Sajgó és Társa Kiadó

Legnépszerűbb kiadványok

A 100 legjobb tészta sülve-főve A 100 legjobb tészta sülve-főve
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

Miért szeretjük a tésztát? Miért vesszük ajkunkhoz oly áhitattal a villa hegyén remegő csuszát, miért...

A 100 legjobb pikáns étel A 100 legjobb pikáns étel
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

Ennek a ma általánosan elterjedt, világszerte kedvelt -- a közhit szerint olasz eredetű -- tésztaféle...

A 100 legjobb gyümölcsös finomság A 100 legjobb gyümölcsös finomság
Szerző: Lurz Gerda
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2001)

Kis szakácskönyvünkben csupa gyümölcsös receptet találnak, mind-mind kipróbált, ízletes csemege. A...

A 100 legjobb olasz recept A 100 legjobb olasz recept
Szerző: Korpádi Péter
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

La cucina italiana, az olasz konyha életművészet. Egyszerű és fenséges. Változatos és egészséges. Gazdag,...

A 100 legjobb túrós recept A 100 legjobb túrós recept
Szerző: Lurz Gerda
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2006)

"Jöjjön el Óbudára, egy jó túrós csuszára..." - csalogat a régi dal. Miért ne mennénk? Hiszen a túrós...

A 100 legjobb recept a nagyvilágból A 100 legjobb recept a nagyvilágból
Szerző: Bogos Katalin
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2001)

A hagyományos magyar konyha mellett a korszerű táplálkozásban ma már előnyben részesítjük a zsírszegény...

A 100 legjobb húsos jó falat A 100 legjobb húsos jó falat
Szerző: Bogos Katalin
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

A vegetáriánus és az édesszájú olvasók rossz helyen keresgélnek, ha ebből a kötetből szeretnének ebédnek...

A 100 legjobb német recept A 100 legjobb német recept
Szerző: Korpádi Péter
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2002)

Szóljunk a német konyháról? Furcsát fogok mondani: német konyha, mint olyan, nincs is. De van bajor konyha,...

A 100 legjobb sajtos finomság A 100 legjobb sajtos finomság
Szerzők: Bártfai László, Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

A sajtkészítés tudományát a borkészítéssel és a serfőzéssel lehet csak összehasonlítani. Nem csak...

A 100 legjobb rizses étel A 100 legjobb rizses étel
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2003)

A rizs szó hallatán alighanem a legtöbb embernek a kínaiak jutnak eszébe. Nem véletlenül: a rizst már a...

A 100 legjobb karcsúsító fogás A 100 legjobb karcsúsító fogás
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

Voltak idők, amikor a "jó húsban" levő nők és a nagypocakos férfiak számítottak "ideálnak", mert látszott...

A 100 legjobb skandináv recept A 100 legjobb skandináv recept
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

Az `Északi oroszlán` -- így szokás emlegetni a Skandináv-félszigetet. Valóban, a hatalmas félsziget alakja...

A 100 legjobb gombás étel A 100 legjobb gombás étel
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: STB Könyvek Kiadó (2004)

A gomba szó hallatán alighanem a legtöbb ember valamiféle tönkös-kalapos növényre gondol. Holott valójában...

A 100 legjobb mikrohullámú recept A 100 legjobb mikrohullámú recept
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

A múlt század nyolcvanas éveiben jelentek meg hazánkban az első mikrohullámú konyhai sütők. Kereskedelmi...

A 100 legjobb vadétel A 100 legjobb vadétel
Szerző: Bodó Alpár
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

Ősszel megkezdődik a vadászati idény, s ma már nem számít kiváltságnak, ha az ünnepi asztalra vadakból...

A 100 legjobb jéghideg nyalánkság A 100 legjobb jéghideg nyalánkság
Szerző: Lurz Gerda
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2001)

Amikor kedvenc kiadóm megbízott ennek a könyvnek a megírásával, máris rózsaszínben láttam a világot. S...

A 100 legjobb almás finomság A 100 legjobb almás finomság
Szerző: Lurz Gerda
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2004)

Mosolygós, piros, kerek, édes -- alighanem legtöbbünknek ez az asszociáció `ugrik be`az almáról. Pedig hát...

A 100 legjobb káposztás finomság A 100 legjobb káposztás finomság
Szerző: Mózes István Miklós
Kiadó: Sajgó és Társa Kiadó (2001)

Kevés olyan zöldségfajta van, amely akkora népszerűségnek örvend, mint a káposzta, talán csak a burgonya...