Keresés
Húsok rostonsütéshez

Legfrissebb cikkek
Kiemelt kategóriák
Könyvek

Szerző: S. Deli Magda
Kiadó: Medicina Kiadó (1983)
A beteg gyermek diétás könyvében az olvasó tájékoztatást kap a diétás ételek elkészítésének...

Szerzők: Leuilly, Laurence, Márton Gyöngyvér
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1989)
Könnyedség, szellemesség és elegancia... ezek a jelzők élnek a köztudatban a franciákkal kapcsolatban....

Szerkesztő: Dr. Pesthy Gábor
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1991)
Nem túl hízelgő, ha egy ételről azt mondjuk: nincs sava-borsa. Ezt a kis könyvet azoknak ajánljuk, akik...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2006)
Nincs nyár grillezés nélkül. De vajon miért csak a tarját és a kolbászt tesszük a nyársra? Dr. Oetker...

Szerző: Schmoeckel, Peter
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)
Könyvünk elsősorban az igényes vendéglátóknak, a műkedvelő mixereknek szól de a haladók is találnak benne...

Szerző: Tusor András
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)
Ma már igen sok háztartásban megtalálható a mikrohullámú sütők valamelyik változata, és az olajsütő is...

Szerző: Kempe, Christina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (0)
Több mint száz évvel ezelőtt indult világhódító útjára a pizza. Ebből a közkedvelt és laktató ételből...

Szerzők: Sälzer, Sabine, Dickhaut, Sebastian
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)
A fiatalos lendülettel megírt, 'formabontó' szakácskönyv két fő fejezetbe (Alapvető tudnivalók; Alapvető...

Szerzők: Dr. Csizmadia D. József, Dr. Csizmadia László, Dr. Hajós György
Kiadó: Kossuth Kiadó (1997)

Szerzők: Kriesi, Rolf, Osterwalder, Peter
Kiadó: Kossuth Kiadó (2001)
Ez a könyv csevegni, és egyúttal csábítani szeretne. Csevegni szeretne a bor mélységeiről, a bor...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
E gyűjtemény új szerepben mutatja be a rizst: többé korántsem az a semleges ízű köret, mint amilyennek...

Szerző: Juhani Nagy János
Kiadó: Szabad Föld Kiadó (2004)
Ha az olvasó felüti ezt a könyvet, reményeink szerint gasztronómiai meglepetések érik!...

Szerző: Komarovszkaja, Ljudmilla
Kiadó: Kossuth Kiadó (1989)
Akit életében akár csak egyetlenegyszer az a szerencse ért, hogy vendégként leülhetett egy orosz család...

Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Kossuth Kiadó (1992)
Az ismert táplálkozási szakember megismertet a mélyhűtés során az élelmiszerekben végbemenő folyamatokkal,...

Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Aranyhal Kiadó (2004)
A korszerű táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek az ivólevek. Érdemes tehát otthon, házilag előállítani a...

Szerző: Hawkins, Kathryn
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
A zsírszegény, ámde ízletes ételek átfogó kézikönyve összesen 120 csábító receptet kínál - minden...

Szerző: Bareiss, Hermann
Kiadó: Magyar Könyvklub (1999)
A szerző a gasztronómia speci- ális területét választotta könyve tárgyául: a különleges ételek fo-...

Szerző: Halász Zoltán
Kiadó: Corvina Kiadó (1987)
A főzés-sütés hétköznapi tevékenységnek tűnik, de van benne egy csipetnyi misztérium is. Amikor a fazékban...