Mezőgazdasági Kiadó

Legnépszerűbb kiadványok

Francia finomságok dióhéjban Francia finomságok dióhéjban
Szerzők: Leuilly, Laurence, Márton Gyöngyvér
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1989)

Könnyedség, szellemesség és elegancia... ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban....

Az Ínyesmester éléskamrája Az Ínyesmester éléskamrája
Szerkesztők: Akantisz Gézáné, Dr. Sárkány Pál, Lelkes Lajos, Siklós Olga
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1978)
A négy alapíz szakácskönyve - Savanyú A négy alapíz szakácskönyve - Savanyú
Szerzők: Aranyossy Árpád, Szántó András
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1987)

A magam részéről az ételeket a következő élelmiszerekkel szoktam savanyítani: ecettel, citrommal, joghurttal,...

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó cikkek