Gabo Kiadó

Gabo Kiadó Cím: 1054 Bp. Vadász u. 29.
Telefon: 061-354-1365
Weboldal:
E-mail: info@gabo.hu

Legnépszerűbb kiadványok

A nagy borválasztó A nagy borválasztó
Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

500 saláta 500 saláta
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

Konyhai késtechnikák Konyhai késtechnikák
Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

A tökéletes steak A tökéletes steak
Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

A tálalás titkai A tálalás titkai
Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

80 kérdés a borról 80 kérdés a borról
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

Barbecue Barbecue
Szerző: Treuille, Eric
Kiadó: Gabo Kiadó (2003)

A BARBECUE nagyszerű móka, hiszen a tűzzel játszunk. Ízletes, fűszeres, füstös, sistereg. Kell ennél több?...

Szakácskönyvtár Szakácskönyvtár
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Gabo Kiadó (1992)
Szószok ínyenceknek Szószok ínyenceknek
Szerző: Joachim, David
Kiadó: Gabo Kiadó (2007)

A mű a jelenlegi szakácskönyv-dömpingben is feltűnő, nem csak azért, mert borítója egyedi (kézzel fogható,...

A sikeres fogyókúra titka A sikeres fogyókúra titka
Szerkesztő: Solymosi Éva
Kiadó: Gabo Kiadó (2006)

Egy könyv a fogyókúráról, mely tulajdonképp nem is a fogyókúráról szól. Greive könyve mókás...

Csokoládé Csokoládé
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Ebből a csokoládékönyvből mindent megtudunk a világ legjobb csokoládéiról a kakaóültetvényektől kezdve a...

Koktélkönyv Koktélkönyv
Szerzők: O'Grady, Karen, Frost, Kara
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)

A Koktélkönyv amellett, hogy nélkülözhetetlen receptgyűjtemény, a koktélfogyasztás és -készítés...

Indiai konyha Indiai konyha
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

E kötet több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recepteket tartalmaz. Az indiai konyha gazdag és...

Kenyérsütés Kenyérsütés
Szerző: Lambert, Marjie
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Semmi sem fogható a frissen sült kenyér átható illatához és ízéhez.Ha még mindig abban a hitben élünk,...

500 mediterrán étel 500 mediterrán étel
Szerző: Sforza, Valentina
Kiadó: Gabo Kiadó (2011)

A Földközi-tengert övező országok -Olaszország, Spanyolország, Görögország, Libanon és Portugália-...

Halak és a tenger gyümölcsei Halak és a tenger gyümölcsei
Kiadó: Gabo Kiadó (2000)

A könyv több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált, híres és kedvelt fogás receptjét tartalmazza a...

Ideális testsúly egy életen át Ideális testsúly egy életen át
Szerző: Dr. McGraw, Phil
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

Valószínűleg tettél már az alábbiakhoz hasonló kijelentést: Ki nem állhatom az alakomat! Bárcsak tudnám,...

Gyors, biztos GI diéta Gyors, biztos GI diéta
Szerző: Foster, Helen
Kiadó: Gabo Kiadó (2006)

Közeleg nyári szabadság? Nem jön ránk a kedvenc alkalmi ruhánk? Fogyjunk könnyedén, gyorsan és...

1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz 1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz
Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

A legfinomabb ételek A legfinomabb ételek
Szerző: Durack, Terry
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

A könyvben található több mint 250 recept a legismertebb és legelismertebb szakácsoktól származnak a világ...

Kapcsolódó receptek