Gabo Kiadó

Gabo Kiadó Cím: 1054 Bp. Vadász u. 29.
Telefon: 061-354-1365
Weboldal:
E-mail: info@gabo.hu

Legnépszerűbb kiadványok

80 kérdés a borról 80 kérdés a borról
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

A nagy borválasztó A nagy borválasztó
Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

500 saláta 500 saláta
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

A tökéletes steak A tökéletes steak
Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

Konyhai késtechnikák Konyhai késtechnikák
Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

A tálalás titkai A tálalás titkai
Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

Szakácskönyvtár Szakácskönyvtár
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Gabo Kiadó (1992)
Mexikói konyha Mexikói konyha
Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Kukorica, bab, erőspaprika minden mennyiségben, tortilla és chilli con carne - legtöbbünknek hirtelen csak ennyi...

Borenciklopédia Borenciklopédia
Szerző: Callec, Christian
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Enciklopédiánkban kalanod felfedezőútra invitáljuk az olvasót több, mint ezer bor birodalmában, amelynek...

A legfinomabb ételek A legfinomabb ételek
Szerző: Durack, Terry
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

A könyvben található több mint 250 recept a legismertebb és legelismertebb szakácsoktól származnak a világ...

Leonardo lakomái Leonardo lakomái
Szerző: Devitt, Dave
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

A könyv a reneszánsztól napjainkig végigköveti az olasz konyha történetét, és megismerhetjük Leonardo...

Varázslatos ételek gyerekeknek Varázslatos ételek gyerekeknek
Szerzők: Kellow, Juliette, Vijayakar, Sunil
Kiadó: Gabo Kiadó (2007)

Minden szülő számára kiemelkedően fontos, hogy csemetéje jól étkezzen. Ez azonban nem azt jelenti, hogy zöld...

Indiai konyha Indiai konyha
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

E kötet több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recepteket tartalmaz. Az indiai konyha gazdag és...

Aki végigette a világot Aki végigette a világot
Szerző: Rayner, Jay
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

Tényleg, mennyibe? A díjnyertes gasztroújságíró, Jay Rayner halált megvető bátorsággal, sziporkázó...

500 halétel 500 halétel
Szerző: Fertig, Judith. M
Kiadó: Gabo Kiadó (2011)

A legjobb ételek halakból és a tenger gyümölcseiből Az 500 halétel mindenféle halból és tenger...

500 mediterrán étel 500 mediterrán étel
Szerző: Sforza, Valentina
Kiadó: Gabo Kiadó (2011)

A Földközi-tengert övező országok -Olaszország, Spanyolország, Görögország, Libanon és Portugália-...

Szakácskönyvtár Szakácskönyvtár
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Gabo Kiadó (1992)
Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Klasszikus vegetáriánus ételleírások a világ...

Kapcsolódó receptek