Legnépszerűbb kiadványok

Szerző: Gregory-Smith, John
Kiadó: Tericum Kiadó (2012)
Ez a szakácskönyv több mint 100 ínycsiklandó receptet gyűjt egybe a világ különböző szegletéből, és...

Szerző: Bourdain, Anthony
Kiadó: Tericum Kiadó (2014)
Miért ne együnk halat hétfőn? Mi a baj a hollandi mártással? Mitől mennek tönkre a műkedvelő tulajok?...

Szerző: Black, William
Kiadó: Tericum Kiadó (2009)
A kötet anekdoták, történelem és ételek pikáns keveréke. Remek olvasmány bárkinek, aki szereti...

Szerző: Banerji, Chitrita
Kiadó: Tericum Kiadó (2009)
India kulturális, történelmi és művészeti kincsek tárháza, minden utazót elbűvöl. De ismerjük-e ennek az...

Szerzők: Mayes, Frances, Mayes, Ed
Kiadó: Tericum Kiadó (2012)
Frances Mayes férjével, Eddel ebben a könyvben több mint 150 receptet osztanak meg az olvasóval, mindazokat,...

Szerző: Bourdain, Anthony
Kiadó: Tericum Kiadó (2009)
„Ez nem szakácskönyv. Nem igazán. Nem fog megtanítani arra, hogyan kell főzni.” Ezzel indít Anthony...