Közgazdasági és Jogi Kiadó

Legnépszerűbb kiadványok

104 híres magyar recept 104 híres magyar recept
Szerző: Lukács István
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1985)

Bizonyára mindenki talál kedvére valót az előételek, a levesek, a sültek, a halak, az egytál ételek, a...

A magyar vidék ételkülönlegességei A magyar vidék ételkülönlegességei
Szerkesztők: Domonyi András, Keller László
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1957)
Francia konyha Francia konyha
Szerző: R. Szepessy Ilona
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1986)

Könyvünk a francia étrend sorrendjében ismerteti a recepteket... Az olvasó a könyvben közreadott receptekben...

Fűszerekről, ízesítésről a vendéglátásban Fűszerekről, ízesítésről a vendéglátásban
Szerzők: Dózsa György, Lontai Endre
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1979)

A nemzetek konyháinak ízvilága gazdag változatát nyújtja a különböző ételeknek. A fűszerek szélesebb...

Mindenki szakácskönyve Mindenki szakácskönyve
Szerkesztő: Fülöp Margit
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1956)

Kapcsolódó receptek