Gabo Kiadó

Telefon: 061-354-1365
Weboldal: http://www.gabo.hu/
E-mail: info@gabo.hu
Legnépszerűbb kiadványok

Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)
Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)
A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)
Az 500 finom falat világos, könnyen érthető követhető, ínycsiklandó receptek gyűjteménye, mely praktikus...

Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)
A levesek e tárháza 500 ínycsiklandozó, egyszerű és könnyen elkészíthető receptet rejt. Oldalait forgatva...

Kiadó: Gabo Kiadó (2001)
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Klasszikus vegetáriánus ételleírások a világ...

Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)
Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. A thai konyha ízeiben a sok száz éves hagyomány a...

Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)
Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

Szerző: Callec, Christian
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)
Enciklopédiánkban kalanod felfedezőútra invitáljuk az olvasót több, mint ezer bor birodalmában, amelynek...

Szerző: Stanway, Penny
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)
Kisbabánk egészséges táplálása az első három évben. Ez a könyv tanácsokat ad gyermekeink táplálásához,...

Szerző: Farrow, Joanna
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)
Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most...

Szerző: Burke, Karen
Kiadó: Gabo Kiadó (2007)
Gyakorlatok és receptek a feszes izomzatú, szép combokért. Hatékony, lépésről lépésre végezhető...

Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)
Kukorica, bab, erőspaprika minden mennyiségben, tortilla és chilli con carne - legtöbbünknek hirtelen csak ennyi...

Szerző: Pettigrew, Jane
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)
A könyv értékes útmutatót ad a különböző teák vásárlásához és tárolásához, miközben tanáccsal...

Szerző: Durack, Terry
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)
A könyvben található több mint 250 recept a legismertebb és legelismertebb szakácsoktól származnak a világ...