Sajgó és Társa Kiadó

Legnépszerűbb kiadványok

A 100 legjobb mikrohullámú recept A 100 legjobb mikrohullámú recept
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

A múlt század nyolcvanas éveiben jelentek meg hazánkban az első mikrohullámú konyhai sütők. Kereskedelmi...

A 100 legjobb olasz recept A 100 legjobb olasz recept
Szerző: Korpádi Péter
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

La cucina italiana, az olasz konyha életművészet. Egyszerű és fenséges. Változatos és egészséges. Gazdag,...

A 100 legjobb német recept A 100 legjobb német recept
Szerző: Korpádi Péter
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2002)

Szóljunk a német konyháról? Furcsát fogok mondani: német konyha, mint olyan, nincs is. De van bajor konyha,...

A 100 legjobb tojásétel A 100 legjobb tojásétel
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

Tojás: annyi mint élet. Ezt már az ősember is tudta, bár még fogalma sem lehetett róla, hogy a tojás...

A 100 legjobb pikáns étel A 100 legjobb pikáns étel
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

Ennek a ma általánosan elterjedt, világszerte kedvelt -- a közhit szerint olasz eredetű -- tésztaféle...

A 100 legjobb túrós recept A 100 legjobb túrós recept
Szerző: Lurz Gerda
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2006)

"Jöjjön el Óbudára, egy jó túrós csuszára..." - csalogat a régi dal. Miért ne mennénk? Hiszen a túrós...

A 100 legjobb recept a nagyvilágból A 100 legjobb recept a nagyvilágból
Szerző: Bogos Katalin
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2001)

A hagyományos magyar konyha mellett a korszerű táplálkozásban ma már előnyben részesítjük a zsírszegény...

A 100 legjobb húsos jó falat A 100 legjobb húsos jó falat
Szerző: Bogos Katalin
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

A vegetáriánus és az édesszájú olvasók rossz helyen keresgélnek, ha ebből a kötetből szeretnének ebédnek...

A 100 legjobb recept kirándulóknak A 100 legjobb recept kirándulóknak
Szerző: Bártfai László
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

Amint kisüt a nap, és elolvadoznak az utolsó hófoltok is, megkezdődik a várva várt kirándulási szezon....

A 100 legjobb pástétom és előétel A 100 legjobb pástétom és előétel
Szerző: Korpádi Péter
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

Jelen kötetünk a különleges csemegék könyve. Ha igényes, nem mindennapi falatokkal akarjuk szeretteinket,...

A 100 legjobb gabona- és zöldségétel wokban A 100 legjobb gabona- és zöldségétel wokban
Szerző: Cserjés Panka
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2007)

Az egészséges táplálkozás öröm, és az öröm forrása az ételek változatosságában rejlik. Az étel...

A 100 legjobb skandináv recept A 100 legjobb skandináv recept
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

Az `Északi oroszlán` -- így szokás emlegetni a Skandináv-félszigetet. Valóban, a hatalmas félsziget alakja...

A 100 legjobb káposztás finomság A 100 legjobb káposztás finomság
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2001)

Kevés olyan zöldségfajta van, amely akkora népszerűségnek örvend, mint a káposzta, talán csak a burgonya...

A 100 legjobb jéghideg nyalánkság A 100 legjobb jéghideg nyalánkság
Szerző: Lurz Gerda
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2001)

Amikor kedvenc kiadóm megbízott ennek a könyvnek a megírásával, máris rózsaszínben láttam a világot. S...

A 100 legjobb torta A 100 legjobb torta
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2005)

Az ünnepség rendezője figyelmet kér, mindenki abbahagyja pillanatnyi foglalatosságát és feszülten vár....

A 100 legjobb sajtos finomság A 100 legjobb sajtos finomság
Szerzők: Bártfai László, Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

A sajtkészítés tudományát a borkészítéssel és a serfőzéssel lehet csak összehasonlítani. Nem csak...

A 100 legjobb rizses étel A 100 legjobb rizses étel
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2003)

A rizs szó hallatán alighanem a legtöbb embernek a kínaiak jutnak eszébe. Nem véletlenül: a rizst már a...