Gabo Kiadó

Gabo Kiadó Cím: 1054 Bp. Vadász u. 29.
Telefon: 061-354-1365
Weboldal:
E-mail: info@gabo.hu

Legnépszerűbb kiadványok

Konyhai késtechnikák Konyhai késtechnikák
Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

A nagy borválasztó A nagy borválasztó
Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

80 kérdés a borról 80 kérdés a borról
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

500 saláta 500 saláta
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

A tökéletes steak A tökéletes steak
Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

A tálalás titkai A tálalás titkai
Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

Mexikói konyha Mexikói konyha
Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Kukorica, bab, erőspaprika minden mennyiségben, tortilla és chilli con carne - legtöbbünknek hirtelen csak ennyi...

Koktélkönyv Koktélkönyv
Szerzők: O'Grady, Karen, Frost, Kara
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)

A Koktélkönyv amellett, hogy nélkülözhetetlen receptgyűjtemény, a koktélfogyasztás és -készítés...

Borenciklopédia Borenciklopédia
Szerző: Callec, Christian
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Enciklopédiánkban kalanod felfedezőútra invitáljuk az olvasót több, mint ezer bor birodalmában, amelynek...

Csokoládé Csokoládé
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Ebből a csokoládékönyvből mindent megtudunk a világ legjobb csokoládéiról a kakaóültetvényektől kezdve a...

Halak és a tenger gyümölcsei Halak és a tenger gyümölcsei
Kiadó: Gabo Kiadó (2000)

A könyv több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált, híres és kedvelt fogás receptjét tartalmazza a...

A borkóstolás A borkóstolás
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2004)

Tanuljunk meg kóstolni... Ismerkedjünk meg a borokkal: a száraz és az édes fehérrel, a fiatal és a tisztes...

Csípős és fűszeres ízek Csípős és fűszeres ízek
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Pikáns levesek, aromás curryk, ínycsiklandó...

Thai konyha Thai konyha
Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. A thai konyha ízeiben a sok száz éves hagyomány a...

A sikeres fogyókúra titka A sikeres fogyókúra titka
Szerkesztő: Solymosi Éva
Kiadó: Gabo Kiadó (2006)

Egy könyv a fogyókúráról, mely tulajdonképp nem is a fogyókúráról szól. Greive könyve mókás...

Indiai konyha Indiai konyha
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

E kötet több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recepteket tartalmaz. Az indiai konyha gazdag és...

A borokról A borokról
Szerző: Simon, Joanna
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

Joanna Simon, a többszörösen kitüntetett borszakíró biztos kézzel kalauzolja az olvasót a bortípusok,...

Szószok ínyenceknek Szószok ínyenceknek
Szerző: Joachim, David
Kiadó: Gabo Kiadó (2007)

A mű a jelenlegi szakácskönyv-dömpingben is feltűnő, nem csak azért, mert borítója egyedi (kézzel fogható,...

Csokoládés csodák Csokoládés csodák
Kiadó: Gabo Kiadó (2006)

Mindenki szereti a csokoládét, mindegy hogy gyerek vagy felnőtt, nő vagy férfi. Változatos, sokféleképp...

Kapcsolódó receptek