Közgazdasági és Jogi Kiadó

Legnépszerűbb kiadványok

Spanyol konyha Spanyol konyha
Szerző: R. Szepessy Ilona
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1987)

A magyarok könnyen megbarátkozhatnak a spanyol konyhával: sűrű levesek, bőséges húsok, erősen fűszeres...

A jó házi konyha A jó házi konyha
Szerkesztő: Bánffyhunyadi Hunyadi Erzsébet
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1990)
Percek alatt mireliteből Percek alatt mireliteből
Szerkesztő: Pelle Józsefné
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1975)
Főzzünk okosan! Főzzünk okosan!
Szerkesztő: Kallós Ilona
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1957)
Mentsvárunk - a konzerv Mentsvárunk - a konzerv
Szerkesztő: Pelle Józsefné
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1976)
Fűszerekről, ízesítésről a vendéglátásban Fűszerekről, ízesítésről a vendéglátásban
Szerzők: Dózsa György, Lontai Endre
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1979)

A nemzetek konyháinak ízvilága gazdag változatát nyújtja a különböző ételeknek. A fűszerek szélesebb...

Kapcsolódó receptek