Gabo Kiadó

Gabo Kiadó Cím: 1054 Bp. Vadász u. 29.
Telefon: 061-354-1365
Weboldal:
E-mail: info@gabo.hu

Legnépszerűbb kiadványok

500 saláta 500 saláta
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

A nagy borválasztó A nagy borválasztó
Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

Konyhai késtechnikák Konyhai késtechnikák
Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

80 kérdés a borról 80 kérdés a borról
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

A tálalás titkai A tálalás titkai
Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

A tökéletes steak A tökéletes steak
Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

Ideális testsúly egy életen át Ideális testsúly egy életen át
Szerző: Dr. McGraw, Phil
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

Valószínűleg tettél már az alábbiakhoz hasonló kijelentést: Ki nem állhatom az alakomat! Bárcsak tudnám,...

Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Klasszikus vegetáriánus ételleírások a világ...

WOK WOK
WOK WOK
Szerkesztő: Várlaki Tibor
Kiadó: Gabo Kiadó (2000)

A wok forradalmasította a főzést, és egyúttal megváltoztatta a vásárlási szokásokat. Ez az egyszerű és...

500 halétel 500 halétel
Szerző: Fertig, Judith. M
Kiadó: Gabo Kiadó (2011)

A legjobb ételek halakból és a tenger gyümölcseiből Az 500 halétel mindenféle halból és tenger...

A legfinomabb ételek A legfinomabb ételek
Szerző: Durack, Terry
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

A könyvben található több mint 250 recept a legismertebb és legelismertebb szakácsoktól származnak a világ...

Borenciklopédia Borenciklopédia
Szerző: Callec, Christian
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Enciklopédiánkban kalanod felfedezőútra invitáljuk az olvasót több, mint ezer bor birodalmában, amelynek...

Barbecue Barbecue
Szerző: Treuille, Eric
Kiadó: Gabo Kiadó (2003)

A BARBECUE nagyszerű móka, hiszen a tűzzel játszunk. Ízletes, fűszeres, füstös, sistereg. Kell ennél több?...

Szakácskönyvtár Szakácskönyvtár
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Gabo Kiadó (1992)
1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz 1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz
Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

A borkóstolás A borkóstolás
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2004)

Tanuljunk meg kóstolni... Ismerkedjünk meg a borokkal: a száraz és az édes fehérrel, a fiatal és a tisztes...

Halak és a tenger gyümölcsei Halak és a tenger gyümölcsei
Kiadó: Gabo Kiadó (2000)

A könyv több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált, híres és kedvelt fogás receptjét tartalmazza a...

Kapcsolódó receptek