Gabo Kiadó

Telefon: 061-354-1365
Weboldal: http://www.gabo.hu/
E-mail: info@gabo.hu
Legnépszerűbb kiadványok

Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)
A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)
Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

Szerző: Treuille, Eric
Kiadó: Gabo Kiadó (2003)
A BARBECUE nagyszerű móka, hiszen a tűzzel játszunk. Ízletes, fűszeres, füstös, sistereg. Kell ennél több?...

Szerző: Floodgate, Lauren
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)
A csokoládés finomságok gyűjteménye 500 ínycsiklandó, egyszerű és könnyen követhető csokoládés receptet...

Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)
Az 500 finom falat világos, könnyen érthető követhető, ínycsiklandó receptek gyűjteménye, mely praktikus...

Szerző: Arthur, Helen
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)
Több mint 100-féle whisky minden részletre kitérő leírása. Beleértve a skót single italokat és kevert...

Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)
Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

Szerző: Stanway, Penny
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)
Kisbabánk egészséges táplálása az első három évben. Ez a könyv tanácsokat ad gyermekeink táplálásához,...

Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2004)
Tanuljunk meg kóstolni... Ismerkedjünk meg a borokkal: a száraz és az édes fehérrel, a fiatal és a tisztes...

Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)
Kukorica, bab, erőspaprika minden mennyiségben, tortilla és chilli con carne - legtöbbünknek hirtelen csak ennyi...

Kiadó: Gabo Kiadó (2002)
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Pikáns levesek, aromás curryk, ínycsiklandó...

Szerző: Foster, Helen
Kiadó: Gabo Kiadó (2006)
Közeleg nyári szabadság? Nem jön ránk a kedvenc alkalmi ruhánk? Fogyjunk könnyedén, gyorsan és...

Kiadó: Gabo Kiadó (2008)
Ebből a csokoládékönyvből mindent megtudunk a világ legjobb csokoládéiról a kakaóültetvényektől kezdve a...

Szerző: Simon, Joanna
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)
Joanna Simon, a többszörösen kitüntetett borszakíró biztos kézzel kalauzolja az olvasót a bortípusok,...

Szerző: Lambert, Marjie
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)
Semmi sem fogható a frissen sült kenyér átható illatához és ízéhez.Ha még mindig abban a hitben élünk,...