Gabo Kiadó

Gabo Kiadó Cím: 1054 Bp. Vadász u. 29.
Telefon: 061-354-1365
Weboldal:
E-mail: info@gabo.hu

Legnépszerűbb kiadványok

A tálalás titkai A tálalás titkai
Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

A tökéletes steak A tökéletes steak
Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

A nagy borválasztó A nagy borválasztó
Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

Konyhai késtechnikák Konyhai késtechnikák
Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

500 saláta 500 saláta
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

80 kérdés a borról 80 kérdés a borról
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

Halak és a tenger gyümölcsei Halak és a tenger gyümölcsei
Kiadó: Gabo Kiadó (2000)

A könyv több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált, híres és kedvelt fogás receptjét tartalmazza a...

1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz 1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz
Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

A borokról A borokról
Szerző: Simon, Joanna
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

Joanna Simon, a többszörösen kitüntetett borszakíró biztos kézzel kalauzolja az olvasót a bortípusok,...

Feszes combok Feszes combok
Szerző: Burke, Karen
Kiadó: Gabo Kiadó (2007)

Gyakorlatok és receptek a feszes izomzatú, szép combokért. Hatékony, lépésről lépésre végezhető...

Barbecue Barbecue
Szerző: Treuille, Eric
Kiadó: Gabo Kiadó (2003)

A BARBECUE nagyszerű móka, hiszen a tűzzel játszunk. Ízletes, fűszeres, füstös, sistereg. Kell ennél több?...

A nagy diétaválasztó A nagy diétaválasztó
Szerző: Rodriguez, Judith C.
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Többször kezdett már diétába? Súlyfelesleggel küzd, és nehéz eldöntenie, hogyan birkózzon meg a...

500 mediterrán étel 500 mediterrán étel
Szerző: Sforza, Valentina
Kiadó: Gabo Kiadó (2011)

A Földközi-tengert övező országok -Olaszország, Spanyolország, Görögország, Libanon és Portugália-...

A borkóstolás A borkóstolás
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2004)

Tanuljunk meg kóstolni... Ismerkedjünk meg a borokkal: a száraz és az édes fehérrel, a fiatal és a tisztes...

Thai konyha Thai konyha
Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. A thai konyha ízeiben a sok száz éves hagyomány a...

Csokoládés csodák Csokoládés csodák
Kiadó: Gabo Kiadó (2006)

Mindenki szereti a csokoládét, mindegy hogy gyerek vagy felnőtt, nő vagy férfi. Változatos, sokféleképp...

Borenciklopédia Borenciklopédia
Szerző: Callec, Christian
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Enciklopédiánkban kalanod felfedezőútra invitáljuk az olvasót több, mint ezer bor birodalmában, amelynek...

WOK WOK
WOK WOK
Szerkesztő: Várlaki Tibor
Kiadó: Gabo Kiadó (2000)

A wok forradalmasította a főzést, és egyúttal megváltoztatta a vásárlási szokásokat. Ez az egyszerű és...

Kapcsolódó receptek