A sertés- és marhavese konyhakésszé tétele

A sertés- és marhavese konyhakésszé tétele
Lehetséges mellékízük miatt fogyasztásuk nem gyakori, de megfelelő eljárással eltüntethetjük a kellemetlen mellékízt

Ezen kellemetlen íz, a vesék konyhakésszé tételekor, tökéletesen eltüntethető.

A vesét lapjukra kettévágjuk, és sós, hagymás, babérleveles, citromos vízben megfőzzük. A belsejükből kivágjuk az inas hártyát, és egy friss, az előbbihez hasonlóan fűszerezett vízben 10-15 percig forraljuk, majd felszeleteljük.

Amennyiben még mindig éreznénk valami kellemetlen "illatot", akkor egy újabb fűszeres forró lével leforrázzuk. Ezután nyugodtan felhasználhatjuk. Finom lesz.

Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A sertés- és marhavese konyhakésszé tétele
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kinyomtatom
Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
bevásárlólista

Kapcsolódó könyvek

A tökéletes steak A tökéletes steak
Szerző: Polman, Marcus
Kiadó: Gabo Kiadó (2014)

Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman...

Sütés-főzés nagykönyve Sütés-főzés nagykönyve
Szerkesztő: Tóth Emese
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)

Több mint 650 könnyen megtanulható konyhai művelet, 400 remek, bevált recept... A Sütés-főzés nagykönyve...

Szakácskönyv a magyar szürkéhez Szakácskönyv a magyar szürkéhez
Szerző: Kerekes Sándor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)

A szürkemarhát mindenki ismeri, legalábbis, ha az impozáns külsejű állatról, a magyar táj egyik...

Kapcsolódó cikkek