Gabo Kiadó

Gabo Kiadó Cím: 1054 Bp. Vadász u. 29.
Telefon: 061-354-1365
Weboldal:
E-mail: info@gabo.hu

Legnépszerűbb kiadványok

500 saláta 500 saláta
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

80 kérdés a borról 80 kérdés a borról
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

A nagy borválasztó A nagy borválasztó
Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

A tökéletes steak A tökéletes steak
Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

A tálalás titkai A tálalás titkai
Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

Konyhai késtechnikák Konyhai késtechnikák
Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

Thai konyha Thai konyha
Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. A thai konyha ízeiben a sok száz éves hagyomány a...

Kétszemélyes szakácskönyv Kétszemélyes szakácskönyv
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept Jó ízű ebédek, könnyű munka utáni étkezések,...

Csípős és fűszeres ízek Csípős és fűszeres ízek
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Pikáns levesek, aromás curryk, ínycsiklandó...

Szakácskönyvtár Szakácskönyvtár
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Gabo Kiadó (1992)
A borokról A borokról
Szerző: Simon, Joanna
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

Joanna Simon, a többszörösen kitüntetett borszakíró biztos kézzel kalauzolja az olvasót a bortípusok,...

Kenyérsütés Kenyérsütés
Szerző: Lambert, Marjie
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Semmi sem fogható a frissen sült kenyér átható illatához és ízéhez.Ha még mindig abban a hitben élünk,...

Barbecue Barbecue
Szerző: Treuille, Eric
Kiadó: Gabo Kiadó (2003)

A BARBECUE nagyszerű móka, hiszen a tűzzel játszunk. Ízletes, fűszeres, füstös, sistereg. Kell ennél több?...

Tea Tea
Tea Tea
Szerző: Pettigrew, Jane
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

A könyv értékes útmutatót ad a különböző teák vásárlásához és tárolásához, miközben tanáccsal...

Szakácskönyvtár Szakácskönyvtár
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Gabo Kiadó (1992)
Szószok ínyenceknek Szószok ínyenceknek
Szerző: Joachim, David
Kiadó: Gabo Kiadó (2007)

A mű a jelenlegi szakácskönyv-dömpingben is feltűnő, nem csak azért, mert borítója egyedi (kézzel fogható,...

Leonardo lakomái Leonardo lakomái
Szerző: Devitt, Dave
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

A könyv a reneszánsztól napjainkig végigköveti az olasz konyha történetét, és megismerhetjük Leonardo...

Ideális testsúly egy életen át Ideális testsúly egy életen át
Szerző: Dr. McGraw, Phil
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

Valószínűleg tettél már az alábbiakhoz hasonló kijelentést: Ki nem állhatom az alakomat! Bárcsak tudnám,...

Feszes combok Feszes combok
Szerző: Burke, Karen
Kiadó: Gabo Kiadó (2007)

Gyakorlatok és receptek a feszes izomzatú, szép combokért. Hatékony, lépésről lépésre végezhető...

Kapcsolódó receptek