A sokoldalú receptadatbázis
már
20 796
recept
Regisztráció
Receptek
Ételvariánsok
Lexikon
Cikkek
Könyvek
Közösség
Bejelentkezés
Belkereskedelmi Továbbképző Intézet
Tweet
Legnépszerűbb kiadványok
Az ételbár sajátos ételei
Az ételbár sajátos ételei
Szerkesztő: Bajtala István
Kiadó:
Belkereskedelmi Továbbképző Intézet
(1982)
Halakból és egyéb hideg vérű állatokból készült ételek
Halakból és egyéb hideg vérű állatokból készült ételek
Szerző:
Csányi József
Kiadó:
Belkereskedelmi Továbbképző Intézet
(1985)
Az italok ajánlása és értékesítése
Az italok ajánlása és értékesítése
Szerző:
Dr. Csizmadia László
Kiadó:
Belkereskedelmi Továbbképző Intézet
(1983)