Legnépszerűbb kiadványok

Kiadó: Magyar Könyvklub (2000)
A nyár a gazdagság, a bőség évszaka. A szabadban ínycsiklandóan száll a grillezett kolbászfélék, húsok...

Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)
A sajt az egyik legnagyszerűbb, legsokoldalúbb étel. Magas fehérje-, kálcium-, A- és D-vitamin tartalma...

Szerző: Bareiss, Hermann
Kiadó: Magyar Könyvklub (1999)
A szerző a gasztronómia speci- ális területét választotta könyve tárgyául: a különleges ételek fo-...

Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)
Akadnak olyan pillanatok életünkben, amikor csak a csokoládé élvezete képes igazi örömöt nyújtani. Az...

Szerző: Summ, Ursula
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)
Ez a diétáskönyv azoknak szól, akik nem szívesen sanyargatják testüket-lelküket radikális fogyókúrával,...

Szerző: Hellmiss, Margot
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)
Az almaecet ősi népi gyógymód, de elfeledett ellenszere az öregedésnek is. Könyvünkben megtalálja, hogyan...

Szerző: Schmoeckel, Peter
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)
Könyvünk elsősorban az igényes vendéglátóknak, a műkedvelő mixereknek szól de a haladók is találnak benne...

Szerkesztő: Tenner Anna
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)
A házilag sütött kenyerek és sütemények csábító illata, a frissen készített házilekvár vagy az...

Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)
Egy kíváló étkezést illendően kell zárni. Legyen szó akár családi összejövetelekről, születésnapi...

Szerző: Segan, Francine
Kiadó: Magyar Könyvklub (2003)
Mit szólna valami vadonatúj recepthez? Nagyszerű, de legyen legalább négyszáz éves! A Shakespeare...

Szerző: Gofton, Allyson
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)
Természetesen zsírszegény, könnyű, különleges égis egyszerű és gyors elkészíteni. Ezek a Kreatív...