Hús is legyen a tésztán


Szűrők megjelenítése ▾

21 találat

Nápolyi húsmártás
Nápolyi húsmártás
Nápolyi mártás | több mint 2 óra | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A zsírt és olajat lábosba tesszük, összemelegítjük, beletesszük a húst.
2. Körös-körül megpirítjuk.
3. Hozzáadjuk a megtisztított, apróra vágott sárgarépát, a zellergumót és a hagymát.
4. Üve...
Ürühúsos mártás
Ürühúsos mártás
Húsos mártás | 100 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. A hagymát megtisztítjuk, rozmaringgal, a szalonnával és a hússal együtt apróra vágjuk. Mélyebb serpenyőben együtt megsütjük. Amikor a hús színt vált, felöntjük a borral, sózzuk, borsozzuk. Közepes ...
Nápolyi húsmártás
Nápolyi húsmártás
Nápolyi mártás | több mint 2 óra | átlagos ár | könnyen elkészíthető
A marhahúst az olajjal és a szalonnával együtt tegyük wokhoz hasonló vaslábosba.
Adjuk hozzá a hagymát, a sárgarépát és a zellert, és közepes tűzön pároljuk, míg a zöldség üveges nem lesz.
Öntsük ...
Húsmártás bolognai módra
Húsmártás bolognai módra
Húsos mártás | 90 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A hagymát, a sárgarépát és a zellert megtisztítjuk, felaprítjuk. A szalonnát kis kockákra vágjuk.
2. Az olajat mélyebb serpenyőben felforrósítjuk, a zöldségeket, a szalonnát és a darált húst lass...
Bolognai mártás
Bolognai mártás
Bolognai mártás | 105 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Nagy teflonedényben a hagymát a répával és a zelerivel az olajon közepes lángon, kevergetve, 5 perc alatt puhára pároljuk. A fokhagymát hozzáadva még 1 percig a tűzön hagyjuk.
2. A húst beleforgat...
Húsos szósz tésztákhoz
Húsos szósz tésztákhoz
Húsos mártás | 110 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
1. Forrósítsuk fel a vajat egy serpenyőben közepes tűz fölött. Süssük benne a zellert, a sárgarépát és a hagymát 5 perc alatt puhára.
2. Adjuk hozzá a sertés- és marhahúst, és süssük 5-7 perc alatt m...
Fűszeres pirított sertésvagdalt
Fűszeres pirított sertésvagdalt
Húsos mártás | 25 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Az olajat felforrósítjuk egy nagy serpenyőben vagy előmelegített wokban. Hozzáadjuk a fokhagymát, a mogyoróhagymát meg a gyömbért, és 2 percig keverve pirítjuk. Beletesszük a húst is, és keverve sü...
Olasz csirkeragu
Olasz csirkeragu
Húsos mártás | 20 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Az olajat megforrósítjuk, és a fokhagymát meg a fűszereket fél percig sütjük benne.
2. A paradicsomot az edénybe tesszük, kissé megsózzuk, és a borral leöntjük. Időnként megkeverve fedő nélkül ad...
Bolognai húsmártás
Bolognai húsmártás
Bolognai mártás | több mint 2 óra | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A megtisztított zöldségeket felaprítjuk.
2. A kockára vágott szalonnát nagy serpenyőben megpirítjuk.
3. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát és üvegesre pároljuk. Felöntjük az olajjal, beletesszü...
Bolognai húsmártás
Bolognai húsmártás
Bolognai mártás | több mint 2 óra | átlagos ár | könnyen elkészíthető
A szalonnát, a hagymát, a zellert és a sárgarépát tegyük a vajjal együtt serpenyőbe és közepes hőfokon pirítsuk, míg a hagyma halvány aranyszínű nem lesz.
Tegyük bele a marha- és sertéshúst, a héj n...
Bolognai mártás
Bolognai mártás
Bolognai mártás | 90 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
A vajon vagy az olajon kisütjük a szalonnát. A pörcöket kivesszük a zsírból és félretesszük. A zsírban megpirítjuk a zellert, a sárgarépát, majd utoljára hozzáadva a hagymát pároljuk üvegesre. Ezek ut...
Húsmártás
Húsmártás
Húsos mártás | több mint 2 óra | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A kolbász bőrét lehúzzuk, a húst összemorzsoljuk. Lábosba tesszük, hozzáadunk 3 evőkanál olajat, 3 gerezd zúzott fokhagymát, a zsálya- és rozmaringágat, a kétféle darált húst és 8-10 perc alatt bar...
Paradicsommártás darált hússal
Paradicsommártás darált hússal
Húsos paradicsommártás | 100 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. Az olívaolajat felforrósítjuk, a hagymát, a fokhagymát és a darált húst hozzáadjuk, és megpirítjuk. Közben a darált hús csomóit fakanállal szétnyomkodjuk.
2. A kis kockákra vágott paradicsomot, a...
Milánói szósz
Milánói szósz
Milánói mártás | 90 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A feldarabolt hagymát megdinszteljük. Ha a hagyma üveges, beledobjuk a fokhagymát, majd hozzáadjuk a darált húst, amit fehéredésig pirítunk.
2. Ezután a megtisztított, apróra vágott gombát adjuk h...
Kép nélkül
Paradicsomos húsmártás
Húsos paradicsommártás | több mint 2 óra | átlagos ár | könnyen elkészíthető
Wokhoz hasonló vaslábosban melegítsünk vajat, amíg bugyogni nem kezd. Adjuk hozzá a szalonnát, hagymát, sárgarépát és zellert, és pirítsuk alacsony hőfokon 10 percig. Adjuk hozzá a marha- és sertéshús...
Kép nélkül
Olasz ragureceptek III.
Paradicsommártás szalonnával | 40 perc | olcsó | könnyen elkészíthető
A meghámozott, összevagdalt paradicsomot, az apróra vagdalt szalonnával, az olajjal, 1 kávéskanál sóval és 1-1 késhegynyivel a fűszerekből 20 percig pároljuk. Hozzáadjuk az apróra vágott zöldpetrezsel...
Kép nélkül
Paradicsomos mártás
Paradicsommártás püréből, Húsos paradicsommártás | 50 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
A meleg vajban aranysárgára pároljuk a finomra vágott vöröshagymát. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt gombát és sonkát. Addig pároljuk, amíg el nem fő a leve. Ekkor megszórjuk a lisztel. Kicsit pirítju...
Kép nélkül
Olaszmártás
Olaszmártás | 100 perc | átlagos ár | kis gyakorlattal elkészíthető
A vajat serpenyőben felmelegítjük, az apróra vágott hagymát hirtelen megpirítjuk benne. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát, puhára pároljuk, majd beleöntjük a bort és addig pároljuk, amíg a felére sűrűs...
Kép nélkül
Milánói mártás
Milánói mártás | 40 perc | átlagos ár | könnyen elkészíthető
A gombát a forró olajba dobjuk és megsózzuk. A gomba a só hatására levet ereszt.
A lében pároljuk a gombát, majd zsírjára sütjük.
Ekkor hozzáadjuk az előzőleg megdarált sonkát, a paradicsompürét, ...
Kép nélkül
Húsos paradicsommártás (sugo)
Húsos paradicsommártás | több mint 2 óra | átlagos ár | könnyen elkészíthető
1. A felforrósított olajon, erős tűzön megpirítjuk a megtisztított, apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a megtisztított és lereszelt zöldségeket, és azokkal tovább pirítjuk.
2. Ha már szépen megp...
további találatok...