Gabo Kiadó

Gabo Kiadó Cím: 1054 Bp. Vadász u. 29.
Telefon: 061-354-1365
Weboldal:
E-mail: info@gabo.hu

Legnépszerűbb kiadványok

A tökéletes steak A tökéletes steak
Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

Konyhai késtechnikák Konyhai késtechnikák
Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

80 kérdés a borról 80 kérdés a borról
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

A nagy borválasztó A nagy borválasztó
Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

A tálalás titkai A tálalás titkai
Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

500 saláta 500 saláta
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

Kenyérsütés Kenyérsütés
Szerző: Lambert, Marjie
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Semmi sem fogható a frissen sült kenyér átható illatához és ízéhez.Ha még mindig abban a hitben élünk,...

500 finom falat 500 finom falat
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Az 500 finom falat világos, könnyen érthető követhető, ínycsiklandó receptek gyűjteménye, mely praktikus...

A borkóstolás A borkóstolás
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2004)

Tanuljunk meg kóstolni... Ismerkedjünk meg a borokkal: a száraz és az édes fehérrel, a fiatal és a tisztes...

Koktélkönyv Koktélkönyv
Szerzők: O'Grady, Karen, Frost, Kara
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)

A Koktélkönyv amellett, hogy nélkülözhetetlen receptgyűjtemény, a koktélfogyasztás és -készítés...

Szakácskönyvtár Szakácskönyvtár
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Gabo Kiadó (1992)
Mexikói konyha Mexikói konyha
Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Kukorica, bab, erőspaprika minden mennyiségben, tortilla és chilli con carne - legtöbbünknek hirtelen csak ennyi...

Varázslatos ételek gyerekeknek Varázslatos ételek gyerekeknek
Szerzők: Kellow, Juliette, Vijayakar, Sunil
Kiadó: Gabo Kiadó (2007)

Minden szülő számára kiemelkedően fontos, hogy csemetéje jól étkezzen. Ez azonban nem azt jelenti, hogy zöld...

Leonardo lakomái Leonardo lakomái
Szerző: Devitt, Dave
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

A könyv a reneszánsztól napjainkig végigköveti az olasz konyha történetét, és megismerhetjük Leonardo...

A legfinomabb ételek A legfinomabb ételek
Szerző: Durack, Terry
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

A könyvben található több mint 250 recept a legismertebb és legelismertebb szakácsoktól származnak a világ...

Csokoládés csodák Csokoládés csodák
Kiadó: Gabo Kiadó (2006)

Mindenki szereti a csokoládét, mindegy hogy gyerek vagy felnőtt, nő vagy férfi. Változatos, sokféleképp...

1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz 1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz
Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

Kapcsolódó receptek