Gabo Kiadó

Telefon: 061-354-1365
Weboldal: http://www.gabo.hu/
E-mail: info@gabo.hu
Legnépszerűbb kiadványok

Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)
Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)
A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

Kiadó: Gabo Kiadó (2000)
A könyv több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált, híres és kedvelt fogás receptjét tartalmazza a...

Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)
Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

Szerző: Simon, Joanna
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)
Joanna Simon, a többszörösen kitüntetett borszakíró biztos kézzel kalauzolja az olvasót a bortípusok,...

Szerző: Burke, Karen
Kiadó: Gabo Kiadó (2007)
Gyakorlatok és receptek a feszes izomzatú, szép combokért. Hatékony, lépésről lépésre végezhető...

Szerző: Treuille, Eric
Kiadó: Gabo Kiadó (2003)
A BARBECUE nagyszerű móka, hiszen a tűzzel játszunk. Ízletes, fűszeres, füstös, sistereg. Kell ennél több?...

Szerző: Rodriguez, Judith C.
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)
Többször kezdett már diétába? Súlyfelesleggel küzd, és nehéz eldöntenie, hogyan birkózzon meg a...

Szerző: Sforza, Valentina
Kiadó: Gabo Kiadó (2011)
A Földközi-tengert övező országok -Olaszország, Spanyolország, Görögország, Libanon és Portugália-...

Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2004)
Tanuljunk meg kóstolni... Ismerkedjünk meg a borokkal: a száraz és az édes fehérrel, a fiatal és a tisztes...

Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. A thai konyha ízeiben a sok száz éves hagyomány a...

Kiadó: Gabo Kiadó (2006)
Mindenki szereti a csokoládét, mindegy hogy gyerek vagy felnőtt, nő vagy férfi. Változatos, sokféleképp...

Szerző: Callec, Christian
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)
Enciklopédiánkban kalanod felfedezőútra invitáljuk az olvasót több, mint ezer bor birodalmában, amelynek...

Szerkesztő: Várlaki Tibor
Kiadó: Gabo Kiadó (2000)
A wok forradalmasította a főzést, és egyúttal megváltoztatta a vásárlási szokásokat. Ez az egyszerű és...