Gabo Kiadó

Gabo Kiadó Cím: 1054 Bp. Vadász u. 29.
Telefon: 061-354-1365
Weboldal:
E-mail: info@gabo.hu

Legnépszerűbb kiadványok

A tálalás titkai A tálalás titkai
Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

A nagy borválasztó A nagy borválasztó
Szerző: Cole, Katherine
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

A nagy borválasztó megmutatja, hogy mennyire egyszerű könnyedén és magabiztosan bort választani bármilyen...

80 kérdés a borról 80 kérdés a borról
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Amatőr s képzettebb borbarátok 80 kérdésére adott válaszaival Pierre Casmayor átfogó betekintést nyújt a...

Konyhai késtechnikák Konyhai késtechnikák
Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

A tökéletes steak A tökéletes steak
Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

500 saláta 500 saláta
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)

Az 500 saláta azoknak szól, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, egészséges és friss ételeket. Azoknak,...

Csípős és fűszeres ízek Csípős és fűszeres ízek
Kiadó: Gabo Kiadó (2002)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Pikáns levesek, aromás curryk, ínycsiklandó...

Gyors, biztos GI diéta Gyors, biztos GI diéta
Szerző: Foster, Helen
Kiadó: Gabo Kiadó (2006)

Közeleg nyári szabadság? Nem jön ránk a kedvenc alkalmi ruhánk? Fogyjunk könnyedén, gyorsan és...

500 csokoládés finomság 500 csokoládés finomság
Szerző: Floodgate, Lauren
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

A csokoládés finomságok gyűjteménye 500 ínycsiklandó, egyszerű és könnyen követhető csokoládés receptet...

Vegetáriánus ételek Vegetáriánus ételek
Kiadó: Gabo Kiadó (2001)

Több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált recept. Klasszikus vegetáriánus ételleírások a világ...

500 leves 500 leves
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

A levesek e tárháza 500 ínycsiklandozó, egyszerű és könnyen elkészíthető receptet rejt. Oldalait forgatva...

A borokról A borokról
Szerző: Simon, Joanna
Kiadó: Gabo Kiadó (2005)

Joanna Simon, a többszörösen kitüntetett borszakíró biztos kézzel kalauzolja az olvasót a bortípusok,...

A borkóstolás A borkóstolás
Szerző: Casamayor, Pierre
Kiadó: Gabo Kiadó (2004)

Tanuljunk meg kóstolni... Ismerkedjünk meg a borokkal: a száraz és az édes fehérrel, a fiatal és a tisztes...

Leonardo lakomái Leonardo lakomái
Szerző: Devitt, Dave
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

A könyv a reneszánsztól napjainkig végigköveti az olasz konyha történetét, és megismerhetjük Leonardo...

A nagy diétaválasztó A nagy diétaválasztó
Szerző: Rodriguez, Judith C.
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Többször kezdett már diétába? Súlyfelesleggel küzd, és nehéz eldöntenie, hogyan birkózzon meg a...

500 finom falat 500 finom falat
Szerző: Blake, Susannah
Kiadó: Gabo Kiadó (2008)

Az 500 finom falat világos, könnyen érthető követhető, ínycsiklandó receptek gyűjteménye, mely praktikus...

Halak és a tenger gyümölcsei Halak és a tenger gyümölcsei
Kiadó: Gabo Kiadó (2000)

A könyv több mint 40 könnyen elkészíthető és kipróbált, híres és kedvelt fogás receptjét tartalmazza a...

Aki végigette a világot Aki végigette a világot
Szerző: Rayner, Jay
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

Tényleg, mennyibe? A díjnyertes gasztroújságíró, Jay Rayner halált megvető bátorsággal, sziporkázó...

A legfinomabb ételek A legfinomabb ételek
Szerző: Durack, Terry
Kiadó: Gabo Kiadó (2009)

A könyvben található több mint 250 recept a legismertebb és legelismertebb szakácsoktól származnak a világ...

Kapcsolódó receptek