A báránycombot kétféle módon szeletelhetjük fel. Először a barnára sült részt vágjuk le, és fokozatosan haladjunk a közepesen átsült rész felé. A szeletelés előtt a húskötöző spárgát távolítsuk el.
1. módszer
1. Megfogjuk a combot, lemetsszük a végét, egyenletesen elvágjuk a húst a csont körül egy késsel. A húst vékony szeletekre vágjuk.
2. A többi húst először a bal oldalon, ugyancsak a csont felé haladva vékony szeletekre vágjuk, félrerakjuk. A munkát megkönnyíti, ha a késsel, azt jobb felé fordítva, átlós irányban szeleteljük a húst.
3. amikor az egyik oldalon már az összes húst levágtuk, a combot fordítsuk meg, majd továbbra is átlós irányban szeleteljük fel a húst.
2. módszer
1. A combot a húsos oldalával lefelé "felállítjuk". A csonttal párhuzamosan haladva szeleteljük a húst. Ha a csontot elértük, vagyis az már tiszta, akkor megfordítjuk, és továbbra is a csonttal párhuzamosan vágjuk le a még maradék húst is.
2. A csonton maradt húsdarabokat is levágjuk, vékonyra szeleteljük.