Gabo Kiadó

Gabo Kiadó Cím: 1054 Bp. Vadász u. 29.
Telefon: 061-354-1365
Weboldal:
E-mail: info@gabo.hu

Legnépszerűbb kiadványok

A tálalás titkai A tálalás titkai
Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

80 kérdés a borról 80 kérdés a borról
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

A tökéletes steak A tökéletes steak
Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

500 saláta 500 saláta
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

A nagy borválasztó A nagy borválasztó
Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

Konyhai késtechnikák Konyhai késtechnikák
Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

500 finom falat 500 finom falat
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Az 500 finom falat világos, könnyen érthető követhető, ínycsiklandó receptek gyűjteménye, mely praktikus...

500 leves 500 leves
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

A levesek e tárháza 500 ínycsiklandozó, egyszerű és könnyen elkészíthető receptet rejt. Oldalait forgatva...

Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Klasszikus vegetáriánus ételleírások a világ...

Thai konyha Thai konyha
Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. A thai konyha ízeiben a sok száz éves hagyomány a...

1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz 1001 étel, amit meg kell kóstolnod, mielőtt meghalsz
Szerkesztő: Case, Frances
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

Miért olyan drága a szarvasgomba? Milyen is az eredeti dijoni mustár? Mi is az a sokat emlegetett créme fraiche?...

Borenciklopédia Borenciklopédia
Szerző: Callec, Christian
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Enciklopédiánkban kalanod felfedezőútra invitáljuk az olvasót több, mint ezer bor birodalmában, amelynek...

Mit egyen a baba? Mit egyen a baba?
Szerző: Stanway, Penny
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

Kisbabánk egészséges táplálása az első három évben. Ez a könyv tanácsokat ad gyermekeink táplálásához,...

Főzőiskola Főzőiskola
Szerző: Farrow, Joanna
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most...

Feszes combok Feszes combok
Szerző: Burke, Karen
Kiadó: Gabo Kiadó (2007)

Gyakorlatok és receptek a feszes izomzatú, szép combokért. Hatékony, lépésről lépésre végezhető...

Mexikói konyha Mexikói konyha
Szerkesztő: Kovács Mária
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Kukorica, bab, erőspaprika minden mennyiségben, tortilla és chilli con carne - legtöbbünknek hirtelen csak ennyi...

Tea Tea
Tea Tea
Szerző: Pettigrew, Jane
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

A könyv értékes útmutatót ad a különböző teák vásárlásához és tárolásához, miközben tanáccsal...

Szakácskönyvtár Szakácskönyvtár
Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Gabo Kiadó (1992)
A legfinomabb ételek A legfinomabb ételek
Szerző: Durack, Terry
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

A könyvben található több mint 250 recept a legismertebb és legelismertebb szakácsoktól származnak a világ...

Kapcsolódó receptek