Legnépszerűbb kiadványok

Szerző: Mumm, Debbie
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
A kincset érő ételreceptek gyűjtése szép hagyomány, néha azonban nehéz tárolni és nyomon követni őket....

Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Ismerje meg az igazi Gordon Ramsay-t, a goromba és nyers modorú sztárszakácsot. A "Játék a tűzzel" Ramsay...

Szerzők: Matsuhisa, Nobu, Edwards, Mark
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
A népszerű japán sztárséf és étteremtulajdonos, Nobuyuki Matsuhisa szakácskönyvében, a Nobuban Mark...

Szerző: Herczeg Ágnes
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
"Rongyosra fogom használni ezt a könyvet! Saját szememmel néztem végig, amint Herczeg Ágnes és csapata heteken...

Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)
Retekegér, paradicsomrózsa vagy almahajó - ki ne ismerné a hideg büféasztal klasszikusait? Ebben a könyvben...

Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)
Rohanó világunkban egyre ritkábbak a családi étkezések. Jelen kötet ezt a tradíciót kívánja...

Szerzők: Bingemer, Susanna, Gerlach, Hans
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Egy ország tele ellentétekkel - csúcsos kalapos rizstermelő asszonyok és öltönyt viselő üzletemberek;...

Szerkesztő: Kővári Sarolta
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)
A fűszernövények az ízek összehasonlíthatatlanul gazdag változatosságát kínálják az ínyenceknek. Ez a...

Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: Alexandra Kiadó (2011)
A "Karácsony Gordon Ramsay-vel" a séf kedvenc ünnepi fogásait mutatja be. Gordon Ramsay most először osztja meg...

Szerző: Hargitai György
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)
Amikor Horváth Ilona több mint ötven éve megírta zseniális szakácskönyvét, még nem sejtette, hogy...

Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: Alexandra Kiadó (2008)
Mindenki azt hiszi, ismeri az igazi Gordon Ramsayt: goromba, nagyhangú, mániákus és rettenetesen önfejű. Ez...

Szerző: Durdel-Hoffmann. Sabine
Kiadó: Alexandra Kiadó (2016)
Milyen az igazán jó hamburger, és milyen alapanyagokból készül? Ebből a kis könyvből elsajátíthatjuk a...

Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Olaszt, kínait, esetleg valami könnyű francia menüt? Globalizálódó világunk előnye, hogy egyre több konyha...

Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)
Az éttermek zajos, rohanó világával ellentétben Gordon Ramsay otthoni konyhájában nyugalom honol. A főzés...

Szerző: Merson, Sarah
Kiadó: Alexandra Kiadó (2009)
Az, hogy megöregszünk, az élet velejárója - de ez még nem jelenti azt, hogy öregnek és fáradtnak kell...

Szerző: Exley, Helen
Kiadó: Alexandra Kiadó (2015)
Pompás festmények és a legjobb, borral kapcsolatos idézetek gyűjteménye nem csak borkedvelőknek - a...

Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)
Könnyed márványkalács, finom vajkrémmel töltött torta vagy morzsás sütemény - ezek a klasszikusok...

Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)
A sajtok íz- és aromavilága lenyűgözően gazdag. Ez az átfogó kézikönyv több mint száz népszerű...

Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: Alexandra Kiadó (2009)
Gordon Ramsay híres könnyed stílusáról, Michelin-csillagos éttermeiről és remek könyveiről, melyekben...

Szerző: Kabachenko, Sergiy
Kiadó: Alexandra Kiadó (2010)
Minden szülőnek fejtörést okoz, hogyan vegye rá csemetéjét, hogy egészséges és tápláló ételeket egyen....