Magyar Könyvklub

Legnépszerűbb kiadványok

Nagy diétáskönyv Nagy diétáskönyv
Szerző: Piros Christa
Kiadó: Magyar Könyvklub (2003)

A diéta szót hallván többnyire nyögvenyelős, ízetlen, fűrészporra emlékeztető vagy pépes ételekre...

Torták Torták
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Magyar Könyvklub (1997)
Gyorsan - jót! Gyorsan - jót!
Kiadó: Magyar Könyvklub (2003)

Íme egy szakácskönyv, amely a tapasztalatlan és időhiányban szenvedő háziasszonyok számára készült. Az 50...

Kép nélkül Kreatívan csirkéből
Szerző: Gofton, Allyson
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)

Természetesen zsírszegény, könnyű, különleges égis egyszerű és gyors elkészíteni. Ezek a Kreatív...

Étvágygerjesztő húsok Étvágygerjesztő húsok
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)

Hogyan pároljuk, süthetjük, főzhetjük vagy piríthatjuk a marha-, bárány-, sertés- és borjúhúst, ha biztos...

Természetes gyógymódok almaecettel Természetes gyógymódok almaecettel
Szerző: Hellmiss, Margot
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)

Az almaecet ősi népi gyógymód, de elfeledett ellenszere az öregedésnek is. Könyvünkben megtalálja, hogyan...

Méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára Méregtelenítő hétvége az év minden hónapjára
Szerzők: Niemann, Christina, Kathrin Klemp
Kiadó: Magyar Könyvklub (2003)

Le a kilókkal - érezzük jól magunkat! Sápadt a bőre, fénytelen a haja, ráadásul fáradtnak és kedvetlennek...

Késsel? Kézzel? Villával? Késsel? Kézzel? Villával?
Szerző: Bareiss, Hermann
Kiadó: Magyar Könyvklub (1999)

A szerző a gasztronómia speci- ális területét választotta könyve tárgyául: a különleges ételek fo-...

Süssünk Süssünk
Szerző: Zabert, Arnold
Kiadó: Magyar Könyvklub (1993)
Party ételek Party ételek
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)

Remek ötleteket és nagyszerű választékot kínál a Party ételek, mindazoknak, akik gyorsan és látványosan...

Hónapok, napok, ételek Hónapok, napok, ételek
Szerző: Verő Juli
Kiadó: Magyar Könyvklub (1996)

Sok szakácskönyv segíti a háziasszony munkáját, ám mégis naponta tesszük fel a kérdést: mit főzzek ma...

Kép nélkül Sajtország
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)

A sajt az egyik legnagyszerűbb, legsokoldalúbb étel. Magas fehérje-, kálcium-, A- és D-vitamin tartalma...

Nagy szakácsok kis fortélyai Nagy szakácsok kis fortélyai
Szerző: Gerer, Reinhard
Kiadó: Magyar Könyvklub (1995)

Reinhard Gerer, a bécsi mesterszakács minderre választ ad ebben a könyvben. Olyan ötletekkel szolgál, olyan...

Szakácskönyv diabéteszeseknek (is) Szakácskönyv diabéteszeseknek (is)
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)

Az élvezetes diéta szakácskönyve Különleges könyvünk látványos, étvágygerjesztő ételek tára, olyan...

Mézeskönyv Mézeskönyv
Szerzők: Ebel, Gottlieb, Ebel, Margaret, Rinke, Silvia
Kiadó: Magyar Könyvklub (2003)

Régóta tudjuk, hogy a méz egészséges, mégsem sikerült még teljes tudatossággal beépítenünk...

Ázsiai főzőiskola Ázsiai főzőiskola
Szerkesztő: Weisz Györgyi
Kiadó: Magyar Könyvklub (2003)

E könyv segítségével még a gyakorlatlan szakácsok is könnyűszerrel elkészíthetnek olyan nálunk is kedvelt...

A konyha felújítása és beépítése A konyha felújítása és beépítése
Szerző: Stange, Peter-Michael
Kiadó: Magyar Könyvklub (2000)

A kötet a konyhatervezés, konyhafelújítás, kis konyhák, sorházi konyhák kialakítása körében érinti a...

Saláták melegen és hidegen Saláták melegen és hidegen
Szerkesztő: Tenner Anna
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)

A salátánál nagyszerűbb forrást az egészséges életmódhoz aligha találunk. A receptek elkészítése nem...

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó cikkek