Gabo Kiadó

Gabo Kiadó Cím: 1054 Bp. Vadász u. 29.
Telefon: 061-354-1365
Weboldal:
E-mail: info@gabo.hu

Legnépszerűbb kiadványok

A nagy borválasztó A nagy borválasztó
Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

80 kérdés a borról 80 kérdés a borról
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

500 saláta 500 saláta
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

A tökéletes steak A tökéletes steak
Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

A tálalás titkai A tálalás titkai
Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

Konyhai késtechnikák Konyhai késtechnikák
Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

Barbecue Barbecue
Szerző: Treuille, Eric
Kiadó: Gabo Kiadó (2003)

A BARBECUE nagyszerű móka, hiszen a tűzzel játszunk. Ízletes, fűszeres, füstös, sistereg. Kell ennél több?...

500 csokoládés finomság 500 csokoládés finomság
Szerző: Floodgate, Lauren
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

A csokoládés finomságok gyűjteménye 500 ínycsiklandó, egyszerű és könnyen követhető csokoládés receptet...

500 finom falat 500 finom falat
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Az 500 finom falat világos, könnyen érthető követhető, ínycsiklandó receptek gyűjteménye, mely praktikus...

Whisky Whisky
Szerző: Arthur, Helen
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Több mint 100-féle whisky minden részletre kitérő leírása. Beleértve a skót single italokat és kevert...

1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz 1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz
Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

Mit egyen a baba? Mit egyen a baba?
Szerző: Stanway, Penny
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

Kisbabánk egészséges táplálása az első három évben. Ez a könyv tanácsokat ad gyermekeink táplálásához,...

A borkóstolás A borkóstolás
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2004)

Tanuljunk meg kóstolni... Ismerkedjünk meg a borokkal: a száraz és az édes fehérrel, a fiatal és a tisztes...

Mexikói konyha Mexikói konyha
Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Kukorica, bab, erőspaprika minden mennyiségben, tortilla és chilli con carne - legtöbbünknek hirtelen csak ennyi...

Csípős és fűszeres ízek Csípős és fűszeres ízek
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Pikáns levesek, aromás curryk, ínycsiklandó...

Gyors, biztos GI diéta Gyors, biztos GI diéta
Szerző: Foster, Helen
Kiadó: Gabo Kiadó (2006)

Közeleg nyári szabadság? Nem jön ránk a kedvenc alkalmi ruhánk? Fogyjunk könnyedén, gyorsan és...

Csokoládé Csokoládé
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Ebből a csokoládékönyvből mindent megtudunk a világ legjobb csokoládéiról a kakaóültetvényektől kezdve a...

A borokról A borokról
Szerző: Simon, Joanna
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

Joanna Simon, a többszörösen kitüntetett borszakíró biztos kézzel kalauzolja az olvasót a bortípusok,...

Kenyérsütés Kenyérsütés
Szerző: Lambert, Marjie
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Semmi sem fogható a frissen sült kenyér átható illatához és ízéhez.Ha még mindig abban a hitben élünk,...

Kapcsolódó receptek