb kiadványok

Süssünk Süssünk
Szerző: Zabert, Arnold
Kiadó: Magyar Könyvklub (1993)
Finomságok 15, 20, 30, 40 perc alatt Finomságok 15, 20, 30, 40 perc alatt
Szerző: Herrmann, Alexander
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)

Alexander Herrmann jelszava: Rövid idő alatt, kevés hozzávalóval is lehet korszerű és ízletes fogásokat...

Könnyű és gyors barbecue ételek Könnyű és gyors barbecue ételek
Szerkesztő: Komlós Andrea
Kiadó: Magyar Könyvklub (2005)

A szabadtéri grillezés társasági programnak is igen kellemes, ám ha az elkészített fogások még...

Tészták olasz módra Tészták olasz módra
Szerkesztők: Ambrus Éva, Császár András
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)
Nagymamáink konyhájából Nagymamáink konyhájából
Szerkesztő: Tenner Anna
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)

A házilag sütött kenyerek és sütemények csábító illata, a frissen készített házilekvár vagy az...

Finomságok a sütőből Finomságok a sütőből
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)

Meleg, porhanyós teasütemények, illatos kenyerek, friss kekszek, nincs kellemesebb izgalom az érzékszerveinknek,...

Ázsiai főzőiskola Ázsiai főzőiskola
Szerkesztő: Weisz Györgyi
Kiadó: Magyar Könyvklub (2003)

E könyv segítségével még a gyakorlatlan szakácsok is könnyűszerrel elkészíthetnek olyan nálunk is kedvelt...

Mézeskönyv Mézeskönyv
Szerzők: Ebel, Gottlieb, Ebel, Margaret, Rinke, Silvia
Kiadó: Magyar Könyvklub (2003)

Régóta tudjuk, hogy a méz egészséges, mégsem sikerült még teljes tudatossággal beépítenünk...

Fogyókúra jókedvűen Fogyókúra jókedvűen
Szerzők: Schenk, Franziska, Bohlmann, Friedrich
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)

Franziska Schenk német gyorskorcsolyázó fejlesztette ki a módszert, miután abbahagyta az aktív sportolást. A...

Főzőiskola Főzőiskola
Szerkesztő: Molnár Márta
Kiadó: Magyar Könyvklub (1996)
Olasz főzőiskola Olasz főzőiskola
Szerkesztő: Weisz Györgyi
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)

Az olasz főzőiskola – kezdőknek és haladóknak azokhoz szól, akik az olasz konyha változatos receptjeit...

Zsírégető diéta Zsírégető diéta
Szerzők: Zacker, Christina, Mutter, Sonja
Kiadó: Magyar Könyvklub (2005)

Zsírégetőnek hívják azokat az anyagokat, melyek valósággal olvasztják a zsírpárnákat. A könyvből...

Főzőcske az ebédlőasztalon Főzőcske az ebédlőasztalon
Szerző: Vergne, Blanche
Kiadó: Magyar Könyvklub (2001)

Vajon nem az minden háziasszony álma, hogy foglalkozhasson a vendégeivel, de közben ne essen csorba a kínált...

Késsel? Kézzel? Villával? Késsel? Kézzel? Villával?
Szerző: Bareiss, Hermann
Kiadó: Magyar Könyvklub (1999)

A szerző a gasztronómia speci- ális területét választotta könyve tárgyául: a különleges ételek fo-...

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó cikkek