Friss koriander chutney

Friss koriandercsatni

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Friss koriander chutney
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál citromlé
1 csokor koriander
2 és fél dkg kókuszreszelék
1 evőkanál lágy barnacukor
1 teáskanál
1 evőkanál reszelt gyömbér
1 kisebb fej vöröshagyma

Elkészítés:

1. Egy csokor koriandert megmosunk, megszárítunk, és a gyökerével együtt durvára aprítjuk.

2. Robotgépbe tesszük a kókuszreszelékkel, a puha barna cukorral, a sóval, a frissen reszelt gyömbérrel, a felaprított vöröshagymával, a citromlével és a kimagozott zöld chilivel.

3. 1 perc alatt finomra aprítjuk. Hűtve tálaljuk.

Friss koriander chutney
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 693 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
Friss koriander chutney
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv Nélkülözhetetlen ázsiai szakácskönyv
(Vince Kiadó, 2006)

A legtöbb olvasó számára már ismerős kínai és indiai fogásokhoz hasonlóan napjainkban a malajziai, a vietnami, a thai és a japán ételek is részévé váltak mindennapjaink konyhájának. E szakácskönyv a Kelet változatos... bővebben...
szótár