Alapanyag |
Súly |
Súly |
Pihentetés |
---|---|---|---|
Sertéshús | |||
Karaj | 8 | 19 | 10 |
Comb | 6 | 9 | 8 |
Oldalas | 11 | 20 | 10 |
Darált hús | 7 | 13 | 10 |
Sütni való kolbász | 9 | 9 | - |
Pörkölt | 7 | 13 | 10 |
Borjúhús | 7 | 13 | 10 |
Marhahús | |||
Leveshús | 11 | 20 | 10 |
Rostélyos | 6 | 11 | 10 |
Vesepecsenye | 6 | 11 | 10 |
Felsál | 6 | 11 | 10 |
Marhamáj | 6 | 11 | - |
Hal | |||
Halfilé | 6 | 12-14 | 5 |
Egész hal | 7 | 13 | 10 |
Szárnyasok | |||
Csirke | 11 | 20 | 10 |
Pulyka | 11 | 20 | 10 |
Kacsa-liba (1,5 kg) | 11 | 20 | 35-40 |
Vad | |||
Őzgerinc | 11 | 20 | 10 |
Vaddisznó | 11 | 20 | 30 |
Vadszárnyas | 11 | 19 | 10 |
Főzelék | |||
Spenót | 6 | 13 | - |
Karfiol | 6 | 11 | - |
Bab | 6 | 11 | - |
Brokkoli | 6 | 12 | - |
Borsó | 6 | 11 | - |
Karalábé | 6 | 11 | - |
Vegyes főzelék | 6 | 11 | - |
Kelbimbó | 6 | 11 | - |
Spárga | 4 | 9 | - |
Gyümölcs | |||
Málna | 3 | 4-6 | - |
Eper | 3 | 4-6 | - |
Alma szeletelve | 4 | 7 | - |
Magozott szilva | 4 | 7 | - |
Felengedés mikrohullámú sütőben
A cikk forrása

Kapcsolódó könyvek

Szerzők: Werle, Louke, Cox, Jill
Kiadó: Vince Kiadó (2006)
A Hozzávalók - Főzési alapanyagok nagykönyve alapmű minden főzni szerető háziasszony vagy férfi számára,...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2005)
Négyezer megfőzött és kipróbált receptet, valamint megszámlálhatatlan főzési és háztartásvezetési...

Szerző: Lumb, Marianne
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Hogyan szeleteljünk, csontozzunk, karikázzunk aprítsunk, kockázzunk, vagdaljunk, filézzünk. Tanuljuk meg,...

Szerző: This, Hervé
Kiadó: Akadémiai Kiadó (2011)
A "Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig" azonban nemcsak azért alapmű, mert nemzetközi hírnevű írója új...

Szerző: This, Hervé
Kiadó: Typotex Kiadó (2000)
A szerző kíváncsi és torkos gyerekeket vezet el a főzés és az atomfizika alapjaihoz. A könyvet szívesen...

Szerzők: Hobday, Cara, Denbury, Jo
Kiadó: Gabo Kiadó (2010)
Kápráztassa el vacsoravendégeit a kötetben összegyűjtött, jobbnál jobb tálalási ötletekkel! E gazdagon...

Szerzők: Sälzer, Sabine, Dickhaut, Sebastian
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)
A fiatalos lendülettel megírt, 'formabontó' szakácskönyv két fő fejezetbe (Alapvető tudnivalók; Alapvető...

Szerkesztő: Tóth Emese
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve...

Szerző: Rose, Sue
Kiadó: Alexandra Kiadó (2003)
A konyha az otthon egyik legfontosabb helyisége. Egy jól tervezett, elegáns konyha kellemes érzésekkel tölt el...

Szerkesztők: Deák Balázs, Eperjessy Magdolna, Kovács Ágnes, Szily Pál
Kiadó: LSI Alkalmazástechnikai Tanácsadó Szolgálat (1989)

Szerző: Juhani Nagy János
Kiadó: Mezőgazda Kiadó (2004)
Ez a konyhai kisszótár rövid, tömör, közérthető értelmezését adja a magyarul eddig tisztázatlan vagy...