Magyar Könyvklub

Legnépszerűbb kiadványok

Főzzünk magyarul Főzzünk magyarul
Szerző: Liscsinszky Béla
Kiadó: M-Érték Kiadó (2009)

A szerző - aki amatőr ételfotós is - valamennyi ételről színes felvételt készített, hogy ezzel is...

Kép nélkül Frank Júlia nagy szakácskönyve
Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)

A pompás ételköltemények ínycsiklandó fotóival illusztrált, színes szakácskönyvek korában sokan keresnek...

Húsételek Húsételek
Kiadó: Magyar Könyvklub (1999)

A húsételek, legyenek azok sertésből, marhából, bárányból, borjúból, halból és szárnyasból, párolva,...

Az olasz konyha alapjai Az olasz konyha alapjai
Szerzők: Schinharl, Cornelia, Dickhaut, Sebastian
Kiadó: Magyar Könyvklub (2003)

Az olasz konyha megszállottja? A főzés alapkönyvének & A sütés alapkönyvének rajongója, amelyek az...

Torták Torták
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Magyar Könyvklub (1997)
Kép nélkül Könnyű falatok
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)

Úgy tűnik, hogy a modern trend mindinkább a formalitásokat kerülő vendéglátás felé mozdul el. Íme olyan...

Olasz főzőiskola Olasz főzőiskola
Szerkesztő: Weisz Györgyi
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)

Az olasz főzőiskola – kezdőknek és haladóknak azokhoz szól, akik az olasz konyha változatos receptjeit...

Zsírégető diéta Zsírégető diéta
Szerzők: Zacker, Christina, Mutter, Sonja
Kiadó: Magyar Könyvklub (2005)

Zsírégetőnek hívják azokat az anyagokat, melyek valósággal olvasztják a zsírpárnákat. A könyvből...

Főzzünk Főzzünk
Szerző: Zabert, Arnold
Kiadó: Magyar Könyvklub (1994)
Könnyű és gyors édességek Könnyű és gyors édességek
Kiadó: Magyar Könyvklub (2005)

Édességek - már csupán a szótól is összefut a nyál az ember szájában A könyvben a hideg nyári narancsos,...

Csodálatos húsok Csodálatos húsok
Kiadó: Magyar Könyvklub (2005)

Jót enni családunk és barátaink körében - ez az egyik legnagyobb öröm az életünkben. Rohanó világunkban...

Nemzetközi vegetáriánus szakácskönyv Nemzetközi vegetáriánus szakácskönyv
Kiadó: Magyar Könyvklub (2000)

A vegetáriánus konyha világa egyetlen kötetben Színes felvételek az egzotikus tájak ételeiről. Több mint...

Egytálételek Egytálételek
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Magyar Könyvklub (1995)
Főzőcske az ebédlőasztalon Főzőcske az ebédlőasztalon
Szerző: Vergne, Blanche
Kiadó: Magyar Könyvklub (2001)

Vajon nem az minden háziasszony álma, hogy foglalkozhasson a vendégeivel, de közben ne essen csorba a kínált...

A bor A bor
Szerző: Priewe, Jens
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)

Az utóbbi években sokan felfedezték a bor csodálatos világát. Az emberek örömüket lelik a borok...

A sütés iskolája A sütés iskolája
Szerkesztő: Végh Júlia
Kiadó: Magyar Könyvklub (1997)
Klasszikus koktélok Klasszikus koktélok
Szerző: Schmoeckel, Peter
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)

Könyvünk elsősorban az igényes vendéglátóknak, a műkedvelő mixereknek szól de a haladók is találnak benne...

Gyors receptek Gyors receptek
Kiadó: Magyar Könyvklub (2004)

Ha azt halljuk gyorsétel vagy gyorsétkezés, akkor rögtön a világot behálózó gyorsétteremláncok...

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó cikkek